DJ MaTriX Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 Trqbvat mi 2 video karti,predpochitam da sa GF2 64 MB,poradi tfa che sa po tanki,no ako nqkoi predlaga karta s podobni harakteristiki da kazva.V kraina smetka ako nishto ne izleze moje da se naviq eventualno i na nqkakva 32 MB AGP,ATI za predpochitane,ako e TNT2 zadaljitelno ste q testvam Molq predlojeniqta da badat s ceni Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 един лек оффтопик: тия 64МБ при МХ са си чист рекламен трик - от тях няма абсолютно никаква полза(както и ДДР, при МХ де), 64 рам вършат работа при резолюции над 1600 Х незнам_си_килко, а как я виждаш тая карта в такъв режим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted March 31, 2004 Author Share Posted March 31, 2004 @rasco to che MX seriite sa leko kalpavi nema spor,no cenata im e izgodna i za po slabi konfiguracii ko poveche moje da iska.Prodaljavam da tarsq 2 video karti,are ne e kazano da sa zadaljitelno GF2 MX,ama da sa evtinki pone Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted April 1, 2004 Author Share Posted April 1, 2004 Da va podsetq che tarseneto prodaljava,are ottarvaite se ot GF2kite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.