samkijot Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Rome днес разлиствах едно списание и наред с "познатите" Lost и Prison Break попаднах на този сериал. нещо да сте чували за него? п.п. сори ако е питано и преди, ама не ми се листва цялата тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Rome днес разлиствах едно списание и наред с "познатите" Lost и Prison Break попаднах на този сериал. нещо да сте чували за него? п.п. сори ако е питано и преди, ама не ми се листва цялата тема Сериалът е на HBO и е направен с много средства. Заслужава си да се гледа и го има в локала Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Сериалът е на HBO и е направен с много средства. Заслужава си да се гледа и го има в локала и къде по-точно се намира в тоя "локал"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Ей го... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Ей го... мерси .... страно защо търсачката не ми го открива а, и директорията не се отваря btw сложете му една подобаваща обложка Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Ей го... а това ли е целия сезон или има още от него Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 а това ли е целия сезон или има още от него Не е целият.Общо са 12 серии.Аз гледах 5-6 серии ама нещо не ми допадна Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Не е целият.Общо са 12 серии.Аз гледах 5-6 серии ама нещо не ми допадна ... а последните 3 къде мога да ги намеря? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Тези дни изгледах Rome (2005) Сериалчето е ненадминато много добре изпипано артистите играят както си ги представях ( от историята ) просто си заслужава гледането от първата до последната серия Оценка: 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Има три вида сериали: Heroes, CSI и всички останали :P Банално, но пък факт Link to comment Share on other sites More sharing options...
photonman Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Eto vi edin torrent traker samo za seriali : http://www.eztvefnet.org Tam ka4vat vsi4ko novo koeto izliza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.