Bulgaran Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 ТЕМАТА Е ЗА ТРИЕНЕ Помагам на човек който няма достъп до този форум. Марка:Fiat Модел: Punto MK2 Двигател:1.2 16v 80 hp Дата на производство:август 2000 г. Пробег:95000 км Цвят:Син металик Екстри:ABS, Airbag, Аларма, Бартер, Бордови компютър, Газова уредба, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Застраховка, Имобилайзер, Климатик, Ксенонови фарове, Лети джанти, Металик, Нов внос, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключване Други:Перфектен и икономичен автомобил. Регистрирана 2008 година. Сменени консумативи-ремъци, ролки, филтри, свещи, кабели, нови предни амортисьори. Всичко платено до средата на 2009. CD Pioneer, Бас каса, Джанти OZ 15-ки с перфектни летни гуми и Железни джанти с зимни гуми 14-ки. Газовата уредба е с година и половина гаранция. Възможен бартер за по голям автомобил Забележки:Преден ляв лагер започна да вие Снимки: Цена:5700 лв нова цена 5600 лв. За контакти: 0896411566 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bai_ganio80 Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 zdr.predlagam ti barter za Seat Ibiza 1,9 TDI(dvigatel kato na Golf4) 98 god.Nov Vnos.registrirana i vsi4ko plateno.razhod izvan grada 4.5/100 i v grada 6/100.moga da dokaja i pokaja.4ist barter kato moje da si zadarjite vtoriq komplekt djanti s gumi i muzikata(CD,Tuba,Usilvatel).ako imate interes pra6tam snimki ili moje da se vidim za da si ogledame i probame kolite.uspeh s prodajbata Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Здравей и от мен. Интересува ме от къде е внос колата.Търся за сестра ми малка кола и мога да предложа бартер за моята Nissan Primera 2.0 TD/98г.(хечбек),а аз да мина малко по-нагоре.Сменяни са всичко консумативи. Лично е вкарвана от мен(Австрия) ноември 2007 и има пробег около 15000км в БГ. -175 000км ABS,4 Airbag,Бордови компютър,Ел. Огледала,Ел. Стъкла,Климатик,Лети джанти,Металик,Хидравлика,Стерео уредба + CD чейнджър за 6 диска, Халогенни фарове, Центр.заключване. Ако има интерес може да се срещнем,пробваме и уговаряме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Аз имам интерес към джантите, ако ги продаваш отделно пиши Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 Цената се смъква с 100 лева. Нова цена 5600 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crysis Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Аз имам интерес към джантите, ако ги продаваш отделно пиши Искам да попитам цената може ли да се коментира,ако се продава колата без джантите и музиката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GammaRay Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Дай малко повече подробности за газовата уредба - моно или пълен инжекцион, година, производител? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crysis Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Дай малко повече подробности за газовата уредба - моно или пълен инжекцион, година, производител? Газовата е обикновенна тази вечер говорих с момчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted February 28, 2009 Author Share Posted February 28, 2009 Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.