botevbeerboys Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Ами има една програма Microsoft AntiSpyware це казва,но не знам дали я има в Wareza.Ако я няма можеш да си я качиш от http://www.download.bg.Много е добра,аз лично съм много доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Microsoft AntiSpyware има я в warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 хора ! незнам дали знаете НО НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ АКО СТЕ С" F-PROT " ДА НАПРАВИТЕ НЕЩО ! аз си хакнах пак ВИРУС и да съм сигорен си свалих NOD32 ! ем си изтрих вируса даже и си намерих че имам и ТРОЯНЕЦ за ТФА НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ на Ф-ПРОТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 F-Prot наистина е боза нищо не прави. И аз съм се убедил в това Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 F-Prot наистина е боза нищо не прави. И аз съм се убедил в това <{POST_SNAPBACK}> Преди бях с Panda Titanium 2004,Преминах на Panda 2005 .Какво да кажа добри Антивирусни оба4е сас Ресурсите не можем да се разбрем .Препора4аха ми така популярната на последък НОД32 и сам много доволен (Лека и Сигурна) карам ве4е 2 месеца сас нея и не е пуснала нито една гадина да припари Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Taq NOD32 naistina e mnogo dobra.Insralirah q i vednaga mi otkri virus koito predi tova Panda Titanium 2004 ne moga da otkrie.V wareza namerih dve NOD32, koq e po novata.I kak se updeitva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 да ама незнам аз и давам на моята НОД32 и само ми намира жируса и не го трие! сега незнам ама дали ще ги трие или не щото се поразривих там из опциите ! иначе Ф-ПРОТА е много добра само при засичането на някои вируси аз с нея оправих компа на един приятел аве трябвати нещо добро и защитенко Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Помощ ! Компютърът се рестартира без никакви съобщения и т.н. Някой ,ако има идея от какво може да е и как да се махне да я сподели . Мерси предварително . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Помощ ! Компютърът се рестартира без никакви съобщения и т.н. Някой ,ако има идея от какво може да е и как да се махне да я сподели . Мерси предварително . <{POST_SNAPBACK}> И защо реши, че е от вирус?! Според мен проблемът е софтуерен, драйверен, разбира се може и вирусен. Може да е и хардуерен, прецакана РАМ, захранване, и още сто неща (да не кажа хиляда). Със сигурност ще повторя многократно давани съвети, включително и от теб - да извадиш например целия хардуер, без жизненоважния, като рам, видео (като пробваш да махнеш видеодрайвера) и т.н. Сещаш се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Ако беше мой компютърът , до сега да съм го разглобил да съм тествал всичко и т.н. Тази вечер ще опитам да направя нещо . Просто питах дали има някакъв , такъв "нов вирус " . Тази вечер ще го "мъчим " Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokoban Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 C:\Documents and SettingsMy Documents\Camtasia Studio\Winzip.Cracking.Tutorial Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Predi malko NOD32 mi otkri nqkav virus TROIAN DOWNLOADER , no nego izstriva kagete nqkoq druga antivirusna 4e ot taq mi pisva Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Няма ли някой да каже как да ъпдейтнем NOD32? Едит : То биваше да прочета преди да питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Microsoft AntiSpyware има я в warez.ru <{POST_SNAPBACK}> Това е програмата пич,ще те отарве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Помощ ! Компютърът се рестартира без никакви съобщения и т.н. Някой ,ако има идея от какво може да е и как да се махне да я сподели . Мерси предварително . <{POST_SNAPBACK}> Според мене има голяма вероятност и да не е вирус .Ще ти дам един пример преди около месец както си работеше РС-то му се изключваше Монитора парвоначално и аз си помислих че е от вирус пуснах антивируса не открих вирус и има няма след няколко минути пак ми се изключи последва формат но проблем си остана помислих си че е картата изкарах я и пак я вкарах но едно и също бях полудял но някаде из форума ми казаха да махна RAM-а (понеже съм с 2х256) РС-то ми остана само на 256 и разбрах че проблема ми там .Та моят съвет е да си прегледаш Хардуера и ако не стане най-вероятно формат .