Jump to content
BulForum.com

Аре да се заяждаме...

Guest Rumbata

Recommended Posts

zlobil - Изпитвам удоволствие съчетано с любопитството което изпитват децата на посещение в зоологическата градина когато чета твой пост и затова те провокирам. :) Знам че на табелката пише "Не хранете животните" ама... дете съм си... :)

sasho_1989 - Благодаря ти за загрижеността но съм сексуално задоволен за момента. Като ме засърби ще ти пиша лично съобщение. :)

както и да е. ontopic: Всички сте напълно безсмислени и само хабите ток. :D

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply
иди до аптеката и си купи някво лекарство което да завършва на "анал" , напуши се , пусни си там тия извратени музики които слушаш друм енд незнам си кво и мисли за един по добър свят , развивай си теории за грозни и красиви и т.н. и точно преди да дойде момента в който се разплакваш че всички те отбягват особено жените щото не разбират че всъщност ти си една идея над всички нас простосмърните се надупи и след като използваш това мехлемче от аптеката си заври вярата отзад......... :lol: :lol:

после можеш да пробваш и да си навреш там и важността която отдавам/е на скъпоценното ти мнение :laughing:

и да подкрепя мнението си че си напълно изтрещял :

тва става въпрос за един подарък ти пак навлезна в същността на българина и теорията за световната конспирация с цел да се продават вибратори :sick

с тая новата звезда с naskonasko с детските библии и монетниците ще сте голям тандем :lol:

можете паралелно да вербувате децата ти за тревата и там вашите си друм едн брум фестове той за сектата и така ...... :lol:

издай книга с такива лафове. Тогава не М5, ами М15 ще си купиш от продажби :lol:

както и да е. ontopic: Всички сте напълно безсмислени и само хабите ток. :D
Ти що си мислиш че си по-смислен, че чак и оценки да даваш :)

Психар пропусна Killerincho :) А за мобо аз нямам наблюдения да се заяжда, просто умее да изказва убедително и аргументативно мнението ;)

Lele, taman se bqh pritesnil, che sa me propusnali. Taman bqh pochnal da si mislq, che sym ebahti i polojitelniq chovek. Namerih otnovo vqrata si v chovechestvoto. Harabiq, taq tema neshto kato Iskreno i Lichno li trqbva da e, che ne vdqvam ideqta. Ako ne q vdqna do dovechera, shte pitam da mi obqsni nqkoi.

P.S. Ako pochna da se zaqjdam pak s Galka, dali shte postigna uspeha ot pyrviq eksperiment ?? Tva si zaslijava da se probva, ama pyk posle shte kajete che se zaqjdam i shte me pishete po razni lainqni temi tuka. Shte pomislq i po toq vypros :P

NEО, киллера се заяжда само с определени хора от форума. Не с всички. Ся къде е абортвира да каже, че си пийм ракиите заедно и за тва не се заяжда с мен...

BTW афекс е гей. На него му е простено всичко.

Много обичкам да се подпичкам и да оставям събеседниците сами да се закопаят. И сте забравили още един човек дето напоследък само дебне като пепелянка под камък да клъвне някой дето е стъпил на криво

С мен отдавна никой не се е заяждал, а аз пък никога не съм се заяждал или поне не грубо, така, че май се намирам във форумен мир в момента.

Иначе, единствения, който ми прави густо как се заяжда е ov3rm4n. Занм, че на мнозина не им е приятен, но според мен само той едно, че се справя убедително, друго, че го прави с хора, които малко или много си го просят! :P

Guest Rumbata
Пъзльовци

Тя цялата тема е Румбата да се нареди с великите, ама няма :P

Прав си, но съзнавам, че колкото и да се напъвам нямам шанс да се доближа до теб - водиш ме със светлинни години :(

Това ми беше изпратено от потребител "Х" от форума , това е пост на афекс още преди първият му бан и тва е човека който написа "Губя вяра в човечеството"

Не спя защото току що се прибрах от купонче на което супер брутално се размазахме с бира и масури.. после зарибявахме YouTube и Neverball а у... и все още не мога да си легна защото през 5 минути майка ми влиза в стаята ми за да ме разпитва дали е имало момичета на ... събирането.. дали сме били само мъже... и дали сме се шибали там... и ако сме да сме го правили само с презервативи.  

Така че общо взето в момента съм неофициален алкохолик и хомосексуален ... гей.. майна 

P.S. Правенето на секс със собствения си пол... и с животни е може би най голямата тъпотия която е измислило човечеството...

що никой не пише , тая тема имаше огромен потенциал :(

Мейт няма хубава реклама тая тема тва е всичко, а от към потенциял го има в тонове преди 1 година някъде във форумите на www.impulse.bg ?(не е за чичковци :lol: ) преди да сложат новата им тъпа система и да ни ограничат да не мойм да прайм квото си искаме имаше точно такава тема и в продължение на дни течаха някви убийствени наредби дето падаше голям смях покрай тях,

Много потеницял само че има нужда от реклама :D

айде заядливковци заяждайте се :D

Гадни чичковци....да Ви се развалят мишките :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...