Jump to content
BulForum.com

youtube wtf?!?

exabyte

Recommended Posts

Това вече ми го дава на 80% от клипчетата в youtube.Дължи се на това, че почнаха да чистят нещата с авторски права или проблема е в моя телевизор?!?

youtube-to почнаха още миналата годинада да го усират ... зарди авторските му простотии ....

Голям праз че гледам на някоя си звезда клипа от нета ... и кво ???/

да не би да е крада като е гледам....... тва си е реклама ......ама щом така те искат .......

И за съжаление много качествени клипчета има премахнати

youtube-to почнаха още миналата годинада да го усират ... зарди авторските му простотии ....

Голям праз че гледам на някоя си звезда клипа от нета ... и кво ???/

да не би да е крада като е гледам....... тва си е реклама ......ама щом така те искат .......

И за съжаление много качествени клипчета има премахнати

именно.сега с тая цензура то по скоро се нервиш, отколкото да се забавляваш в сайта.май май скоро ще има РИП за ютуба, както е тръгнало...

pcworm като отвориш линка и ти даде това съобщение дай рефреш на браузъра...

хм... ИЕ го зарежда, мързилата не ще ( 4,5 рефреша все същото )

Забелязх, че и при мен се получават тези гафове от 20 клипа 1 ми дава такова съобщение, но след рефреш, веднага тръгва видеото, незнам къде е проблема, но не е от браузъра според мен, аз съм с Опера.

Клипове, които са трили за авторски права ги качвам с описание на кирилица и не ми ги пипат. Съвсем прясно наблюдение имам за това, дано си ми останат...

• 2 weeks later...

Аз в момента имам този проблем само на лаптопа с Windows7, на другия с Vista всичко върви. Четох, че преинсталация на flash10 лекувала, но не мисля, че ще помогне, при положение, че съм с нея вече. Други хора си го обясняват с ниска скорост на интернета. Отхвърлям го категорично. Интересно ми е дали връзката е наистина с уиндоуса или проблемът се крие другаде...

п.с. На W7 с IE няма проблем.

Според мен проблема се крие от новия флаш спрямо Windows. И двата лагера са еднакво виновни. И като цяло Адоуби лабораторийте почнаха да серат наляво надясно, и те май не се наядоха..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...