TITAN4O Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Продавам кученце на 2 месеца и 12 дена , ето негови снимки Тъй като не се разбирам с животните добре, няма място за двама ни под един покрив Ако имате въпроси - на личен или на телефон 0886/795-313 Цена : 100 лева (цената подлежи на коментар) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted January 29, 2009 Author Share Posted January 29, 2009 ... поради засиления интерес, новата му цена е 60 лв! ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Каква порода е това куче ? Като гледам няма? А ако няма и не искаш да го гледаш защо не го подариш ? Не стига, че искаш да се отървеш от кученцето ами искаш и далавера да направиш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 @COP, правилата не забраняват да го продава, пък ако ще и да е "улична подобрена". А и е всеизвестен факта, че като не можеш да гледаш животно...е по-добре да му сложиш някаква цена и да го продадеш, а не просто да кажеш - не ми трябва...който иска да го взима. Защото обикновено ако някой дава пари за животното, значи наистина е решил да се грижи за него, а не - "взел го без пари и след 2 дена го изхвърлил навънка, щото и той не можел да се грижи за него". Така се случи с моята немска овчарка - прекрасно умно и енергично куче, което когато порасна и в апартамента вече беше почти невъзможно да пребивава...го подарих на едни хора на село, които проявиха желание да им го дам...впоследствие разбрах, че 'овчарката' е била ограничена на синджир 1 м. (с обяснението да не тъпчела доматите), хранена основно с хляб...и година след това кучето се спомина... :ph34r: Така че не виждам пречка да се продава животно, дори и да не е породисто. И символична цена да се сложи - пак е по-добре, отколкото да го подаряваш, защото не останаха много хората, които гледат на животното вкъщи като още един член на семейството, а не като поредния предмет за забавление или престиж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted January 29, 2009 Author Share Posted January 29, 2009 @Midex съгласен съм с теб Една от причините, да не го подаря е, че следващите собственици биха го захвърлили на улицата, защото не са дали нищо за него, докато ако го продам дори и за 20 лева, все ще се отнасят с него като с животно, а не като кожен парцал! Кучето е смесица между хъски и някоя друга порода (за съжаление нямам информация ) Искам кучето да попадне при хора, които биха се грижили за него, а не да го вземат, за да го изтезават! Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Мда, като се замисля сте прави, аз също съм страдал от подаряване на куче, което харесах и после беше пуснато на улицата. А за кученцето, очичките са му 100 % на Хъски, много готини има нещо и в шарките, може би да е смеска между хъски и немска офчарка, аз имах такова куче. Дано хората, които го вземат наистина да се грижат за него, ще ми е много интересно да видя какво ще се получи като стане на годинка Поздрави, зъжелявам за пъвроначалната реакция Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted January 29, 2009 Author Share Posted January 29, 2009 Няма нищо, разбираемо е В тази финансова криза, да искам пари за куче, което няма точна порода, а е мелез .... така е, но ми е жал за кученцето (пък и на мен ми е интересно като порасне на какво ще прилича, все пак лапичките му са сравнително големи и мисля, че ще е доста голямо (за хъски) ...) Искренно се надявам, бъдещия му собсвеник (ако се намери такъв) да се грижи добре за него и да си играе доста с него, защото много обича да си играе (не мога даже и до кенефа да ида ) Склонен съм да сваля още от цената, стига купувача да е сериозен и да е заинтересован от бъдещето на малкото Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Хайде момък, ще го взема аз. Дядо ми отдавна ме моли да му взема кученце, а този е голям сладур. Ще разменим нещо финикийско за адета , да пиеш някоя бира от мене. Няколко въпроса - има ли паспорт и ваксиниран ли е тиквеника, защото ако не е първо трябва да мина през клиниката. Ще е много добре ако мога да го взема днес, късния следобед. На ЛС ти пращам телефона ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted January 30, 2009 Author Share Posted January 30, 2009 *кученцето е запазено* EDIT : кученцето отиде в добри и сигурни ръце! Темата може да се закрие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.