Jump to content
BulForum.com

Need for speed 4

bobo

Recommended Posts

И аз това търся...Някой ,ако знае къде има да  казва.

Мъчих се почти един час и пак нищо...

Та емулатори качвах, compatibility options и т.н. и т.н.

Единственото, което успях да направя е да докарам до друг вид грешка :)

Имам 2 неща навпредвид, но не ми се занимава, щото все пак много време.Ако намеря чист пач, ще пиша!

P.S.Можете да пробвате да си качите 98 със VmWare или да прегледате тук, ако ви се занимава....

10x на Botev1912 - линка за крака вече работи :D

Post No. 1111 :P

• 1 month later...

Нали като ако има втори пач за някоя игра той включва "поправките" и в стария? Например ако си сложиш пач версия 1.2 той ще включва всичко от 1.1 и още. От което би трябвало да следва да е и по-голям, но при Need For Speed High Stakes v4.42 е по-голям от v4.43, v4.43 май е по-голям от v4.44, а v4.50 е най-малък. И се чудех дали ако си сложа v4.44 (за v4.50 не намерих свястен крак) ще се опрви всичко оправено в по-старите.

Айде ако някой е подкарал играта на ХР, да опише всичко кое как се прави, да може да не се гърчим другите и да се организираме вече да праим мулти :)

Аз слагам пача v4.44 и ми върви (трябва и крак де). Но не ме питай за линк, защото незнам. Търсил съм го в google.com. А преди играех с тоя WinXP Crack, за който има линк по-назад в темата.

• 10 months later...

инсталирам играта, която е на сървъра, слагам и крака, патчвам я с exe-то, което е за XP, но като влезна в играта, преди да ми зареди менюто, ми излиза следната грешка:

nfshs01ql4.th.png

.... и играта продължава да е активна на заден фон :blink:

някакви идеи

инсталирам играта, която е на сървъра, слагам и крака, патчвам я с exe-то, което е за XP, но като влезна в играта, преди да ми зареди менюто, ми излиза следната грешка:

nfshs01ql4.th.png

.... и играта продължава да е активна на заден фон :blink:

някакви идеи

Ми виж кво пише. Иска да ти зареди играта от диска, доколкото виждам аз.

Ми виж кво пише. Иска да ти зареди играта от диска, доколкото виждам аз.

вярно, че търси във F. не съм обърнал внимание ... но от друга страна аз сложих пълната инсталация и му сложих nocd crack и ме пусна в играта. преди малко я махнах и пробвах по друг начин, но пак не става.

чрез този метод:

I hope this works for you as well as it does for me.

1. Back up your 3dsetup folder first.

2. Extract the contents of the .zip file to a new folder.

3. Copy 3Dsetup.dll, 3DSetup.exe, 3dsetup.ini
  to your 3dsetup directory.

4. Run the new 3DSetup.

5. Run the d3d.reg file.

6. rename dx7z.dll or dx8z.dll to d3da.dll and copy to your Main NFS directory
  if you havent already.

айде някой, който я е подкарвал под XP да каже как точно става.

картата е стара riva tnt2

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

оправих се

• 1 year later...

Някой опитвал ли е да подкарва играта с двуядрен процесор. Мен нещо ме изхвърляше, обаче се оправих. В този архив има два крака. И двата би трябвало да оправят евентуален проблем. Ако някой е имал нека да сподели дали това, което съм дал е помогнало.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...