Jump to content
BulForum.com

Клипчета свързани с коли

INCINERATOR

Recommended Posts

Чефо, разбирам, че си много горд от постижението на любимата ти марка, шом вече във втора тема го поместваш тоя клип, ама я по-добре вземи да го изтеглиш и да го качиш някъде другаде, понеже доставчикът ми май не е ферарист и няма никакъв шанс да го изгледам от сайта на Ферари. :ph34r:

Чакай бре мен. Аз от къде мислиш го гледам? Има някъв генерален фал. Във вибокса го мернах. Сега ще го потърся. При положение, че 6:11 е абсолютния рекорд, а 6:58 е времето на Лауда с болид от 75-та(Пак Ферари). Няма как да не ми е кеф. Но какво точно значи: Non-series/road-legal vehicles. Щото до колкото знам 599ХХ не е за движение по пътя :) за тва правят 599ГТО :)

eй го в тубата:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

^струва ми се малко съмнително, но може и да е истинско. Тая кола смятай каква хидравлика трябва да има, за да може дете да я кара по този начин. Яката хидравлика не дава фиидбек от пътя и по принцип не става за състезателни коли, но...

..............

Хората като нямат пари измислят какво ли не http://vbox7.com/play:2c8172a6 - китаец дрифти с камионче cool.gif

^струва ми се малко съмнително, но може и да е истинско. Тая кола смятай каква хидравлика трябва да има, за да може дете да я кара по този начин. Яката хидравлика не дава фиидбек от пътя и по принцип не става за състезателни коли, но...

..............

Хората като нямат пари измислят какво ли не http://vbox7.com/play:2c8172a6 - китаец дрифти с камионче cool.gif

Като се има предвид кой е баща му...може и да е истина. Опитвам се да се сетя дали съм имал количка с дистанционно на неговата възраст :D

Не е проблем талантливо дете на неговата възраст да кара по такъв начин, още повече ако има добър учител, подходяща кола и е започнало от още по-малко.

Офтопик: Поздрав за Чефо (да оплакне малко очите). :))

Стига плакнене...искам собственик да съм :D :D :D :D

Когато човек иска нещо много силно и достатъчно дълго време - то обикновено се сбъдва (донякъде). За целта трябва да гледаш цял ден ферарита в автосалони и вечерта като си легнеш и заспиш, сънуваш много реалистични сънища, а накрая, точно преди да се събудиш, фамилията на Енцо те осиновява и те назначава за шеф на завода в Маранело. :bgrin:

Стига с майтапите, че от 2 седмици съм без кола и съм като болен...:sick

Слагам по темата едно клипче, което не е точно за колите, а по-скоро за един заместител на "паяците", който ми се стори доста тарикатски и идеално приложим за условията в Пловдив.

->Цък

Чефо, в тоя спорт всичко опира до талант и пари - едното да липсва и...никой никога не разбира за тебе.

И на мен ми се е искало като малък, някой да ми връчи едно застраховано порше, да ме пусне на полигон, на който предварително е излял 20 камиона с вода и да ме остави да се въртя на воля, ама не стана...Не, че щях да стана световно известен в спорта, но когато имаш осигурени условията, не мислиш кой ще плаща щетите по машината и се упражняваш достатъчно дълго - всеки със спортен дух (или по-точно казано "с бензин в кръвта") ще се върти точно по същия начин. Просто и идея си нямаш колко деца-таланти има и никой никога не разбира за тях - достатъчно е дори да бъдеш на някой финал на Лаута, за да видиш как бръмбазъци на по 9-10 години карат по-добре от възрастни с много повече опит от тях...а те дори си нямат собствен карт и не се състезават професионално, само са добри в карането и са оставили маса пари на пистата. ;)

Чефо, в тоя спорт всичко опира до талант и пари - едното да липсва и...никой никога не разбира за тебе.

И на мен ми се е искало като малък, някой да ми връчи едно застраховано порше, да ме пусне на полигон, на който предварително е излял 20 камиона с вода и да ме остави да се въртя на воля, ама не стана...Не, че щях да стана световно известен в спорта, но когато имаш осигурени условията, не мислиш кой ще плаща щетите по машината и се упражняваш достатъчно дълго - всеки със спортен дух (или по-точно казано "с бензин в кръвта") ще се върти точно по същия начин. Просто и идея си нямаш колко деца-таланти има и никой никога не разбира за тях - достатъчно е дори да бъдеш на някой финал на Лаута, за да видиш как бръмбазъци на по 9-10 години карат по-добре от възрастни с много повече опит от тях...а те дори си нямат собствен карт и не се състезават професионално, само са добри в карането и са оставили маса пари на пистата. ;)

Съгласен съм. Но има и стабилни изключения. Двете най-ярки са Шумахер(старши) и Алонсо.

А тука в БГ има ли такъв полигон. Нищо и никакъв полигон ама....гредичич.

Недей мрънка толкова, ние поне живеем близо до "Калояново" - всички други писти у нас са по-зле от нея. Че им се налага хора от цяла България да идват до тук да тренират. Недей толкова опява.

Ето как преминава демонстрация на новото S60 от Volvo и системата за автоматично спиране при появяване на преграда при движение с под 35км/ч

(и да това е за показно пред журналистите - които обаче са отбеляза ли, че така или иначе на колата й нямало нищо, що се отнася до купето и обема му)

http://www.youtube.com/watch?v=QJ6z3IArINI

Причина за излагацяита - (официално становище)грешка на екипа по подготовка на демонстрацията (или това, че вече са собственост на китайците :D)

Мидекс, не беше за теб ;)

...Москвич Алеко с двигател от Мазерати ...

http://vbox7.com/play:dd6b5a2f

...и както е казал поетът - "Сега, докато форсира със 150, да му изскочи едно сиво искърско говедо (по изключение може и кафяво) - какво шоу ще стане..." :lol:

Недей мрънка толкова, ние поне живеем близо до "Калояново" - всички други писти у нас са по-зле от нея. Че им се налага хора от цяла България да идват до тук да тренират. Недей толкова опява.

Не мрънкам - само отбелязвам факти. :))

П.П. А и последно като излетях от пистата и си потроших колата на Калояново, никой не ми призна застраховката, та сума време се чудех как ще събера парите, за да си оправя отново колата. :ph34r:

Мдаааа бях забравил за тая страшна "писта" http://rosenkocev.snimka.bg/sports/drift-day-kaloyanovo-pista-drakon.399544.13513817

• 2 weeks later...

Ми това е единствената функционираща "писта" май, другите са картинг писти или изоставени с асвалт на 40 години.

Навремето никой не е смятал мотоспорта за нещо важно, че да се построи добра писта, а сега държавата гледа само как да пречи на всякакъв спорт, явно на никой не му се инвестира в такова нещо, така че...

................

По темата - ето едно клипче на РУМЪНСКИТЕ РЕЙСЪРИ - хората са много напред :laughing: :laughing:

• 3 weeks later...

Абе не знам аз румънските рейсъри, ама да видите арабските...:sayjin

Пълни откачалки - дрифт на прав път с висока скорост покрай коли и хора...и най-интересното е, че когато някой се обърне под носа на друг, онзи другият си продължава, все едно нищо не е станало. Само зяпачите и сеирджиите се втурват веднага да видят дали "дрифтаджията" случайно е оцелял....луди хора! :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...