Jump to content
BulForum.com

Аре да се заяждаме...

Guest Rumbata

Recommended Posts

Мишките са за младите, ние караме на шорткейчета

Кви шорткейчета уе мен? Още на

wooden.jpg

от 1964 старата школа

Едит :

Ал то няма как да стане филма да почнем да се заяждаме и да спазваме добрия тон

сигурен съм че можем по такъв начин да се изпонаредим че другия да няма как да отвърне, но пък съм и сигурен че никой не иска да се скара с никой

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply
Тя темата е за заяждане, не за лигавене

:thumbs-up:

Точно си помислих - ето къде ще изпусна парата :punk , а то какво се оказа - обяснения, обяснения... отегчения...

Уж мъже, пък не го карат точно мъжката... :P

Guest Rumbata

тоооочно така момчета и момичета, продължавайте в същия дух....само да не се обезводните от много плюнки :lol:

:thumbs-up:

Точно си помислих - ето къде ще изпусна парата :punk , а то какво се оказа - обяснения, обяснения... отегчения...

Уж мъже, пък не го карат точно мъжката... :P

То ако почнем мъжката и за нула време ша сме баннати сичките... Мъжката на живо, където няма worn и модератори, а само шамари :D

тоооочно така момчета и момичета, продължавайте в същия дух....само да не се обезводните от много плюнки :lol:

Ни съ притиснявай, телесни секрети колкото искаш :bgrin:

То ако почнем мъжката и за нула време ша сме баннати сичките... Мъжката на живо, където няма worn и модератори, а само шамари :D

Еееееее, NEO, приятелю мой,

остави ги тез шамари за лаиците :)

Guest Rumbata

най-сетне гледам, че съм повишен в чин Гуру - ай честито да мм е :beerchug

мале, кат си преставя що глупости изписах само за да постиггна такава висота, щото разбрах че само с писане в купувам/продавам няма да стане :D край вече, спирам да се пъча, целта е постигната...

но нещо Гуру не ме кефи - предпочитам Шаман....ако е възможно, и ако не представлява особена трудност за модераторите, нека ме преименуват, ще почерпя :D

но нещо Гуру не ме кефи - предпочитам - Шаман....ако е възможно, и ако не представлява особена трудност за модераторите нека ме преименуват, ще почерпя :D

Нямаме достъп до тези опции...ама щом ще черпиш, няма да изпусна авантата и ще ти ходатайствам там където трябва. :bgrin:

Guest Rumbata
Нямаме достъп до тези опции...ама щом ще черпиш, няма да изпусна авантата и ще ти ходатайствам там където трябва. :bgrin:

Знаех си, че корупцията е навсякъде :P но щом става въпрос за колега-музикант - с удоволствие :beerchug

Ни съ притиснявай, телесни секрети колкото искаш :bgrin:

Да разбирам, че още се подмокряш от пръстче?

едит: Упс, имах предвид като ти го покажат пръстчето

Ако ти става от "пръстчето", не говори добре за теб. До сега знаех, че само Афекс "ходи по левия тротоар", но сега разбрах, че има другар по убеждения ;)

наистина ли смяташ че с тази малоумна тема си ни провокирал да пишем тъпотии и ти едва ли не стоиш отстрани и ни гледаш/четеш сеира.... мъъъкааааа мъкааааа....... :cry :wacko: :tongue :woot

]Ми на повечето хора само им става, не съди за другите по това че ти сеподмокряш...

ами виж сега зависи от ситуацията и зависи по какъв начин се "мокриш" Ако на теб ти става и не моиш след тва да се "подмокриш" също не е на добре :lol:

Това ми беше изпратено от потребител "Х" от форума , това е пост на афекс още преди първият му бан и тва е човека който написа "Губя вяра в човечеството"

Това че мога да се бъзикам със себе си автоматично ми дава имунитет срещу всичко което някой като теб би казал по мой адрес. Най-много да си го преместя от единия в другия крачол :lol:

наистина ли смяташ че с тази малоумна тема си ни провокирал да пишем тъпотии и ти едва ли не стоиш отстрани и ни гледаш/четеш сеира.... мъъъкааааа мъкааааа....... :cry :wacko: :tongue :woot

Не само че ви гледаме сеира ами даже някои от нас се чудят кога ще спрете да замърсявате базата данни на форума с глупостите си. Може да съм ял много bans за времето което пиша тук но не забравяй че от първата ми регистрация (февруари 2004-та) досега съм видал доста да идват и да си отиват... но никога не е било толкова пълно с плява колкото сега. Жалко че вече няма кой да направи форума отново полезен отсранявайки безполезните спамери като вас. :)

Това че мога да се бъзикам със себе си автоматично ми дава имунитет срещу всичко което някой като теб би казал по мой адрес. Най-много да си го преместя от единия в другия крачол :lol:

Не само че ви гледаме сеира ами даже някои от нас се чудят кога ще спрете да замърсявате базата данни на форума с глупостите си. Може да съм ял много bans за времето което пиша тук но не забравяй че от първата ми регистрация (февруари 2004-та) досега съм видал доста да идват и да си отиват... но никога не е било толкова пълно с плява колкото сега. Жалко че вече няма кой да направи форума отново полезен отсранявайки безполезните спамери като вас. :)

Тва как го каза все едно ти имаш водеща заслуга за развитието и просперитета на форума... Като ти пречат толкова някои хора ignore и продължаваш нататък с житейските истини...

... но никога не е било толкова пълно с плява колкото сега.

Съгласен съм :)

Оносно темата, бих казал че от много време не бях срещал нещо "подобно" из форума (или може би просто не се ровя достатъчно),но уви...лудите Господ ги пази...

Незнам само защо ги провокирате тия хора да ви наливат допълнително,малко ли ви идва по принцип?

Тая тема на мен ми звучи като "Аре да се еб*м,но да си бъркаме по дупките" ...с извинение...

Тва как го каза все едно ти имаш водеща заслуга за развитието и просперитета на форума... Като ти пречат толкова някои хора ignore и продължаваш нататък с житейските истини...

Защо да нямам? Имам точно толкова заслуга колкото и ти и останалите. Въпроса е в каква посока са поели нещата. Наистина не мога да очаквам че всеки едва ли не ще е на моето мнение... въпросът е че преди имаше някакъв по-добър контрол и нещата не приличаха на clubs.dir.bg - пише го в правилата даже ама кой да гледа ;)

Незнам само защо ги провокирате тия хора да ви наливат допълнително,малко ли ви идва по принцип?

А добре е. В смисъл че нещата лека полека започват да придобиват контур. Сега въпроса е някой да махне raptor от модераторите и да се назначат по-качествени хора. Не говоря за себе си - би изглеждало грозно :) Примерно mobo е пич, дядо ви мраз би вършил добра работа... psychosis който не ми е особено приятен по ред причини е доказал много пъти че е справедлив и би свършил работа. Curunir и Antares са SOLID също :D

мога да продължавам да изреждам но няма да има особено смисъл при положение че не виждам нито едно лице in charge.

Жалко...

Да не те оперираха от чувство за хумор нещо?

Аааа. Не, но твоето май са го оперирали :) При това в Мексико в някоя гаражна болница. Хем са го махнали, хем не.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...