stefankm Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 Как да инсталирам Nod32 така че да мога да я ъпдейтвам и т.н.т. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 Сложих си днес McAfee 5.0 . Някой ползвал ли го е? Аз бях по едно време с по стара и бях доволен , ама с тая..... Ако някой знае нещичко да каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 Вкарах си едно вирусче Микиланжело за да го видя как действа и сега немога да се оправя с него ф прота нортан кво ли не исползвах, но няма ефект??? Дайте паса за Ад-алар плз Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Сложих си днес McAfee 5.0 . Някой ползвал ли го е? Аз бях по едно време с по стара и бях доволен , ама с тая.....Ако някой знае нещичко да каже <{POST_SNAPBACK}> Уникална е....просто няма такава Link to comment Share on other sites More sharing options...
EUser Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Плс дайте ми линк на свястна антивирусна програма с крак (различна от Norton) Тук от няколко дни сам се побъркал с тия антивирусни програми. Бях си сложил Панда и всичко беше наред, но спря да се ъпдейтва, въпреки че беше кракната. касперски ми бави много пц-то и го махнах. Видях че говорите за McAfee 5.0, някой може ли да ми даде инфо откъде да го дръпна и има ли крак за него 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Плс дайте ми линк на свястна антивирусна програма с крак (различна от Norton) Тук от няколко дни сам се побъркал с тия антивирусни програми. Бях си сложил Панда и всичко беше наред, но спря да се ъпдейтва, въпреки че беше кракната. касперски ми бави много пц-то и го махнах. Видях че говорите за McAfee 5.0, някой може ли да ми даде инфо откъде да го дръпна и има ли крак за него10х пАедварително <{POST_SNAPBACK}> за какво ти е крак на антивирусната Пандата разбира се че ще спре да се ъпдеитва ти ако не си я регистрирал ако изкаш свали си Панда Платинум Интернет Секюрити от tuk и после си взимаш сериал от tuk регистрирваш си я и всичко си е точно П.С. аз сам много доволен от пандата за сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Това McAfee е много добро - към него си намерих и firewall и двете се ъпдейтват и за сега съм много доволен. Но линк немога да ти дам защото ми я дадоха на CD. към 100мб е иначе. Ако ми изникне нещо ще ти дам линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 100 мегабайта?! Честито. F-Prot ги слага в малкия си джоб тия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 100 мегабайта?! Честито. F-Prot ги слага в малкия си джоб тия... <{POST_SNAPBACK}> Какво искаш да кажеш с това А според мен f-prot не е кой знай какво Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Az imam problem s Kashpersky.Zna4i puskam si scannera i kato svarshi izpisva 4e 4-5 faila sa corrupted.I ako pove4e ot 20min ne pipam ni6to po kompiutara mi izkarva saob6tenie 4e imam virus v System Volume....i t.n. ama tazi direktoria e zabranena i az ne moga da stigna do tam za da go iztriq.A e mnogo drazne6to, za6toto primerno ako go ostavia cqla no6t vkliu4en da svalia ne6to i na sutrinta me zaboliava prasta da maham saob6tenia. Ako niakoi znae kakvo triabva da napravia 6te sam mu mnogo blagodaren ako kaje:) Predvaritelno blagodaria! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenex Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 i az imam su6tia problem dano niakoj kaje kak da se opravi!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowm@n Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 a we hora .... predi nqkolko dni si instalirah ad-aware 6.0 puskam go da skanira ,namira nqkakvi rabotoi , posle gi iztrivam i pri sledva6toto vku4vane na pc-to na ekrana se pokazvat tri raboti deto kazvat 4e nqkakvi winidow-ski failove lipsvat. pi6e im imenata ama vse ne moga da gi zapomnq. takav problem sam vijdal i pri drugi pc-ta ama tam samo 1 pat pi6ti , pri men 3 pati. kajete dali ima problem sled kato lipsvat, za men vse o6te nqma 6to ma6inata si e v otli4no zdrave! ako nqma na4in kak da go popravq tva pone kajete kak da napravq takea 4e da ne mi izlizat error-i! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Gledai kvo triesh! To adwere-to namira mnogo ama dali sa za triene.... Prosto mu davai da ne trie towa koeto ti pravi problem kato go iztriesh.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 има ли някой с такава Антивирусна McAfee Internet Security 6 изкам да попитам как става регистрирането на продукта със сериал или с някакъв крак и къде мога да ги намеря благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
