stefan Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Kajete pls kak da krakna NOD32 za6toto username i pass v warez.ru ne stavat kazva mi,4e sa nevalidni.Su6to probvah ot astalavista.box.sk,no ne stava.Molia kajete mi ako niakoj e kraknal da napu6e rabote6t username i pass .Blagodaria <{POST_SNAPBACK}> username i pass всеки месец са различни, по разни руски форуми ги има. Тя програмата си работи , тези пароли ти трябват за ъпдейтовете, без които програмата е безполезна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 edit:може да сканираш и с наи-добрата анти-спаи програма => Spy.Sweeper <{POST_SNAPBACK}> Наистина Spy Sweeper е много добра и може да я хване тая буба!Пробвай я algeda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Doide mi niakuv troian po ICQ-to i mi iztri vsichki imena sega ne moga da add-na nikoi!PLEASE HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Doide mi niakuv troian po ICQ-to i mi iztri vsichki imena sega ne moga da add-na nikoi!PLEASE HELP <{POST_SNAPBACK}> точно досега четох теми за това в data.bg, потърси ги.При мен пък всички са оффлайн...явно ще се минава на Skype. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 точно досега четох теми за това в data.bg, потърси ги.При мен пък всички са оффлайн...явно ще се минава на Skype. <{POST_SNAPBACK}> i az prochetoh no resehnie na problema taka i ne namerih??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 http://www.jabber.org/about/overview.php Забравете ICQ... Гледайте напред. Няма накъде да се развива вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Здравеите, свалих от Wareza Panda Antivirus Platinium, обаче спря да се упдеитва. ония сериини номера кадето са в директорията или не работят или аз незнам каде се слагат. Като и дам Update ми искарва един Wizard кадето имам 2 възможности Close и Buy. User i Password ги вкарвам в General Optins->Update->User ID. Ако някои знае как ства тва с регистрацията моля да каже 10x предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 i az q svalih nikvi seriini ne sum vkarval i varvi perfektno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Абе за вървенето върви идеално ама от 5дена неще да се упдеитне въобще, само след инсталацията се Updeitna и май тва и беше. В прозореца на Пандата пиеше Evaluation version и за тва питам дали може да се кракне по някъв начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted September 12, 2004 Share Posted September 12, 2004 ами регистрацията за пандата е по специална ето как става като си отвориш самата програма отстрани има services натискаш го и наи отдолу после има един текст в този текст има във синичко activate product и Buy натискаш в/у activate... и след това ще ти излезат две поленца където да напишеш User и Password след това даваш Next След това даваш на Settings --> Update --> User ID и там отново пишеш user i password и след това OK Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Благодаря човече стана Всичко вече ОК Link to comment Share on other sites More sharing options...
_-xXx-_^^^Sonic^^^ Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Kakvo smqtate za programata McAfee Antivirus5.15?? Dobra li e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 13, 2004 Share Posted September 13, 2004 Ахммм, за нея мисля, че много добре би паснала на една от пиннатите теми, ако случайно някой гледа там преди да постне нова тема. EDIT: добре че са модераторите да оправят бакиите на нас узерите Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 Kakvo smqtate za programata McAfee Antivirus5.15?? Dobra li e? <{POST_SNAPBACK}> Точно тая версия не съм я ползвал , но каквото съм ползвал на McAfee е добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted September 15, 2004 Share Posted September 15, 2004 аз пък не съм много доволен от McAfee бях със целия пакет файърлол спамкилър антивирусна и др. и забелязах че е доста тежичка като цяло пък машината ми не е никък слаба Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 аз пък не съм много доволен от McAfee бях със целия пакет файърлол спамкилър антивирусна и др. и забелязах че е доста тежичка като цяло пък машината ми не е никък слаба <{POST_SNAPBACK}> Abe ima neshto takova ama az sum si slojil samo virusscana i firewall-a... i e dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurNedSouL Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 М даа и аз съм с MCafee Internet security ама е бая тежичка, ебати кажете нещо добро което да не кара РС то ми да работи като 486-ца на 33 MHz Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Е в момента малко преигравате.!!! Тежичка е само когато се стартира PCто , не постоянно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
g07h Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Аз съм с eTrust и като всеки ще кажа,че сам доволен НО!!!както НЕ казват няма ПрограМа,КоЯтТто да може да предпази от всиЧки творения на:notify::notify::notify::notify: ХАКЕРСТВОТО и КРАКЕРСТВОТО Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 AWe hora nqkoi znaeli otkude moga da si namerq "Spyware Stormer" s serial za6toto nemoga da nqmerq svqstna programa a tazi e v web forma ina4e mnogo me kefi Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Имам ужасен проблем с някви spyware май Вчера ми се наблъскаха в компютъра сумати буби. Търсих с f-prot, ad-aware 6.0, spyhunter, spy sweeper и уж ми се махнаха ама като отварям интернет експлоръра и пак се появяват . Намира ги spy sweeper. Намира следните неща CoolWWW,CWS-AboutBlank и всеки път ги трия, но като пусна експлоръра и пак се показват. Някой да знае хубава програмка която да ми ги махне или някъв друг начин за премахването им. Ще съм му много благодарен :woot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrino Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Хах, и аз имам някакви подобни глупости обаче вече не им обръщам внимание. Да правят каквото щат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Намира ги spy sweeper. Намира следните неща CoolWWW,CWS-AboutBlank и всеки път ги трия, но като пусна експлоръра и пак се показват. Някой да знае хубава програмка която да ми ги махне или някъв друг начин за премахването им. Ще съм му много благодарен :woot <{POST_SNAPBACK}> Значи,сваляш си SpyBoth-Search&Destroy.Пускаш го да сканира.След като открие всичките гадчета,даваш му да ги изтрие и след това има едно много хубаво бутонче - Имунизация.С него забраняваш на гадините пак да ти се лепят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 a posle > IE Eradicator Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 значи аз съм на norton system works2004 и сега като дам на иконката да го отворя се отваря уиндоус инсталер и иска да го инсталира...давам кенсел..пак тръгва-и така няколко пъти,след кето се отваря програмата уй нормално... кажете ми свестен антивирус хора!плс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.