mafiot Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 Искам да кажа ,че това е троянец и се оправя по описания начин долу: W32.Israz.B@mm Copies itself as the following: %System%\Service.exe, whose attributes are set to Hidden, System, and Archive %System%\Notpad.exe, whose attributes are set to Hidden, System, and Archive %System%\Source.dat %System%\Game.exe Click Start, and then click Run. (The Run dialog box appears.) Type regedit Then click OK. (The Registry Editor opens.) Navigate to the key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run In the right pane, delete the value: "Config"="%System%\service.exe" Navigate to the key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CLASSES\txtfile\shell\open\command In the right pane, modify the (Default) value to: <path to notepad.exe>\notepad.exe %1" Navigate to the following key and delete it: HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Tips Exit the Registry Editor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Navigate to the key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run In the right pane, delete the value: "Config"="%System%\service.exe" <{POST_SNAPBACK}> А ако това го няма? Ще се оправя ли ако махна само другите две? btw няма е service.exe пуснато като процес. И защо да си трия всичките типове? HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Tips Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 Значи това го изкопирах от сайта на Нортон,аз лично изтрих всичко което е описано и за сега имам уиндоусXP Виж тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 Изкам да попитам някои които си е свалил Panda.Antivirus.Titanium.2004.v3.01.02.Retail от варез.ру да е триал или фрии версия 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 Ми то ако е триал би трябвало да пише какъв е срока за изпробване на продукта.Може би няколко дена!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 Ами питам защото преди няколко месеца си инсталирах Панда Интернет секюрити ама я бях дърпал от саита на панда и беше триал и нали изтекоха си 15-те дни и после не моа да я махна от адд ремове програмс а и в самата папка на програмата нямасхе унинстал и ся не мога да си инсталирам никва панда щото като я пусна да се инсталва нова и ми казва че е засякала друга инсталация на панда и докато не махна оная не мога да инсталирам тази !!! P.S Ако е триал мога ли понякакъв начин да го премахна с крак или с нещо друго например сериал ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 Ми потърси си сериен номер.Като я лицензираш вече,се пробвай да я махнеш и инсталирай другата!Ако ми кажеш коя версия е Panda-та ще потърся с.номер и ако намеря ще ти го дам.Но ми напиши точно коя версия е! Аре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 Ми потърси си сериен номер.Като я лицензираш вече,се пробвай да я махнеш и инсталирай другата!Ако ми кажеш коя версия е Panda-та ще потърся с.номер и ако намеря ще ти го дам.Но ми напиши точно коя версия е! Аре! <{POST_SNAPBACK}> Ами аз старата не мога да я пусна нестава от *.exe просто ми съществува като папка в C:\Program Files ама аз не изкам сериал за тази защото ще си правя формат на харда и така или иначе ще се изтрие трябва ми на Панда Титаниум Антивирус 2004 ако е триал щото мисля после тази да си сложа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 Да попитам и аз нещо. При start-up на Win-a ми се показва гнусно съобщение, че използвам нелегално програма, чиято демо-версия махнах преди повече от 5 дена. Как да го секна това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitak_91 Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 Ot zimata sam s Norton Anti Virus.Nqmam problemi. Prepora4vam vi q. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 А уе някъв троянец ми се е лепнал. Казва се Trojan Downloader Small GM! Някой знае ли как мога да го мана!Чрез регистрито ли как?Моля помогнете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Да попитам и аз нещо. При start-up на Win-a ми се показва гнусно съобщение, че използвам нелегално програма, чиято демо-версия махнах преди повече от 5 дена. Как да го секна това? <{POST_SNAPBACK}> Аз използвам RegCleaner тук. Стартираш, намираш в списъка на страница "Software" по името на програмата всичката баластра, дето е оставила и даваш "Remove selected". После в страницата Startup List ако я има, следваш същата процедура, за да не я търси при зареждане на Win. П.П. Като намериш в RegClean името на програмата, запиши си и производителя, и после търси и по този признак. Може да е качвала повече от един модул. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Някой знае ли как мога да изтрия файл от C:\System Volume Information чрез Command Prompt-а.Ква команда се добавя към файла за да се изтрие.Питам,щото имам 2 заразени файла от тая директория !Единият не е важен щото е от една игра.А пък другия незнам къв е.Само че като го стартирам от Command Prompt-а и ми пуска вирус W32/Istbar(така се казва вируса)Някой ако знае как става да каже или по друг начин!Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Аз използвам RegCleaner<{POST_SNAPBACK}> Много готина програмка. Имах подобна, но след един формат се затри. Тази върши много хубава работа . Мерси за съвета . Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Ot zimata sam s Norton Anti Virus.Nqmam problemi. Prepora4vam vi q. <{POST_SNAPBACK}> О да и аз бях с нея до сега.Като си слойих нова улови 2 вируса и много spyware.F-prot fow windows 3.14e е доста надежна програма. Имам въпрос.Като си сложа Панда ми прави проблеми с firewall и не мога да се конектвам към интернет.Аз имам мисля и друг Firewall-Kaspersky ANti-hacker.Да не би 2-та Firewall да си влият или нещо.Ако някой знае моля да каже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 О да и аз бях с нея до сега.Като си слойих нова улови 2 вируса и много spyware.F-prot fow windows 3.14e е доста надежна програма.Имам въпрос.Като си сложа Панда ми прави проблеми с firewall и не мога да се конектвам към интернет.Аз имам мисля и друг Firewall-Kaspersky ANti-hacker.Да не би 2-та Firewall да си влият или нещо.Ако някой знае моля да каже. <{POST_SNAPBACK}> Защо са ти два по хубаво си махни единия пък кои знае може и да се оправи това нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Защо са ти два по хубаво си махни единия пък кои знае може и да се оправи това нещо <{POST_SNAPBACK}> Aз ко знам кой е по-добрия веднага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 Аз имах същия проблем бях с Панда и с Керио и въпреки че във кериото бях дал пълен достъп до интернет на Пандата тя пак не са ъпдеитваше и се наложи да я деинсталирам и като се замислих осъзнах че пак ще ми прави такива проблеми и си махнах и кериото и си сложих Панда Платинум Интернет Секюрити за сега сам много доволен от нея имаси както антивирусна така и защитна стена и лесно се конфигурира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Hora iznikna mi sledniq problem.....Ste sum vi mnogo blagodaren za pomo6ta. Ot skoro ne moje da mi connectne v Bnet na EK ,Europe , Hoff. Chudq se kuf e problema sled kato predi 1-2 dni nqmashe nikakav problem. Vikam da updatna norton ANtivirus oba4e dava error connecting to liveupdate.symantec.com a su6to i do vsqkakvi sitove na symatec. Smenih Antivirusa....minah na 2004 Pro edition i pak ne se updatva.... SLojih si firewall koito mi detectva drugo IP na komputera , suvsem leko razli4no ot tva koeto pokazva WIN-a.Pomislih che firewalla ima predvid Default Gateway-a ama i toi e drug. Pls daite predlojeniq da si opraa toq problem.MOga da izpolzvam edin drug hard s updatvan nortno no mnooogo igra4ka e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Не си инсталирайте Kaspersky 5.0.142!!! Супер мизерии прави след деинсталиране /80% сигурно че скапва регистри-то на ХР/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Hora iznikna mi sledniq problem.....Ste sum vi mnogo blagodaren za pomo6ta.Ot skoro ne moje da mi connectne v Bnet na EK ,Europe , Hoff. Chudq se kuf e problema sled kato predi 1-2 dni nqmashe nikakav problem. Vikam da updatna norton ANtivirus oba4e dava error connecting to liveupdate.symantec.com a su6to i do vsqkakvi sitove na symatec. Smenih Antivirusa....minah na 2004 Pro edition i pak ne se updatva.... SLojih si firewall koito mi detectva drugo IP na komputera , suvsem leko razli4no ot tva koeto pokazva WIN-a.Pomislih che firewalla ima predvid Default Gateway-a ama i toi e drug. Pls daite predlojeniq da si opraa toq problem.MOga da izpolzvam edin drug hard s updatvan nortno no mnooogo igra4ka e... <{POST_SNAPBACK}> имаш ли фирелол ? ако ДА трябва да си поиграеш да си го конфигурираш ! а ако нямаш пробваи с онлинескенера на панда Успех !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurNedSouL Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Здравейте, пропуснали сте един от най-добрите интернет секюрити пакети-McAfee Internet Sеcurity, имах NIS 2003 близо година, вярно нито един вирус, но и бавно РС и интернет, като ми се наложи да го махна Win-a направо полетя. От McAfee съм много доволен, бачка яко и почти не товари системата, да не говорим че антивируса лови гадовете дори и без да има новите дефиниции. Пробвайте го и вие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Антивирусната ли се скапа или ме хвана някъв вирус. Вищте скрееншотовете тук. Рестартирах си компа щото заби и след това така стана, Пробвах 3-4 реста е те не помогнаха, сканирах с Ad-Aware, нищо, OnLine скенера на пандата пак нищо, според тях съм чист като новородено, Пробвам да пусна Kaspersky от старт менюто не стаа. Някой ако може да помогне ще съм му много благодарен. ОС WIN XP SP1 с последни ъпдеити Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Lepnal si neshto. Probvai s Nortana. Bi triabvalo da go fane. Ponagore mai imashe podoben problem vurnisa i vig da ne stava vupros za sushtoto. Sugaliavam za 6lokavocata ( ama neshto shte traa restart) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeduah Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 и тука да си постна, че не го виждам: новия сериал за AVG .260 core 70-TF0VI6-P5-C24-S76IB-INQ-HZT1 работи безупречно (за сега)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.