awesome Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Изгоряла и е помпата, всичко друго е перфектно. Миалната е немска, много качествена. Скоро си купих нова за 500 лева, е - Миеле-то е много по-добро. Просто не ми се занимава с ремонти и майстори. Помпата струва 50 лева, а монтажа 30. Добре е да се сменят и гумените и уплътнения, защото е изгоряла именно заради това - влезнала е вода. Та за по-малко от 100 лева бъдещия и собственик ще и се радва дълго време. Обявата е актуална до утре - петък, 15 часа. Машината ми пречи, защото вкъщи има човек на патерици и неможе да минава, затова се продава спешно. Цената е символична - 50 лева. Условието е купувача да дойде да я вземе, аз ще му помогна да я пренесем до колата му. За връзка с мен - л.с. или гсм - 0884 263 097 Ето снимки: Link to comment Share on other sites More sharing options...
awesome Posted January 29, 2009 Author Share Posted January 29, 2009 Продавам се спешно - 40 лева! П.П. Извинявам се, че правя корекция в цената толкова рано, но е спешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
awesome Posted January 30, 2009 Author Share Posted January 30, 2009 20 лева последна цена! Не искам да я хвърлям! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 20 лева последна цена! Не искам да я хвърлям! Вземам я, пиши ми кога и къде на лично Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Ако Rolla случайно не я вземе се нараждам зад него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
awesome Posted January 30, 2009 Author Share Posted January 30, 2009 Продадена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.