CyberHill Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 значи аз съм на norton system works2004 и сега като дам на иконката да го отворя се отваря уиндоус инсталер и иска да го инсталира...давам кенсел..пак тръгва-и така няколко пъти,след кето се отваря програмата уй нормално...кажете ми свестен антивирус хора!плс! <{POST_SNAPBACK}> McAfee 8.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 ами аз съм с Панда Интернет Секюрити от 2-3 месеца съм с нея и да ти кажа чесно проблем не сам видял до сега, всеки ден се обновява можеш да си я свалиш от ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 ами аз съм с Панда Интернет Секюрити от 2-3 месеца съм с нея и да ти кажа чесно проблем не сам видял до сега, всеки ден се обновява можеш да си я свалиш от ТУК <{POST_SNAPBACK}> е да,ама преди време от отхвърли към 3-4 юзъра и пароли за обновяването.... и ХР-то бъгна и на тунера драйверите баси........що все на мен уееееее? вижте сега-мкафее е най-добрата според мен,ама не можах да кракна fire wall-а тва за сканиране на писмата за спам....само антивиуса успях..ако имате работяш крак-10х!!!!!!!!!!! просто бях хипер доволен от мкафее,докато не ми изтече едномесецчния безплатен период на ползване на файеруола,спам и privacy-то(ся не ги помня как се водеха там по име) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 sigurno na 100 mesta veche cheta za prostotiite na Norton-a , ama ne se otkazahte ot nego ey az sym s AVG i nikoga nishto ne sym hvanal (s 98se sym) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 sigurno na 100 mesta veche cheta za prostotiite na Norton-a , ama ne se otkazahte ot nego ey az sym s AVG i nikoga nishto ne sym hvanal (s 98se sym) <{POST_SNAPBACK}> кво е тва АВГ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 кво е тва АВГ? <{POST_SNAPBACK}> ey tova: http://www.warez.ru/search2/?q=AVG&s=%5B%5...norts=20&page=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zograf Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Хора, дайте акъл как да изловя разните му adware и подобни буби, че съм се видял в чудо. Нещо ми се е промъкнало в машината, генерира ми трафик при изключени всякакви възможни броузъри, ICQ-та и downolad мениджъри. Щракам си по иконите, а компютърът ми казва - в момента си офлайн, да опитам ли пак да се свържа, или ще работиш така. Досада ужасна! Итеглих си Petspatrol , но няма крак в astalavista , или аз поне не намирам. ЗНае ли някой подобна програмка, че много ми трябва!Ха със здраве! <{POST_SNAPBACK}> Gledai sq kva e rabotata:ne ti trqbvat tiq antivir vlez v www.data.bg i si iztegli BPS Spyware Remover tam si ima i sireal4e i problema ti e re6en vedna6 za vinagi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 е да,ама преди време от отхвърли към 3-4 юзъра и пароли за обновяването.... и ХР-то бъгна и на тунера драйверите баси........що все на мен уееееее? <{POST_SNAPBACK}> виж там съм сложил папка с юзер и парола където работят аз лично съм с тях и както казах проблеми до сега не съм видял Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 е да,ама преди време от отхвърли към 3-4 юзъра и пароли за обновяването.... и ХР-то бъгна и на тунера драйверите баси........що все на мен уееееее? вижте сега-мкафее е най-добрата според мен,ама не можах да кракна fire wall-а тва за сканиране на писмата за спам....само антивиуса успях..ако имате работяш крак-10х!!!!!!!!!!! просто бях хипер доволен от мкафее,докато не ми изтече едномесецчния безплатен период на ползване на файеруола,спам и privacy-то(ся не ги помня как се водеха там по име) <{POST_SNAPBACK}> Ми аз я свалях McAfee-to от warezzz.com , и там беше направо кракната и искаше да се регна само online. Но потърси с CrackSearch и ще намериш карак според версията. Аз май имам за 5.0 , но трябва да проверя. Кажи ква ти е версията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Ми аз я свалях McAfee-to от warezzz.com , и там беше направо кракната и искаше да се регна само online. Но потърси с CrackSearch и ще намериш карак според версията. Аз май имам за 5.0 , но трябва да проверя.Кажи ква ти е версията... <{POST_SNAPBACK}> все още никаква,защото довечера ще реинсталл екс пи-то.......ноу комент абаут майкрософт.