Guest Rumbata Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Какво мислите за постовете, на АлБънди, Злобчо, Психара, Хост, Пазу, lil_stenly, ДядоМраз......(ако съм пропуснал някой, моля да не се сърди), умишлено не споменавам Мидекс, Раптор, щото те колят и бесят и не е полвзно да влизаме в спор с тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Какво мислите за постовете, на АлБънди, Злобчо, Психара, Хост, Пазу, ДядоМраз......(ако съм пропуснал някой, моля да не се сърди), умишлено не споменавам Мидекс, Раптор, щото те колят и бесят и не е полвзно да влизаме в спор с тях zlobil нещо в последно време не съм попадал на постовете му, нямам особени коментари към другите, само към dqdomraz - всеки път като напиша нещо очаквам и той да напише след това някакъв отговор който да (се опитва да) обори моя пост, е вярно само 1-2-3-4-5 пъти е ставало така, ама не се знае. Виждам го като вечният опонент на доста хора във форума. Най- вероятно тази тема ще я затворят скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Ми то ние можем да говорим кво си мислим и за майката на еди кой си ... ама пак да спазваме добрия тон .. пък и едва ли някой го боли кой кво мисли за него . Ако не съм прав ... значи определения човек има проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 аз лично нямам нищо против към никой от изброените, но понеже са най-често на "челните страници".... очаквам и тук да се включат Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Аз също нямам против изброените или когото и да е другиго, но пък към мен винаги е имало и сигурно ще има поводи за заяждане. За Злобил - никой не ми се подмазва, нито пък аз на някого. Така мисля де. Хора сме все пак, трябва да се разбираме по един или друг начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Мен ме пропуснахте в списъка този път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Мен ме пропуснахте в списъка този път. сори приятел, веднага те добавих Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 А, благодаря ти добри ми самарянино... сега ще се почивам на спокойствие вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 ебахти тъпата тема , ся кво очакваш целия форум да се се включи и да сподели пазу аз и т.н. там в списъка кви сме тъпаци че говори такива тъпотии и незнам си кво а пък вие възвишените си цепите от ценното време , пространство и мозъчни клетки да не ни четете постовоте ..... аре у лево цъкни ми игнор и тва е ....... както беше написал мобо веднъж : госпожо , госпожо а пък тоя ми вика глупости ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 ебахти тъпата тема , ся кво очакваш целия форум да се се включи и да кажи пазу аз и т.н. там в списъка кви сме тъпаци че говори такива тъпотии и незнам си кво а пък вие възвишените си цепите от ценното време , пространство и мозъчни клетки да не ни четете постовоте ..... аре у лево цъкни ми игнор и тва е ....... както беше написал мобо веднъж : госпожо , госпожо а пък тоя ми вика глупости ...... ето, точно това очаквах кефиш ме, честно Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Нещо не разбирам точно целта на тая тема? Целта е да се заяждаме или да обсъждаме изброените в първия пост??? Щото ако е второто е изключително глупава идея... Освен това ако избояваш заяждащите се имаш сериозни пропуски... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 чакай чакай чакай....ррррттт кви са тия сложни въпроси ся ? той и автора не е знаел кво иска да напише .... ама в късните часове на нощта винаги се получават някви теми достойни за награда..... пък и темата пусната в такъв час подканва дядо ти мраз да напише някой роман който да ни отегчи до смърт и да изпозаспим...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Как можа да пропуснеш Antares? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Е па я не видим за ко сме у групата на заяждащите се? Сериозно, не считам, че който и да е от хората в групата се е "заяждал" в лошия смисъл на думата.Може да сме се базикали, да сме били малко по-крайни в мненията си ама толкова. Пък и zlobil го е казал вече.Който не ще да ни чете да се *** - в смисъл да ни игнорира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Нещо не разбирам точно целта на тая тема? Целта е да се заяждаме или да обсъждаме изброените в първия пост??? Щото ако е второто е изключително глупава идея... Освен това ако избояваш заяждащите се имаш сериозни пропуски... мисля, че заяждането и изброените е взаимно свързано а за пропуските - поясни какво точно имаш в предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 добре , хубу седни напиши 1 хубав пост кво точно ти беше в акъла като я пусна тая тема , ма без да лъжеш....... ПС : Нека да вдигнем форума на едно ново стъпало , ново ниво в човешките взаимоотношения , форум без обиди и заяждане , форум обагрен от приятелски отношения и хармония ....... вдигам тост .... за НОВОТО НИВО на булфорум Алелуя братя ПсссТ : Тва прозвуча много гейски , не бях искрен признавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 добре , хубу седни напиши 1 хубав пост кво точно ти беше в акъла като я пусна тая тема , ма без да лъжеш....... ПС : Нека да вдигнем форума на едно ново стъпало , ново ниво в човешките взаимоотношения , форум без обиди и заяждане , форум обагрен от приятелски отношения и хармония ....... вдигам тост .... за НОВОТО НИВО на булфорум Алелуя братя ПсссТ : Тва прозвуча много гейски , не бях искрен признавам сори, че не мога да отговоря адекватно, в момента съм на градус и се заглавичкам в един сайт за запознаства (тихо да не чуе жената) оставям ви, че почна да става интересно с тоя сайт Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Ми не си Искрен, друго ти пише в кръщелното и тоя емотикон дето е със зъбчето требе да запомня как се пише, че да го слагам от fast reply -я директно Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 добре , хубу седни напиши 1 хубав пост кво точно ти беше в акъла като я пусна тая тема , ма без да лъжеш....... ПС : Нека да вдигнем форума на едно ново стъпало , ново ниво в човешките взаимоотношения , форум без обиди и заяждане , форум обагрен от приятелски отношения и хармония ....... вдигам тост .... за НОВОТО НИВО на булфорум Алелуя братя ПсссТ : Тва прозвуча много гейски , не бях искрен признавам Ти още малко и пръстенчета ще искаш да си разаменим Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 мина ми през акъла ама хост вече го е преложил в тя/той та да не му открадвам идеята , може да дойде да ни раздаде на някое картинг състезание Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 На вас може свещички ама не от оралните и пак с посвещения хем ша има повече място. Тая тема няма ли вече да я заключат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 аз затва чакам веднага кът минат 30 секунди да плясна няква тъпотия да трупам мнения и да ми расте пишока .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 На вас може свещички ама не от оралните и пак с посвещения хем ша има повече място. Тая тема няма ли вече да я заключат? Кви са тия орални свещички бе момче ? Вие да не сте се събрали двамата и да сте се напили с автора на темата я си признай Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 никво заключване бре - тва е новата спам тема.Чакаме гурутата Раптор, Мидекс и ДядоМраз да се изкажат Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Койт' превари той завари. Ти с тия Ботевистки уклони що не спиш пред на митьо селския къщата да го чакаш да излезе от тях да пикае( щото сигурно има външна тоалетна ) да го пречукаш.Той човека т'ва само чака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.