Jump to content
BulForum.com

Търся програма за запис на видео от Уеб камера

djdoubled

Recommended Posts

Търся програма за запис на видео от Уеб камера,само че такава,която остава скрита в компютъра и записва без да се показва в таскбара.

Извинявам се ако темата ми е в грешен раздел,но тази за Софтуер рекуести е заключена?!

@djdoubled, благодаря че обърна внимание за заключената тема - ще проверя с каква цел е била заключена, но засега остава затворена....и след това дай на хората, дето те помолиха, някой линк да оплакнат очите. :evil

@djdoubled, благодаря че обърна внимание за заключената тема - ще проверя с каква цел е била заключена, но засега остава затворена....и след това дай на хората, дето те помолиха, някой линк да оплакнат очите. :evil

Кака само се загрижи за хората ;) Уж работиш по цели нощи, пък ще излезе, че гледаш филмчета а? :lol: Ща издадем :laughing:

Кака само се загрижи за хората ;) Уж работиш по цели нощи, пък ще излезе, че гледаш филмчета а? :lol: Ща издадем :laughing:

Аз за вас бе...вие да плакнете очите, а аз няма да гледам...само ако съвсем случайно ми се отплесне стрелката на мишката мога да попадна на линка....че нещо ми прави номера тая мишка напоследък... :devil :bgrin:

Между другото темата за рикуести е отворена отново. Парадоксът е, че при проверката се оказа, че аз самият съм я затворил без да искам (и незнайно за мен - как :blink: ) още през март миналата година, когато редактирах заглавието й и от тогава си е стояла все затворена...и никой не му е направило впечатление досега. ;)

:laughing: :laughing: :punk :woot ;) Хахаха,Мидекс браво на теб :lol: :laughing:

бтв,прегледах линковете на колегите по-горе,но след известно ровене в гугул ми писна понеже в описанието на програмите които намерих не пише,че остават скрити или пък са платени.Някой ако се сеща за заглавие или директен линк на кракнато софтуерче ще е най-полезно и не само за мен :D :P :P :lol: :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...