Аре успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Няма ли някой да каже как да ъпдейтнем NOD32? Едит : То биваше да прочета преди да питам. <{POST_SNAPBACK}> aве долу до чесовника нали ти излезе НОД32 иконка че е вкл. ! даваш там и то си има УПДАТЕ ! там е ! ама аз ся бях и май все още съм с БОМБА виросу и НОДА не ми помогна много ! пробвах почти всички които ми доидеха на ум ! пробвах тия и не ми помогнаха - Panda 2005 , NOD32 , F-prot , MCaFee , kaspersky 2004 , notron 2005 i 2004 ! незнам кфо ми имаше на тъпия комп ама май от Kaspersky + nod32 ! ся свалям само firewall's ! ама незнам дали и те ще мо помогнат ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 toq NOD e pylna precavka we ! pusnah da si skaniram harda za virusi i naite li kfo stana ? denla nekfi failove i sq nemam windols ! iztri mi windolsa ! tfa e nai typata programa ve4e za men ! tfa si e jiv tashak we ! NOD32 suxxxxxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 toq NOD e pylna precavka we !pusnah da si skaniram harda za virusi i naite li kfo stana ? denla nekfi failove i sq nemam windols ! iztri mi windolsa ! tfa e nai typata programa ve4e za men ! tfa si e jiv tashak we ! NOD32 suxxxxxxx <{POST_SNAPBACK}> Kato ne gledash kakvo triesh.... Puk i ako sa zarazeni.. i si dal DEL... kakvo ochakvash. Ne che NOD32 e neshto osobeno , ama se pak.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fullbloodfreak Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Видях една антивирусна от списанието на Мтел и реших да я пробвам. Абсолютно фрее е. Някой пробвал ли е я ?Аз за сега съм доволен. Ето линковете : HomePage Download <{POST_SNAPBACK}> Аз я ползвах до скоро и смея да твърдя, че е доста добра (на служебния компютър я сложих; нали се сещащ, защото е free ...). Програмката е free за лична употреба, лека е, бързо се ъпдейтва и засича някой вируси които f-prot не ми хващаше например. Нямаще да я сменя ако нямах прецакан партишън на харда - като сканира стига до там и блокира. Не е лоша като цяло. Малко е босичка от към настройки - например не можеш да сканираш точно определна папка и т.н. Ама като цяло май Kaspersky e по-добро решение (нея си я ползвам в къщи). Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Аз я ползвах до скоро и смея да твърдя, че е доста добра (на служебния компютър я сложих; нали се сещащ, защото е free ...). Програмката е free за лична употреба, лека е, бързо се ъпдейтва и засича някой вируси които f-prot не ми хващаше например. Нямаще да я сменя ако нямах прецакан партишън на харда - като сканира стига до там и блокира. Не е лоша като цяло. Малко е босичка от към настройки - например не можеш да сканираш точно определна папка и т.н. Ама като цяло май Kaspersky e по-добро решение (нея си я ползвам в къщи). <{POST_SNAPBACK}> Аз съм много доволен от AntiVir-а . От както съм с нея нямам проблем. Доста добре е направен On-line scaner-а и ако упдейтваш постоянно ги хваща още в процес на download. Препоръчвам ви я. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Имам проблем с шпионското проложение Cydoor. Имам качени Spybot SD, AdAware и Xoft Spy но гадния шпионин въпреки многократните триенета със всяка от тези програми не може да бъде изтрит. След всеки рестарт на системата той отново заразява компа. Пробвах и с изключването на System Restore Point за XP но и това не помага. Гадния шпионин се настанява в папката WinXP/System32/AdCache и инсталира Malware за следена на клавишните комбинации. Изобщо има ли начин да се отърва от тая гад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 след като знаеш с коя папка е точно, защо не пробваш да го изтриеш под дос? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Имам проблем с шпионското проложение Cydoor. Имам качени Spybot SD, AdAware и Xoft Spy но гадния шпионин въпреки многократните триенета със всяка от тези програми не може да бъде изтрит. След всеки рестарт на системата той отново заразява компа. Пробвах и с изключването на System Restore Point за XP но и това не помага. Гадния шпионин се настанява в папката WinXP/System32/AdCache и инсталира Malware за следена на клавишните комбинации.Изобщо има ли начин да се отърва от тая гад. <{POST_SNAPBACK}> Тази папка AdCache я създава FlashGet и оставя в нея реклами!Като си го регистрираш повече няма да има такива неща.Колкото и да я триеш пак се появява.Поне при мен беше така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Искам да попитам коя антивирусна е по-добра - Norton 2003 или AVG. Знам че нортъна натоварва РС повече от колкото AVG но не знам коя е по-добра в засичането на вируси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Искам да попитам коя антивирусна е по-добра - Norton 2003 или AVG. Знам че нортъна натоварва РС повече от колкото AVG но не знам коя е по-добра в засичането на вируси. <{POST_SNAPBACK}> Ами аз лично съм с AVG и съм много доволен.Win-a ми е на няколко месеца и не е мръднал.Използвам го в съчетание с Ad-aware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.