Jump to content
BulForum.com

Аре да се заяждаме...

Guest Rumbata

Recommended Posts

дядо мраз ако ще пише постове аз си лягам , няма да мога да дочакам публикуването :)

иначе като каза орални свещички един познат ми каза история за негов познат.

та значи приятелката му била болна нещо и и изписали такива свещички дет си ги боцкаш у дупето и ти става благо на душата (тва важи за само за момичетата) май за температура , на пича му станало лошо и поискал една и той , ма той естественно няма идея че се мушкат .... мадамата отишла в кухната и го оставила да си свърши работата шото никой уважаващ себе си мъж не би допуснал някой да го гледа като го върши това занимание и както си гледала телевизия той влезнал да си вземе една чаша вода че много голямо било "хапчето" та даже и на 2 счупено го гълтал трудно :(

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Не се бях замислял по този екзестенциален въпрос :lol:

иначе Хост-е - помня че те засичах преди време в Рондото често - ходиш ли още да помпиш там или сега сесията не ти позволява :)

никво заключване бре - тва е новата спам тема.Чакаме гурутата Раптор, Мидекс и ДядоМраз да се изкажат :love

Бях заспал и не съм видял темата (защо бях заспал - дадох обяснение в другата тема за автомобилите).

Изброените в първия пост са далече, далече от някои индивиди, с които (за ваше съжаление и благодарение модераторския екип) вече нямате възможност да комуникирате.

Не само Мечката, но още няколко като него отдавна са или баннати, или на постоянен мод режим.

още е отворена , още е отворена .... :)

давайте момчета излейте всичката простотия която имате събрана та да не я изливаме по другите теми :(

още е отворена , още е отворена .... :)

давайте момчета излейте всичката простотия която имате събрана та да не я изливаме по другите теми :(

Е тя да не седи в резервоар че да я излеем всичката, тя се появява спонтанно :lol:

Аре ся, тъпо му било.Я шът.Някои от нас са още в сесия...имат да реализират планувани запои от доста време и други работи покрай тях.Недей така.Пък и ся...той животя като цяло е както си го направиш... ;)

И аз съм в сесия , утре даже от 10 съм на изпит.... ма не се оплаквам де.... все тая

по кво бре...ама ти нали викаше че не знаеш какво учиш :)

нещо патлаци или директно от колежката пред теб :punk

с удоволствие бих ви споделил по какво ми е изпита ама книжката ми е долу в колата , иначе някакви основи на нещо се водеха и аз незнам , не съм и учил ще разчитам на милостта на някоя колежка да ми подаде пръстче да препиша :)

с удоволствие бих ви споделил по какво ми е изпита ама книжката ми е долу в колата , иначе някакви основи на нещо се водеха и аз незнам , не съм и учил ще разчитам на милостта на някоя колежка да ми подаде пръстче да препиша :)

само да не е средното :lol:

иди до аптеката и си купи някво лекарство което да завършва на "анал" , напуши се , пусни си там тия извратени музики които слушаш друм енд незнам си кво и мисли за един по добър свят , развивай си теории за грозни и красиви и т.н. и точно преди да дойде момента в който се разплакваш че всички те отбягват особено жените щото не разбират че всъщност ти си една идея над всички нас простосмърните се надупи и след като използваш това мехлемче от аптеката си заври вярата отзад......... :lol: :lol:

после можеш да пробваш и да си навреш там и важността която отдавам/е на скъпоценното ти мнение :laughing:

и да подкрепя мнението си че си напълно изтрещял :

Е що. Съвсем ясно е каква е идеята :D Секс. Идеята за него се простира отвъд подаръците. Защо трябва да се решава дали да има или да няма секс в зависимост от подаръка. Той е просто форма да изразиш определени чувства и е по-скоро optional отколкото required при решаването дали ще има секс или не.

Някак си прекалено материални са станали всички. Бог е любов - сиреч... любовта (привличането на елементарните частици) движи природата и е съществена част от нея (50% някъде :)) и не търпи елементи който я отричат.