idolmind Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 eTrust EZ Antivirus e dosta dobra i ne tovari PC-to.Ima q v data.bg versiq 6.1.7 +serial Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 има ли някой с такава Антивирусна McAfee Internet Security 6изкам да попитам как става регистрирането на продукта със сериал или с някакъв крак и къде мога да ги намеря благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> Az sum s takava. Mnogo e iaka. Registraciata stava s realen e-mail. Mnogo zagubeno e napraveno ama tva e. Kato i pusnesh update tia vliza v sita i traa da se registrirash... I trugva. Crack dokolkoto si spomniam ne sum izpolzval... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 изкам да попитам как да разбера на това макфее на коя дата за последно се е ъпдеитнала ? И горе долу на колко дена се ъпдеитва щото знам че пандата например всеки ден а нортъна на седмица по 2-3 пъти 10х предваротелно Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 изкам да попитам как да разбера на това макфее на коя дата за последно се е ъпдеитнала ? И горе долу на колко дена се ъпдеитва щото знам че пандата например всеки ден а нортъна на седмица по 2-3 пъти 10х предваротелно <{POST_SNAPBACK}> Абе update-ва се различно , през ден , всеки ден , през седмица явано когато има к'во да update-не. Nortona май беше един път на седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Slagam norton system works 2004 i mi iska activation.Activiram go oba4e nito edno .exe ne ebava.Zukvam go 2 puti s mishkata....ni6to.Removnah go.Slojih go pack no tozi put ne mi iska activation.I pak .exetata ne ba4kat.Nqkoi znae li ot kakvo moje da e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenex Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Kajete pls kak da krakna NOD32 za6toto username i pass v warez.ru ne stavat kazva mi,4e sa nevalidni.Su6to probvah ot astalavista.box.sk,no ne stava.Molia kajete mi ako niakoj e kraknal da napu6e rabote6t username i pass .Blagodaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
algeda Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 От известно време ми се е лепнал за Internet Explorera тази гадинка и не пуща, независимо, че опитах всевъзможни анти spy и анти ware програми, като ad-aware 6.0, spyhunter, spybot 1.3 beta 6, scan spyware 3.7 и какви ли още не spy-ловци и унищожители. Всички намират по нещо и го унищожават, само дето тази гадина уж се унищожава, но в момента в който стартирам Int.Explorer, пак се самовъзстановява, т.е. се самозаписва в регистрите. Аз даже опитах направо да си го трия от регистрите, но уви, гада се самовъзстановява. Не е резидентен в паметта защото опитах и с изключване на машината след почистване. Няма ефект. Най-гадното е, че като ми отвори екплорера и веднага излиза някаква страница, която аз не съм задал в опциите, и от нея пък излиза прозорче, в което ме "уведомяват", че имам spy на компа и ме подканят да си купя анти-spy от тях. То не, че струва кой знае колко ( 40$ ), ама каква ми е гаранцията, че ще действа. Та ако някой се е сблъскал с този проблем и е успял да го разреши, моля да ми даде съвет какво да направя. И още нещо - не ми давайте просто акъли за това или за онова, а конкретно - за този spy ми дайте акъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Ima takava programa - IEeradicator Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 защо просто не си смениш стартовата страница? или не става? не обясни.. какво точно представлява това нещо? някакъв ToolBar като гоогле и Yahoo или .... ако е тоолбар.. просто провери в Add/Remove .. обикновено там ги има повечето неща. нищо че са Spy/Ad Ware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 zna4i kato si updeitvam ad-aware 6.0 personal pri sledva6toto zadeistvane na programata mi pi6e iska6li da updeitva6 s po novata versiq t e ne mi zapisva updeita Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 algeda пьрво сканираи с наи-новия адаваре а именно Ad-Aware SE 1.04 ,ако с нея не стане сваляш HijackThis => scan => save log и лога го копираи тук edit:може да сканираш и с наи-добрата анти-спаи програма => Spy.Sweeper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.