Jump to content
BulForum.com

Клипчета свързани с коли

INCINERATOR

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  On 1/5/2017 at 8:28 AM, PSYCHOSIS said:

Holy shitballs drenched in mustard!

За мен това е поне 14000 пъти по-вълнуващо от Ф1. 

Ето едно клипче подобно на твоето, но с малко по-разнообразни ситуации. :)

https://www.youtube.com/watch?v=OyGRy7OmnDo

• 4 weeks later...

94-годишен, а как само кара! Такова експресно минаване през автомивка досега не бях виждал, че даже и на финала успя с тая скорост да паркира идеално в средата на паркомястото. :lol:

Забележка: Клипът върви с по-бавна скорост, вероятно за да може да го видите, което е доста трудно в реално темпо. :laughing:  (в тубата го има и с реалната скорост - като куршум е :P )

https://www.youtube.com/watch?v=So-sMa0LtYs

On 1/12/2017 at 6:09 PM, Midex said:

Ако това е 200 км/ч, значи аз редовно карам нощно поне с 400...

Момчето е рали-състезател и се вижда, че има много добре техника и определено знае какво прави.

On 2/8/2017 at 6:40 PM, RaptoR said:

Момчето е тотален дебил и е за разстрел. 

Но е хубаво преди това и да го обесят...за всеки случай. :popcorn:

Сашко, дали ще разсъждаваш по същия начин за техниката му, ако си караш чинно по пътя и оня ти се натресе челно след поредния дрифт?

• 3 weeks later...

Видяхте ли бруталното клипче с поршето на 24-годишния син на гръцкия мултимилионер Вакакис, дето размаза себе си, човека до него и хората в паркираната кола (33-годишна жена с детето си), които са имали нещастието да се намират точно там в този момент? Бас ловя, че е карал с 250-300 км/ч. понеже като гледам скоростта на дрифта, само мога да предположа с колко е бил преди да изгуби контрол... :online2long:

Това някои хора съвсем пренебрегват, че колкото и да е скъпа колата ти, все пак се движи върху 4 гуми, а природните закони за скорост, инерция и др. май все още никой не ги е отменил... :ghost

https://www.youtube.com/watch?v=WeWrEIadwXw

Тук няма останал жов да разкаже, нали? Дори и в тоалетните да имаше някой и той щеше да замине... Егати уродите има, честно - на цивилен път с такава скорост... И ето как пак невинни си отиват без причина и време... 

Неграмотната статия е неясна - този е собственик на Джъмбо или се лъжа? 

За милионера говоря, че е собственика и явно е така. В неграмотната статия освен супермаркет (все едно хранителни стоки) е написано Jimbo.

Ти мани, ами в половината копи/пейстове пишат, че загиналата жена с детето е била в Пежо ; в другата половина пишат, че е била в Хонда.

On 3/6/2017 at 8:34 AM, vinyl_master said:

След като се бърка там, при всички тия начертани линии, по които да се ориентира, как ли ще се оправи тука, дето никой не се сеща да поднови изтритата маркировка, а дупките те дебнат отвсякъде.

P.S. Всъщност сега като се загледах в клипчето, май точно жълтата осева линия го обърка - в момента на удара тя просто свършва и жълтото й прелива в жълтото на стената. Интересно ми е Тесла поемат ли някаква отговорност при катастрофа по вина на автопилота?

Ако трябва да сме честни маркировката не е спазена спрямо промените по мантинелите, вижда се че маркировката води баш към катастрофа :)

Цялото видео е тотал боза. Нито се знае дали е на автопилот колата, нито се знае кой точно е виновен. Маркировката подвежда и е лесно да стане грешка

Съветвам ви обаче добре да разгледате коментарите отдолу, аз изчетох много от тях.  

On 3/6/2017 at 10:28 AM, RaptoR said:

Нито се знае дали е на автопилот колата, нито се знае кой точно е виновен. Маркировката подвежда и е лесно да стане грешка

Така е, не се знае и затова разсъждаваме ако е било на автопилот каква е причината - и аз горе го казах същото за преливащата осева линия, но ако е шофьорска грешка - най-вероятно се е разсеял точно тогава...а и други причини могат да се изброят....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...