Губи се идеята на съществуването ви с тоя материализъм. :D

Чукни! :D

тва става въпрос за един подарък ти пак навлезна в същността на българина и теорията за световната конспирация с цел да се продават вибратори :sick

с тая новата звезда с naskonasko с детските библии и монетниците ще сте голям тандем :lol:

можете паралелно да вербувате децата ти за тревата и там вашите си друм едн брум фестове той за сектата и така ...... :lol:

подкамвам тогава всички съфорумци да направим обща касичка и да съберем за една какичка.... той преди време уж беше си направил касичка да събира дарения за бира ама сега разбирам че всъщност е бил локализирал проблема и е опитал да го премахне....уви без успех

AlBudny - govori na momenti pulni gluposti, dori si vqrva

Zlobil - 3 dumi sa pove4e ot dostaty4ni za pulniq my psihoportret: sudjuk, uiski, audi.

Psihara - jiv lamer ;D

Pazu - 4ovek, vzemi go prodai toq Golf, 4e samo se izlagash...ili napravo go podari na nqkoi ciganin ot shikera.

Lil`Stenly - imam 20% uspevaemost v pro4itaneto na postovete my i samo 5% v razbiraneto na pove4e ot 10% ot sudurjanieto.

:)

Истината е много далеч от поста на румбата...

Годфадър, Мобо, Антарес, Тийф, Овърман, Христу, Аз. Това са в общи линии хората във форума, които най - откровено се заяждат и го правят супер грубо и умишлено. Дори поняка с цел да обидят! Никой друг - нито ратпор, нито дядомраз (не знам защо си го сложил изобщо, като той никога не се е заял като хората), нито лилистенли (който сигурно е най - добрата душица във форума), никой просто не може да се сравни с горе изброените. По принцип не бих се сложил в списъка, но знам, че ще има още 10, които ще ме сложат.

И не искам да кажа голяма дума, но сигурно няма член от форума, с който да не съм се заял по една или друга причина. С някои по - грубо, с други по - меко. Мобо е единствения човек, след чийто пост съм оставал без думи. А рядко ми се случва да губа дар слово...

Хора като злобила, албънди, дядомраз, пазу (който също е много добра душица) и всички други, които правят закачки целят усмивка, целят отговор от съперника в същия дух.

EDIT: И за да дам дух на темата, какъвто автора е целял ще кажа:

Тийф понеже липсва в горния списък и се нуждае от Е-ПЕНИС реши да категоризира тия от списъка. И понеже знае, че го газа и мачкам както си искам на SC (последния път още нямаше хидра а аз му налазих овритата с райтче), реши да ме нарече ламер. :lol:

Още не ми е ясно - темата за заяждане ли е, както пише в заглавието, или да обсъждаме "заядливците" на форума както пише в първото мнение?

До тук темата ми изглежда глупава като съдържание.

Според мен е да се заяждаме, а той просто е споменал заядливците, според него. Ти толкова ли не можеш да схванеш? Или жената не ти е пускала, откакто я заключи и ся не си в кондиция? :lol:

Ако целиш да се заядем, още трябва да се помъчиш, докато ме амбицираш да почна и аз ;)

В момента само ме избива на лек смях

психар, глеам ти подписа и забелязвам, че само за 1 бройка не си улучил Отговора. Намали с 1-ца и почни да търсиш Въпроса.

често се виждам по разни ваши мнения като някъв ебати злобния и коварен тип. само ви дебна къде ще сбъркате, за да се заям с вас? да не мислите (за някои въпроса може да свършва и дотук, но четете и след скобите), че ми е прятно вечно да съм прав?! или че ми е весело да ме мразите? всъщност от време на време наистина ми е доста забавно, но подозирам че са истерични пристъпи. изобщо не се сещате, че най-лесния начин да не се заяждат с вас е просто да не правите грешки. ама не, много държите да докажете колко по-тъпи можете да бъдете.

психар, почнах от теб, ама вариации на подобно мнение се усеща и у антареса и у злобила и у дядомраза и у кой ли не още, та затова преобразувах нататък обръщенията в множествено число, а не щото си множествена личност.

и тва дори не е по темата, щот нито се заяждам, нито обсъждам някой от горепосочените, а само себе си. май съм за оная със странните мисли. абе дали изобщо да натискам "add reply"?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...