d9thc Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 zlobil - Изпитвам удоволствие съчетано с любопитството което изпитват децата на посещение в зоологическата градина когато чета твой пост и затова те провокирам. Знам че на табелката пише "Не хранете животните" ама... дете съм си... sasho_1989 - Благодаря ти за загрижеността но съм сексуално задоволен за момента. Като ме засърби ще ти пиша лично съобщение. както и да е. ontopic: Всички сте напълно безсмислени и само хабите ток. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 иди до аптеката и си купи някво лекарство което да завършва на "анал" , напуши се , пусни си там тия извратени музики които слушаш друм енд незнам си кво и мисли за един по добър свят , развивай си теории за грозни и красиви и т.н. и точно преди да дойде момента в който се разплакваш че всички те отбягват особено жените щото не разбират че всъщност ти си една идея над всички нас простосмърните се надупи и след като използваш това мехлемче от аптеката си заври вярата отзад......... после можеш да пробваш и да си навреш там и важността която отдавам/е на скъпоценното ти мнение и да подкрепя мнението си че си напълно изтрещял : тва става въпрос за един подарък ти пак навлезна в същността на българина и теорията за световната конспирация с цел да се продават вибратори с тая новата звезда с naskonasko с детските библии и монетниците ще сте голям тандем можете паралелно да вербувате децата ти за тревата и там вашите си друм едн брум фестове той за сектата и така ...... издай книга с такива лафове. Тогава не М5, ами М15 ще си купиш от продажби Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 както и да е. ontopic: Всички сте напълно безсмислени и само хабите ток. Ти що си мислиш че си по-смислен, че чак и оценки да даваш Психар пропусна Killerincho А за мобо аз нямам наблюдения да се заяжда, просто умее да изказва убедително и аргументативно мнението Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Lele, taman se bqh pritesnil, che sa me propusnali. Taman bqh pochnal da si mislq, che sym ebahti i polojitelniq chovek. Namerih otnovo vqrata si v chovechestvoto. Harabiq, taq tema neshto kato Iskreno i Lichno li trqbva da e, che ne vdqvam ideqta. Ako ne q vdqna do dovechera, shte pitam da mi obqsni nqkoi. P.S. Ako pochna da se zaqjdam pak s Galka, dali shte postigna uspeha ot pyrviq eksperiment ?? Tva si zaslijava da se probva, ama pyk posle shte kajete che se zaqjdam i shte me pishete po razni lainqni temi tuka. Shte pomislq i po toq vypros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 NEО, киллера се заяжда само с определени хора от форума. Не с всички. Ся къде е абортвира да каже, че си пийм ракиите заедно и за тва не се заяжда с мен... BTW афекс е гей. На него му е простено всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Daite tiq dni da napraime edin plenum i da stignem do nqkakvo prosvetlenie chrez alkohola, a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Нещата потръгнаха. Осещам, че много ще се забавлявам в тая тема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Нещата потръгнаха. Осещам, че много ще се забавлявам в тая тема... Виж се в огледалото. MORE FUN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Виж се в огледалото. MORE FUN! Ще опитам и ще споделя резултата. Надявам се наистина да е забавно. :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Много обичкам да се подпичкам и да оставям събеседниците сами да се закопаят. И сте забравили още един човек дето напоследък само дебне като пепелянка под камък да клъвне някой дето е стъпил на криво Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 С мен отдавна никой не се е заяждал, а аз пък никога не съм се заяждал или поне не грубо, така, че май се намирам във форумен мир в момента. Иначе, единствения, който ми прави густо как се заяжда е ov3rm4n. Занм, че на мнозина не им е приятен, но според мен само той едно, че се справя убедително, друго, че го прави с хора, които малко или много си го просят! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 що никой не пише , тая тема имаше огромен потенциал Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Щото насила хубост не става ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Пъзльовци Тя цялата тема е Румбата да се нареди с великите, ама няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Пъзльовци Тя цялата тема е Румбата да се нареди с великите, ама няма Прав си, но съзнавам, че колкото и да се напъвам нямам шанс да се доближа до теб - водиш ме със светлинни години Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Важното е навреме да го осъзнаеш Е виж злоби как не се напъва Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Това ми беше изпратено от потребител "Х" от форума , това е пост на афекс още преди първият му бан и тва е човека който написа "Губя вяра в човечеството" Не спя защото току що се прибрах от купонче на което супер брутално се размазахме с бира и масури.. после зарибявахме YouTube и Neverball а у... и все още не мога да си легна защото през 5 минути майка ми влиза в стаята ми за да ме разпитва дали е имало момичета на ... събирането.. дали сме били само мъже... и дали сме се шибали там... и ако сме да сме го правили само с презервативи. Така че общо взето в момента съм неофициален алкохолик и хомосексуален ... гей.. майна P.S. Правенето на секс със собствения си пол... и с животни е може би най голямата тъпотия която е измислило човечеството... Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 що никой не пише , тая тема имаше огромен потенциал Мейт няма хубава реклама тая тема тва е всичко, а от към потенциял го има в тонове преди 1 година някъде във форумите на www.impulse.bg ?(не е за чичковци ) преди да сложат новата им тъпа система и да ни ограничат да не мойм да прайм квото си искаме имаше точно такава тема и в продължение на дни течаха някви убийствени наредби дето падаше голям смях покрай тях, Много потеницял само че има нужда от реклама айде заядливковци заяждайте се Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Банда пъпчиви комплексари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Банда пъпчиви комплексари. Да не те оперираха от чувство за хумор нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Ти да имаш пъпки недоебки няма ли да си комплексиран? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Весела тема.4 страници за има няма 2 дена.Определено това ще е хит-а на пролетта Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Гадни чичковци....да Ви се развалят мишките Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Мишките са за младите, ние караме на шорткейчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Да не те оперираха от чувство за хумор нещо? що бе мен ми хареса наредбата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.