Jump to content
BulForum.com

Антивирусни програми, Adware&Spyware removers

Guest cheese

Recommended Posts

аве хора за кфо немога да УПДАТЕ-на КАШПЕРСКИ ?

кат дам там упдате и ми дава тфа

" The updater failed to connect update server.Click your interner settings and try again. "

как мога да го оправя?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply
Имам огромен проблем. Значи имам Spysweeper и преди малко го пуснах да сканира .....намери ми троянски кон и някъв адуеар, който постоянно ми сменя homepage на about blank и ми изкарва още 5 прозореца дет ми казват че имам адуеар и други глупости ......изтрих ги уж със Spysweeper ....и после като сканирах пак ....пак ги намери .....сложих си Ad-aware SE ....изобщо не го намира тоя троянски кон да не говорим за другите въшки .....намира някви други работи....ша са побъркам вече кажете някоя програма дет наистина да ми изтрие тия гадини :wacko:

Spy Bouncer е много яка, но ще трябва да търсиш в чужди сайтове за даунлоад. Иначе за българската зона Spy Cop, Xoft Spy, Registy Mechanic.

Най-добре е ако изобщо зарежеш IE и качиш Firefox, така няма да имаш проблеми с homepage-а.

Има ли няква опасност ако го сваля тва!?И до ква степен!? :confused

Ако не си сигурен в антивирусната си по добре недей ;) но иначе без да го разархивираш не виждам какво има да се притесняваш :)

Spy Bouncer е много яка, но ще трябва да търсиш в чужди сайтове за даунлоад. Иначе за българската зона Spy Cop, Xoft Spy, Registy Mechanic.

Най-добре е ако изобщо зарежеш IE и качиш Firefox, така няма да имаш проблеми с homepage-а.

Оправих го ....старото формат ц си свърши работата... :)

Без да влизам в излишни спорове, ще кажа, че имах шанса да 'поседя' известно време и с NOD32 ей така да я пробвам, и мога да кажа, че по мое мнение е боклук!

Имам архиви, с които мога да я пробвам, и се оказа, че за някои се справя горе долу, за други е напълно безполезна. Освен това има и доста други неща, които правят впечатление, и не на последно място разбира се неудобството с ъпдейтите, които в последно време не работят като хората дори от Бг сървърите, поне при мен.

Карам по принцип с 2 антивирусни, едната си остава F-Prot, в момента съм с F-Secure, но и за нея имам доста въпросителни и вероятно и тя няма да доживее дълго при мен. Едно от нещата е, че добавя цели 12 процеса в Таск Мениджър след инсталацията! Това за мен е ненормално. От 25, на 37, при току що стартиран Уиндоус. Виртуалната ми скача с 30 МБ при това. Но за процент на хващаните вируси е безспорен победител измежду пробваните! За Касперски няма и да споменавам, тази програма съм я намразил отдавна и при никакви обстоятелства няма да я пробвам отново.

NOD32 му е майката лека и сигурна :)

А защо не си постнеш лога да видим колко е хванал ?

@tedy все пак тази антивирусна наистина е добра само че на мен ми идва малко тежичка :(

за F-Secure става въпрос :)

Имам проблем с Zone Alarm. Не иска да ми включи IM Security. Казва, че има конфликт с нещо. Ползвам също и Nod32, но мисля, че той няма IM Security. С Windows XP SP2 съм някой знае ли как да прекратя конфликта? :confused

Без да влизам в излишни спорове, ще кажа, че имах шанса да 'поседя' известно време и с NOD32 ей така да я пробвам, и мога да кажа, че по мое мнение е боклук!

Имам архиви, с които мога да я пробвам, и се оказа, че за някои се справя горе долу, за други е напълно безполезна. Освен това има и доста други неща, които правят впечатление, и не на последно място разбира се неудобството с ъпдейтите, които в последно време не работят като хората дори от Бг сървърите, поне при мен.

Карам по принцип с 2 антивирусни, едната си остава F-Prot, в момента съм с F-Secure, но и за нея имам доста въпросителни и вероятно и тя няма да доживее дълго при мен. Едно от нещата е, че добавя цели 12 процеса в Таск Мениджър след инсталацията! Това за мен е ненормално. От 25, на 37, при току що стартиран Уиндоус. Виртуалната ми скача с 30 МБ при това. Но за процент на хващаните вируси е безспорен победител измежду пробваните! За Касперски няма и да споменавам, тази програма съм я намразил отдавна и при никакви обстоятелства няма да я пробвам отново.

Ами моляте да споделиш какво и е лошото на Касперски,защото аз съм в момента с нея и за сега съм доволен.Преди бях с Нортън 2003,но от Касперски съм по доволен,за сега!Така,че ако имаш някакви забележки към нея,моля те сподели ги та да знам какво да очаквам. :)

Ами моляте да споделиш какво и е лошото на Касперски,защото аз съм в момента с нея и за сега съм доволен.Преди бях с Нортън 2003,но от Касперски съм по доволен,за сега!Така,че ако имаш някакви забележки към нея,моля те сподели ги та да знам какво да очаквам. :)

Това е един от онези случаи когато си страдал от дадена програма няколко пъти и дори и за останалите хора да е най-добрата, губиш доверие в нея.

Т.е. преди време ми омаза уиндоуса безвъзвратно почти, и то два пъти, след като я инсталирах. Сега може и да е много добра за теб или него, но просто след онази случак трябва да минат години преди да й се доверя отново. Много рядко ми се е случвало програма да ми омаже така компа, като се замисля май се е случвало на Касперски и само на още една програма, през годините.

Имам доста голям проблем ,но не ми се преинсталира бозата. Всички програми дават грешки и на всяка минута ми се отварят толкова много прозорция ,че им загубих бройката (разни рекламки т.н.) като ги затворя всичките и започват да ми се инсталират тоолбарове ,всякакви. Ад-ауаре (ъпдейтнат) уж изтрива всичко- ок. Като ресна компа и адът започва отново.. По едно време ми изписа ,че имам троянец в иестъб32 пуснах да сканира (Нортън 2004 ъпдейтнат) нищо.. С ХР със СП2 съм..

и понеже темата е и за ad и spy ware искам някой да изкаже мнение за Spyware-Adware Exterminator Pro 1.04.4 , и ако може и кей за него

Абе пич,извиняваи ама отдавна се подмяташ из тоя форум :confused Не знаеш ли че има бутон EDIT!

Абе пич,извиняваи ама отдавна се подмяташ из тоя форум :confused Не знаеш ли че има бутон EDIT!

Абе пи4 теб кой та пита ве! Не се заяждай !! :angry1

Пи4а как да разбере 4е сам го оправил !!!

Абе пи4 теб кой та пита ве! Не се заяждай !! :angry1

Пи4а как да разбере 4е сам го оправил  !!!

10x за Help-a , сега ще го пробвам :)

П.С. Не се карайте :) :punk

edit: Абе това не ще да се упдейтва.... нещо специално ли трябва да се направи?

Иначе key-a стана :)

Какво мислите за антивиросната програма f- prot .Имам предвит хубава ли е или не върши работа :confused Благодаря :excl:

Какво мислиш за четенето на темите преди писането на мненията? Хубаво ли е или не върши работа? Или по-важно е да трупаш постове, не да се информираш?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...