jaxxx Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Без забележки с 25 записани игри контролери и всичко необходимо тези който сериозно се интересуват може да тестват на място 450лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxxx Posted January 30, 2009 Author Share Posted January 30, 2009 Игрите са : Star wars clone wars Star wars the force Table tennis Call of duty world at war medal of honnor Face breaker Fifa09 Cabela's Dangerous Hunts 2009 Mario cart GC Mario cart Mario striker charged footbal Metroid prime 3 Castle vania judgment Mortal kombar armagedon De blob Tiger woods pga tour 08 Ghost squad Mushroom men the spore wars Sonic unlashed Emergency heroes 30 wii sport games Far cry vengeance NFS undercover snooker Mario & Sonic at the Olympic Games има и 2 DVD-та с ромове за SegaMD,NES и SNES Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxxx Posted February 2, 2009 Author Share Posted February 2, 2009 цена без дисковете 400лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 само да попитам чипирано при въй-то значи че мога да си свалям игри от нета така ли ? а за тия игри има ли си контролери в смисъл за тениса хилки и такива работи само с джойстик ли е или .... абе повечко подробности аако може имам реален интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxxx Posted February 2, 2009 Author Share Posted February 2, 2009 Конзолата е с стандартните контролери чипирана има и буут хак демек може да си записваш игри от компа има си сензор захранване стандартния кабел за тв игрите се играят с контролера не се изисква да има тенис хилка за да играеш тенис това са просто допълнителни аксесоари за по удобна игра може и без тях 0896871032 ако искаш звънни да се разберем може да доидеш да я тестваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 А даваш ли го под наем тва Wii. Играе ми се на такова, но си мисля, че бързо ще ми омръзне и искам само да пробвам . Да питам и дали някой знае от къде може да се вземе такова чудо под наем, защото се съмнявам jaxxx да се навие. Чувал съм, че се дават PS2-ки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxxx Posted February 8, 2009 Author Share Posted February 8, 2009 А даваш ли го под наем тва Wii. Играе ми се на такова, но си мисля, че бързо ще ми омръзне и искам само да пробвам .Да питам и дали някой знае от къде може да се вземе такова чудо под наем, защото се съмнявам jaxxx да се навие. Чувал съм, че се дават PS2-ки... Не мисля да я давам под наем Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxxx Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 цена без игрите с един контролер 300 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxxx Posted March 2, 2009 Author Share Posted March 2, 2009 Продадено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.