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Ми аз я свалях McAfee-to от warezzz.com , и там беше направо кракната и искаше да се регна само online. Но потърси с CrackSearch и ще намериш карак според версията. Аз май имам за 5.0 , но трябва да проверя.Кажи ква ти е версията... <{POST_SNAPBACK}> все още никаква,защото довечера ще реинсталл екс пи-то.......ноу комент абаут майкрософт.... относно пандата-един познат ползваше юзър и пасс,каквито и аз,ама на него не миу ги прие нз защо... ох някой да дел предния ми пост,че туъка нещо багна... едит: сега съм с мкафее и кракнах и firewall-а,ама иска ъпдейт,а е-мейла с който регнах антивируса не може да се използва за този ъпдейт........кажете какво да правя.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vhristev Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Bratq nqmam Antivirusna ne mislq i da si slagam karam samo s F-Prot .... AD-Aware i tova e no nezabravqi te WIN UPD 6 meseca nishto ne sam piipnal samo chera nqkvi WIN32 no vednaga gi izchustih.Proso sam s Mozila Browser i sam mn dovolen otkakto sam s nego ne sam lepnal nikvi Hot bar's and Spy-s Nishtichko. Nai vajnoto Ne svalqm ot nesigorni saitove ne darpam bez da znam kvo prai gledam da izbqgvam sqkvi VLEZ TUKA PIPNI TAM.UPD si redovno WIN i tva e ..... Prosto ne svalqite neshto koeto nz kvo e i kvo prai i ot kade e doshlo. SE pak znam che nqma NESIGORNI saitove no ..... gledam da se pridarjam kam tezi usloviq i da si karam bez AntiVirusna. Peace & Respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Хора, помощ!!! Значи ония ден ( димек вчера ) си пускам компютъра и нортъна(2004) ме зарадва, че имам вирус, за който нищо не може да направи . След това ми се ресва компа и ми излиза някаф декстоп с някфа жена, някфо червено око и тем подобни работи и ми пише, че имам spyware и т.н. Пише и, че всичко, което правя на тоя компютър може да попадне у шефа ми, жена ми, децата ми и т.н. . Main page на IE ми беше станал някаф сайт с анти-вирусни и тем-подобни и ми изкарваше pop-ups с некфи схеми, дето ми показват че имам spyware, че ми е замуднял компа заради него и някфи линкове за чистачи на червеи ... аз естествено не ги щраквам, щото кой знае какви работи се крият вътре. exe-тата не ми се стартират ( освен IExplorera ) и само от него успявах да влезна където и да е ( c:\ d:\ ) .... изтрих от папката windows/web компонентите на тоя декстоп и остана само бял ( той не е и декстоп ами е нещо като .... абе като цъкна с дясното копче и ми дава view source, properties и т.н. ). Свързах се с приятели по TS и те ми дадоха линкчета за spyware killeri, ама доколко помогнаха .... всеки spyware ( GIANT anti-SPYWARE, ad-watch, spybot-search and destroy, spysweeper ) ми засичаше още и още заразени файалчета или квото тама, трия ги ама пак не се оправя. Exe'тата вече бачкат, скоростта на компютъра що-годе се възстанови, въпреки че като пускам някоя игра доста често ми изкарва син екран ( което попринцип става рядко ) и от всичките глупости дето ми пише, най-долу има Dumping fizical memmory ... 1,2,3 и отброява. Та що-годе се оправи, ама декстопа още си е същия .... като цъкна с дясното копче на мауса най-най-горе чак тогава ми дава нормалните за едно цъкване с дясното копче неща, като properties на декстопа и т.н. ..... ама като че ли ония белия декст. се е лепнал в/у моя и колкото и анти-spyware програми да пробвам се не става. Не съм и на ти с форматирания на дискове и т.н. тъй че гледам ако мога да не прибягвам до преинсталл на windows и формат c:\ .... та хелп плс .... Между другото по-горе в темата прочетох как на един мейн-пейджа му бил също сменен и използвах програмата да го премахна, ама сичко което стана е сега да нямам мейн-пейдж ( който попринцип е play.evrocom.net а сега е about:blank ) HEEEELP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Виж сега пьрвото което е е хубаво да си направиш едно онлаине сканче за вируси ==>http://www.google.com/search?hl=bg&q=virus+scan&lr= защото нищо чудно да имаш някои троянец\вирус из компа.Kaто преди скана е добре да си спреш сустем-ресторито и да си почистиш всички темп директории,може да използваш тая програмка за тая цел CleanUp.След това си сложи свясна антивирусна + е добре и да си сложиш всички критикьл ьпдеити на уиндоуса Натисни точно тук.