waren Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Мишките са за младите, ние караме на шорткейчета Кви шорткейчета уе мен? Още на от 1964 старата школа Едит : Ал то няма как да стане филма да почнем да се заяждаме и да спазваме добрия тон сигурен съм че можем по такъв начин да се изпонаредим че другия да няма как да отвърне, но пък съм и сигурен че никой не иска да се скара с никой Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Тя темата е за заяждане, не за лигавене Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Тя темата е за заяждане, не за лигавене Точно си помислих - ето къде ще изпусна парата , а то какво се оказа - обяснения, обяснения... отегчения... Уж мъже, пък не го карат точно мъжката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 тоооочно така момчета и момичета, продължавайте в същия дух....само да не се обезводните от много плюнки Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Точно си помислих - ето къде ще изпусна парата , а то какво се оказа - обяснения, обяснения... отегчения... Уж мъже, пък не го карат точно мъжката... То ако почнем мъжката и за нула време ша сме баннати сичките... Мъжката на живо, където няма worn и модератори, а само шамари Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 тоооочно така момчета и момичета, продължавайте в същия дух....само да не се обезводните от много плюнки Ни съ притиснявай, телесни секрети колкото искаш То ако почнем мъжката и за нула време ша сме баннати сичките... Мъжката на живо, където няма worn и модератори, а само шамари Еееееее, NEO, приятелю мой, остави ги тез шамари за лаиците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 най-сетне гледам, че съм повишен в чин Гуру - ай честито да мм е мале, кат си преставя що глупости изписах само за да постиггна такава висота, щото разбрах че само с писане в купувам/продавам няма да стане край вече, спирам да се пъча, целта е постигната... но нещо Гуру не ме кефи - предпочитам Шаман....ако е възможно, и ако не представлява особена трудност за модераторите, нека ме преименуват, ще почерпя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 но нещо Гуру не ме кефи - предпочитам - Шаман....ако е възможно, и ако не представлява особена трудност за модераторите нека ме преименуват, ще почерпя Нямаме достъп до тези опции...ама щом ще черпиш, няма да изпусна авантата и ще ти ходатайствам там където трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Нямаме достъп до тези опции...ама щом ще черпиш, няма да изпусна авантата и ще ти ходатайствам там където трябва. Знаех си, че корупцията е навсякъде но щом става въпрос за колега-музикант - с удоволствие Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Ни съ притиснявай, телесни секрети колкото искаш Да разбирам, че още се подмокряш от пръстче? едит: Упс, имах предвид като ти го покажат пръстчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Да разбирам, че още се подмокряш от пръстче? А ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Аз не се подмокрям, на мен ми става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Ако ти става от "пръстчето", не говори добре за теб. До сега знаех, че само Афекс "ходи по левия тротоар", но сега разбрах, че има другар по убеждения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Аз не се подмокрям, на мен ми става. ...и след това се подмокряш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 тоооочно така момчета и момичета, продължавайте в същия дух....само да не се обезводните от много плюнки наистина ли смяташ че с тази малоумна тема си ни провокирал да пишем тъпотии и ти едва ли не стоиш отстрани и ни гледаш/четеш сеира.... мъъъкааааа мъкааааа....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 ...и след това се подмокряш....]Ми на повечето хора само им става, не съди за другите по това че ти сеподмокряш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 ]Ми на повечето хора само им става, не съди за другите по това че ти сеподмокряш... ами виж сега зависи от ситуацията и зависи по какъв начин се "мокриш" Ако на теб ти става и не моиш след тва да се "подмокриш" също не е на добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Това ми беше изпратено от потребител "Х" от форума , това е пост на афекс още преди първият му бан и тва е човека който написа "Губя вяра в човечеството" Това че мога да се бъзикам със себе си автоматично ми дава имунитет срещу всичко което някой като теб би казал по мой адрес. Най-много да си го преместя от единия в другия крачол наистина ли смяташ че с тази малоумна тема си ни провокирал да пишем тъпотии и ти едва ли не стоиш отстрани и ни гледаш/четеш сеира.... мъъъкааааа мъкааааа....... Не само че ви гледаме сеира ами даже някои от нас се чудят кога ще спрете да замърсявате базата данни на форума с глупостите си. Може да съм ял много bans за времето което пиша тук но не забравяй че от първата ми регистрация (февруари 2004-та) досега съм видал доста да идват и да си отиват... но никога не е било толкова пълно с плява колкото сега. Жалко че вече няма кой да направи форума отново полезен отсранявайки безполезните спамери като вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Това че мога да се бъзикам със себе си автоматично ми дава имунитет срещу всичко което някой като теб би казал по мой адрес. Най-много да си го преместя от единия в другия крачол Не само че ви гледаме сеира ами даже някои от нас се чудят кога ще спрете да замърсявате базата данни на форума с глупостите си. Може да съм ял много bans за времето което пиша тук но не забравяй че от първата ми регистрация (февруари 2004-та) досега съм видал доста да идват и да си отиват... но никога не е било толкова пълно с плява колкото сега. Жалко че вече няма кой да направи форума отново полезен отсранявайки безполезните спамери като вас. Тва как го каза все едно ти имаш водеща заслуга за развитието и просперитета на форума... Като ти пречат толкова някои хора ignore и продължаваш нататък с житейските истини... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 ... но никога не е било толкова пълно с плява колкото сега. Съгласен съм Оносно темата, бих казал че от много време не бях срещал нещо "подобно" из форума (или може би просто не се ровя достатъчно),но уви...лудите Господ ги пази... Незнам само защо ги провокирате тия хора да ви наливат допълнително,малко ли ви идва по принцип? Тая тема на мен ми звучи като "Аре да се еб*м,но да си бъркаме по дупките" ...с извинение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Тва как го каза все едно ти имаш водеща заслуга за развитието и просперитета на форума... Като ти пречат толкова някои хора ignore и продължаваш нататък с житейските истини... Защо да нямам? Имам точно толкова заслуга колкото и ти и останалите. Въпроса е в каква посока са поели нещата. Наистина не мога да очаквам че всеки едва ли не ще е на моето мнение... въпросът е че преди имаше някакъв по-добър контрол и нещата не приличаха на clubs.dir.bg - пише го в правилата даже ама кой да гледа Незнам само защо ги провокирате тия хора да ви наливат допълнително,малко ли ви идва по принцип? А добре е. В смисъл че нещата лека полека започват да придобиват контур. Сега въпроса е някой да махне raptor от модераторите и да се назначат по-качествени хора. Не говоря за себе си - би изглеждало грозно Примерно mobo е пич, дядо ви мраз би вършил добра работа... psychosis който не ми е особено приятен по ред причини е доказал много пъти че е справедлив и би свършил работа. Curunir и Antares са SOLID също мога да продължавам да изреждам но няма да има особено смисъл при положение че не виждам нито едно лице in charge. Жалко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 И не си посочил нито една дама , сега ще те обвинят в полова дискриминация Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Да не те оперираха от чувство за хумор нещо? Аааа. Не, но твоето май са го оперирали При това в Мексико в някоя гаражна болница. Хем са го махнали, хем не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 И не си посочил нито една дама , сега ще те обвинят в полова дискриминация И поне един гей! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 И поне един гей! А чернокожите? Расист! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.