CyberHill Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Здравейте колеги, Мисля да купувам Ext.HDD, че на последък нямам място за нищо .... Бюджета ми е разбира се ограничен до към 150лв мога да дам. За сега съм се спрял на следните : http://www.plesio.bg/external-hdd-c-699807...b-p-233153.html http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=535291 В случая не ми е толкова важно да се захранва през USB. Ще си седи у нас главно. Но цените са много разнообразни а незнам точно кое да гледам? rpm , mb , inches и т.н. Разбира се приемам и предложения за други модели. Лично аз съм се спрял на WD-то. Благодаря предварително. едит: Добавям и Този Колеги , въпреки нулевата помощ Се насочих към WD-тo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acimir Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Seagate не си взимай. Имат голяма партида с лош фирмуер, който след около 2-3 месеца скапва диска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 това е верно, но само за определена серия SATA дискове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Това мисля, че не се отнася за външните дискове (които се продават комплектовани с кутия). В сайта им обаче има "добър" фирмуеър - всеки който може да си инсталира хард диск може и да си го ъпдейтне за 5мин, така че това не е пречка човек да си купи сиигейт. Аз имам точно такъв 7200.11 500GB от декември и нямам проблем. Темата е от близо 2 месеца и човека сигурно отдавна си е купил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 25, 2009 Author Share Posted March 25, 2009 Честно казано, точно щях да си купувам WD-то и ме осени идеята, да си купя направо Desktop PC. Което ще направя в най скоро време. Просто в момента няма къде да го позиционирам Но то ще е с WD Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 един скромен съвет и от мен ако ще го ползваш продължително време през което да е включен гледай да е с възможно най доброто охлаждане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.