Jump to content
BulForum.com

Аре да се заяждаме...

Guest Rumbata

Recommended Posts

Какво мислите за постовете, на АлБънди, Злобчо, Психара, Хост, Пазу, lil_stenly, ДядоМраз......(ако съм пропуснал някой, моля да не се сърди), умишлено не споменавам Мидекс, Раптор, щото те колят и бесят и не е полвзно да влизаме в спор с тях :P

Аз съм голям фен на AlBundy. Много ме радват неговите изказвания от сорта, че кара спортни коли или че карал на 101% от възможностите на колите си. Или пък, че бил карал Е36 М3 когато аз съм бил бебе - което е силно невъзможно, явно е карал някакъв прототип :lol:

С по-прости думи голяма веселба е комуникирането с него :)

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply
И не си посочил нито една дама , сега ще те обвинят в полова дискриминация

А няма проблеми :) само че те повечето пишат от време на време и ми е трудно да се сетя за такава на която ще й се занимава да трие мнения :) иначе... snejko, juji, kopche, second.life.syndrome :) все... стават :D

Не мога да повярвам, че човек с бан от форума има наглостта да казва кой става и кой не за модератор...

EDIT: Аз съм на мнение, че злобил би бил по - добър модер от дядомраз.

Не мога да повярвам, че човек с бан от форума има наглостта да казва кой става и кой не за модератор...

EDIT: Аз съм на мнение, че злобил би бил по - добър модер от дядомраз.

По-добре с бан отколкото евтин форумен интригант :)

Тоя горе( не ти знам името пък и ник-а ти е шантав )...леш-дале.

Като сме тръгнали да се заждаме, подозирам, че зад оставката на Бенгъл от тази седмица седи АлБънди.Просто е време някой с качества да вземе да ги прави дизайните на БМВ.

Това че мога да се бъзикам със себе си автоматично ми дава имунитет срещу всичко което някой като теб би казал по мой адрес. Най-много да си го преместя от единия в другия крачол :lol:

Не само че ви гледаме сеира ами даже някои от нас се чудят кога ще спрете да замърсявате базата данни на форума с глупостите си. Може да съм ял много bans за времето което пиша тук но не забравяй че от първата ми регистрация (февруари 2004-та) досега съм видал доста да идват и да си отиват... но никога не е било толкова пълно с плява колкото сега. Жалко че вече няма кой да направи форума отново полезен отсранявайки безполезните спамери като вас. :)

сеира ни гледал..... почни да излизаш реалният живот се простира далеч след форума и стаята ти с плакати и публикации за лечебните свойства на тревата..... :angry:

По-добре с бан отколкото евтин форумен интригант :)

горният отговор важи и тук , докато за тебе единственният контакт с хора е форума ирц и майспейс винаги ще си останеш такъв ... бахти ..... лошото е че ти реално си мислиш че си по добър от еди кой си а всъщност си просто с гюле в главата.......

осъзнай се .....жалък си в опитите си да се направиш на различен ... пробвай да ебеш...... :ph34r:

И не си посочил нито една дама , сега ще те обвинят в полова дискриминация

Него дамите не го интересуват.

Guest Rumbata
По скоро шаран...

а така, точно в духа на темата - да се чоплим с повод и без повод......и без дори да се познаваме :punk

ще помоля модераторите да затворят темата ми защото някой я е изплагиатствал, не се сещам кой е и нямам намерение да го съдя по закона за авторски права :confused

Ти да не мислиш че е толкова лесно за тревопасните :lol:

Абе не е лесно ама носорозите например кат гледам как се жулят прао си е чист айляк...само че при тях тревата е малко по различна и от там иде всичко :)

ще помоля модераторите да затворят темата ми защото някой я е изплагиатствал, не се сещам кой е и нямам намерение да го съдя по закона за авторски права :confused

Мдам, даже не е необходимо да молиш - желанието се изпълнява автоматично.

Сега малко пояснения за всички - от тук нататък подобни теми ще бъдат затваряни на секундата и съответните мераклии ще си получават специални награди и отпуски на екзотични виртуални места. Същото важи и за отворените, дето си мислят да повдигнат въпроси за демократичните принципи и нарушаването на форумните им права и свободи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...