INCINERATOR Posted December 21, 2009 Author Share Posted December 21, 2009 Тия араби нямат равни в глупостите си... http://www.youtube.com/watch?v=G01oUzc2n9Q Кой би тръгнал да дрифти със 7ма серия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Това лято, колегата, с който карахме камиона. Как се включва задна скорост, от човек, който 37 години кара камиони. http://www.vbox7.com/play:ae7d0f64 http://www.vbox7.com/play:1e856087 http://www.vbox7.com/play:17663ea2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Тия араби нямат равни в глупостите си...http://www.youtube.com/watch?v=G01oUzc2n9Q Кой би тръгнал да дрифти със 7ма серия? Че супер е, или оня мерцедес V12 bi-turbo... Само че така наречения "арабски дрифт" за мен не е дрифт ами някакво въртене, мятане наляво-надясно и тн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 28, 2009 Author Share Posted December 28, 2009 Някой може ли да ми каже смисъла на тоя клип? Ferrari Enzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Когато видиш една хубава жена, питаш ли я какъв й е смисълът? Вече съм на втората минута и въпреки, че засега не виждам смисъл, се кефя на звука и формите. Клипът дава виртуално преживяване на много, които никога няма да бъдат дълго време на някоя писта с Енцо на нея, а камо ли да седнат в Енцо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 28, 2009 Author Share Posted December 28, 2009 Когато видиш една хубава жена, питаш ли я какъв й е смисълът? Вече съм на втората минута и въпреки, че засега не виждам смисъл, се кефя на звука и формите. А видя ли как му изгоря фара на енцото Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Според инфото и според мен смисъла е "Вижте ме, и се изяжте " Все пак си е цяло събитие да караш толкова ексклузивен автомобил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 28, 2009 Author Share Posted December 28, 2009 Аз ако съм собствника ще ме е срам да го кача това клипче в нета. Първо дават как му изгаря единия ксенон, после как на 20% от завоите е в тревата и трето как едва изпреварва поршета... Иначе не бих отказал да ме повозят на енцо П.С. Критиката ми не е насочена към колата, а към самия клип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Аз ако съм собствника ще ме е срам да го кача това клипче в нета. Първо дават как му изгаря единия ксенон, после как на 20% от завоите е в тревата и трето как едва изпреварва поршета... Това е, защото не си е сложил китайски ксенон - никога нямаше да изгори, вервай ми. А относно влизането в тревата - нали знаеш...кой колкото може...на Калояново и аз съм влизал в тревата тук-там, ама не съм се оплаквал, че ми е лошо. А за поршетата - недей така, поршето също е велика кола, нищо че струва в пъти по-малко от Енцо. Всъщност точно така изглежда пистовото каране от вътрешна гледна точка, когато все пак пазиш до известна степен колата си - на свободните карания, всички сме такива...свирим с гуми из завоите, но имаме и едно наум да не си джаснем някъде колата. Клипчето не е лошо, само дето камерата клати малко повече. отколкото ми се иска и ме заболяха очите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Някой може ли да ми каже смисъла на тоя клип? Ferrari Enzo Ми просто кеф. . Имола(Енцо и Дино Ферари - името на пистата). Кола Ферари. Кво може да е освен кеф. Само някой да му спомене, че след ремонта бордюрите след шикана Аква Минерали, там където свършва втори сектор на пистата....са доста високи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 28, 2009 Author Share Posted December 28, 2009 Ми просто кеф. . Имола(Енцо и Дино Ферари - името на пистата). Кола Ферари. Кво може да е освен кеф. Само някой да му спомене, че след ремонта бордюрите след шикана Аква Минерали, там където свършва втори сектор на пистата....са доста високи. То хубаво кеф, ама най-малкото след тия обиколки тоя трябва да си сменя праговете и може би малко ремонт по предната броня + ксенон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 + ксенон ...ама задължително китайски, че да си няма проблеми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Еййй, много им кофти асфалта на тия...кръпки, пукнатини...то вярно, че там е свлачище, ама чак толкова...явно и тях ги е подгонила кризата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 И сега ... нещо наистина страхотно (филма за който баце Джей говори) Cґetait un rendezvous - Claude Lelouch 1976 9 минути, един град, един шофьор, една кола, едно изживяване. ________________ Още един линк http://megavideo.com/?v=7WAVBNSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Моделчета на автомобили с пълни светлинни пакети - просто е невероятно > http://www.autoblog.com/2009/12/30/video-s...ting-kits-ever/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Понеже нямаше как да дам само линк към клипа,пуска цялата статия: Audi vs BMW-Mercedes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Това и билбордовете се коментираха в друга от актуалните теми. Случайно попаднах на тая простотия и я качих: http://vbox7.com/play:b8986d6b - как не се кара на писта (тоя или е пиян или нещо не е добре) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 ... как не се кара на писта (тоя или е пиян или нещо не е добре) Или просто е начинаещ дрифтаджия (умишлено не използвах 'дрифтър') - на Калояново съм се нагледал на опити за дрифт с БМВ-та, които всеки път на едни и същи места превъртяваха и спираха я на пистата, я някъде наоколо из ливадите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 На Калояново е леко гадно, че на места не са на едно ниво треволяците с пистата, затова като има дрифт дей някой профилактично си махат броните, а половината от останалите брони биват брутално смачкани и натрошени И аз имам мерак да ходя там с Е30-ката, но ме е страх от бетона - гледал съм как Е36 и WRX се размазват, според мен Е36 беше тоталка... Вчера си пробвах стария волан в LFS, волана е най-обикновен с пружина и малко ход (90гр на посока) http://vbox7.com/play:12f58c8a Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Вчера си мислех по повод дискусията за ауди и кой как ги мачкал по всевъзможни показатели. И че различни хора търсим различни неща в колите. Аз примерно търся комфорт и минимално количество проблеми - т.е. искам само да слагам бензин, някаква поддръжка да си я прави сервиза и да не ме занимава само да ми казват кога пак да ида и това "кога" да е поне през 6 месеца и да не си губя повече време с това. Има голяма вероятност следващата ми да е применро Audi Allroad. Или нещо друго но задължително 4х4 и малко по-високо от авенсиса И ето отговора, идеалният вариант за мъже на средна възраст искащи "нещо повече" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 - 50 кила ракия давам, за да видя нааканата физиономия на американчето в "огнената птица". К20 в Сивик - много е лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Не ти ли прави впечатление, че километражът на Сивик-а няма нищо общо с реалността? Там където сочи почти към V макс на мен ми се струва, че се движи с около 80-90км./ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Не ти ли прави впечатление, че километражът на Сивик-а няма нищо общо с реалността? Там където сочи почти към V макс на мен ми се струва, че се движи с около 80-90км./ч. Сигурно е зрителна измама няква, щото 3-та на края са към 160 км в час . И все пак не забравяй, че тва е сменян мотор и може да не е калибрирал Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Е каква зрителна измама - погледни назад някой път като се движиш по магистралата (еднотипен екстериор) с около 150-160 и го сравни с движението на обектите в този клип горе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.