himikakakakak Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Здравейте, начинаещ съм в Линукс и имам проблем с Мнадрива 2009 Поуър Пак . Нямам интернет а когато се помъча да инсталирам wierless ми икса някакъв драйвър които незнам как да го намеря.В един чужд форум четох че се казвал bcmlw6.inf но така и търсачкате не го намери както и в директория /mnt/windows/WINDOWS/system32/; но на мене ми е празна.какво да правя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrowseMan Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Здравейте, начинаещ съм в Линукс и имам проблем с Мнадрива 2009 Поуър Пак . Нямам интернет а когато се помъча да инсталирам wierless ми икса някакъв драйвър които незнам как да го намеря.В един чужд форум четох че се казвал bcmlw6.inf но така и търсачкате не го намери както и в директория /mnt/windows/WINDOWS/system32/; но на мене ми е празна.какво да правя. Първо дай информация за хардуера на системата (колкото по-пълна толкова по-добре). Евентуално след това някой може да се опита да ти помогне в намирането на драйвера и самото инсталиране. А за произтичащите въпроси след подкарването на безжичния адаптер ще се потрудиш самичък . Link to comment Share on other sites More sharing options...
himikakakakak Posted February 1, 2009 Author Share Posted February 1, 2009 Става дума за лаптоп HP , конфигурацията ми е :AMD Athlon X2 Dual Core QL-60 (2GHz), 2GB RAM, Video: ATI Radeon HD 3200 Graphics, Мрежова карта: Marvel Yukon 88E8042 PCI-E , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.