Накрая за спаичета сканираи с Адаваре и ако проблема не е решен си дрьпни тая програма HijackThis (1.98.2) и даи един лог от нея да видим за кво иде реч Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Bratq nqmam Antivirusna ne mislq i da si slagam karam samo s F-Prot .... AD-Aware i tova e no nezabravqi te WIN UPD 6 meseca nishto ne sam piipnal samo chera nqkvi WIN32 no vednaga gi izchustih.Proso sam s Mozila Browser i sam mn dovolen otkakto sam s nego ne sam lepnal nikvi Hot bar's and Spy-s Nishtichko.Nai vajnoto Ne svalqm ot nesigorni saitove ne darpam bez da znam kvo prai gledam da izbqgvam sqkvi VLEZ TUKA PIPNI TAM.UPD si redovno WIN i tva e ..... Prosto ne svalqite neshto koeto nz kvo e i kvo prai i ot kade e doshlo. SE pak znam che nqma NESIGORNI saitove no ..... gledam da se pridarjam kam tezi usloviq i da si karam bez AntiVirusna. Peace & Respect <{POST_SNAPBACK}> че ф-прот кво е бе?да не е плейър за музика? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Някой мже ли да ми каже защо с Windows Server 2003 не мога да download по никакъв начин и никаква антивирусна програма не тръгва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Помагайте: This system is shutting down.Please sava all work in progress and log off.Any unsaved changes will be lost.Thist shutdown was initiated by NT AUTHORITY\SYSTEM Time before shutdown: (отброява една минута) Message Windows must now restart because the Remote Procedure Call (RPC) service terminatet unexpectedly Като мине една минута и ПЦ-то се ресетва.За трети път днес. Помагайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 @breakneck ami zashtoto e Server i ne mu e tova rabotata (nito na tebe ti e rabota da si slagash Server za Desktop) @ a ti brate morga , si v jestoka zabluda Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 @breakneckami zashtoto e Server i ne mu e tova rabotata (nito na tebe ti e rabota da si slagash Server za Desktop) <{POST_SNAPBACK}> V palna gre6ka si moi 4ovek. ProCto ne sam si bil instaliral FlashGet-a. A tova 4e Windows-a 2003 si e gaden taka e. Moje bi trqbva da mu se opravqt nastroikite, no prosto ve4e ne mi ostanaha nervi. Mai 6te se vra6tam na XP. To pone mi e poznato kato na televizora mi programite Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Помагайте: This system is shutting down.Please sava all work in progress and log off.Any unsaved changes will be lost.Thist shutdown was initiated by NT AUTHORITY\SYSTEM Time before shutdown: (отброява една минута) Message Windows must now restart because the Remote Procedure Call (RPC) service terminatet unexpectedly Като мине една минута и ПЦ-то се ресетва.За трети път днес. Помагайте! <{POST_SNAPBACK}> Хванал си W32.Blaster! Предполагам че си на Windows XP.За това си свали този пач. WindowsXP-KB823980-x86-ENU.exe После свали и пусни тоя Fix! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Хванал си W32.Blaster!Предполагам че си на Windows XP.За това си свали този пач. WindowsXP-KB823980-x86-ENU.exe После свали и пусни тоя Fix! <{POST_SNAPBACK}> Този Symantec W32 Blaster Worm Fix не намира нищо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 по добре направо си свали пача за Windows този FixBlaster нищо не открива аз не един път съм се сблъсквал с този проблем като си форматирам пц-то и веднага си слагам пача щото винаги така ми са ресва компютъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Да,най-добре сложи пача и щи са оправи 100%! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Имам проблем с Mshta.exe . Значи в Task Menager има винаги няколко такива процеса , или едно или са много. Като ги махна след малко се появява пак. К'во е това нвкой знае ли ? Сканирам с Ad_were 6.0 ; Panda Titanium и нищо не хващат. Това си седи? Да не е някъв вирус или spy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Имам проблем с Mshta.exe . Значи в Task Menager има винаги няколко такива процеса , или едно или са много. Като ги махна след малко се появява пак. К'во е това нвкой знае ли ? Сканирам с Ad_were 6.0 ; Panda Titanium и нищо не хващат. Това си седи? Да не е някъв вирус или spy ? <{POST_SNAPBACK}> Според този сайт си прихванал някъв Spyware!Напиши името на процеса в Google и ще ти излезнат сайтове в които пише че тва наистина е някъв Spy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.