exabyte Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Това вече ми го дава на 80% от клипчетата в youtube.Дължи се на това, че почнаха да чистят нещата с авторски права или проблема е в моя телевизор?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Смешна история, май и повтарящите трият и то след време като вече са се разпространили Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 youtube-to почнаха още миналата годинада да го усират ... зарди авторските му простотии .... Голям праз че гледам на някоя си звезда клипа от нета ... и кво ???/ да не би да е крада като е гледам....... тва си е реклама ......ама щом така те искат ....... И за съжаление много качествени клипчета има премахнати Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 30, 2009 Author Share Posted January 30, 2009 youtube-to почнаха още миналата годинада да го усират ... зарди авторските му простотии ....Голям праз че гледам на някоя си звезда клипа от нета ... и кво ???/ да не би да е крада като е гледам....... тва си е реклама ......ама щом така те искат ....... И за съжаление много качествени клипчета има премахнати именно.сега с тая цензура то по скоро се нервиш, отколкото да се забавляваш в сайта.май май скоро ще има РИП за ютуба, както е тръгнало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 може да има нещо общо с това освен проблемите с авторските права де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 30, 2009 Author Share Posted January 30, 2009 може да има нещо общо с това освен проблемите с авторските права де. при мен излиза вече: We're sorry, this video is no longer available. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 pcworm като отвориш линка и ти даде това съобщение дай рефреш на браузъра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 31, 2009 Author Share Posted January 31, 2009 pcworm като отвориш линка и ти даде това съобщение дай рефреш на браузъра... хм... ИЕ го зарежда, мързилата не ще ( 4,5 рефреша все същото ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Забелязх, че и при мен се получават тези гафове от 20 клипа 1 ми дава такова съобщение, но след рефреш, веднага тръгва видеото, незнам къде е проблема, но не е от браузъра според мен, аз съм с Опера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Мхм, при мен го има с Мозилата, с Хрома го няма тва...Само бави малко повече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Клипове, които са трили за авторски права ги качвам с описание на кирилица и не ми ги пипат. Съвсем прясно наблюдение имам за това, дано си ми останат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Аз в момента имам този проблем само на лаптопа с Windows7, на другия с Vista всичко върви. Четох, че преинсталация на flash10 лекувала, но не мисля, че ще помогне, при положение, че съм с нея вече. Други хора си го обясняват с ниска скорост на интернета. Отхвърлям го категорично. Интересно ми е дали връзката е наистина с уиндоуса или проблемът се крие другаде... п.с. На W7 с IE няма проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Според мен проблема се крие от новия флаш спрямо Windows. И двата лагера са еднакво виновни. И като цяло Адоуби лабораторийте почнаха да серат наляво надясно, и те май не се наядоха.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.