host Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Ами...има едно леко жужене в системата http://www.orderbg.com/index.php?main_page...;products_id=94 това е тя. Да отивам ли да се ръсна 100-150 лв за нова или е нещо коеот може да се оправи лесно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Ами...има едно леко жужене в системата http://www.orderbg.com/index.php?main_page...;products_id=94 това е тя.Да отивам ли да се ръсна 100-150 лв за нова или е нещо коеот може да се оправи лесно? Направо е за боклука Майтапче, дай повече инфо - при изваден кабел от input-a пак ли жужи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 27, 2009 Author Share Posted January 27, 2009 Като се спре подаването на звук към( примерно предна лява и дясна ) и шума се увеличава към другите( като махна кабелите ).Чудя се дали не е от самите кабели нещо да са се прецакали.Като ги изкарам от РС-то и 3-те жак-а и се усилва шума, като ги сложа и утихва доста( 1/2 горе долу от колкото като са вън ).Да не би просот самите жакчета да не правят ок контакт с РС-то и за това?!( подчертавам, че грам не разбирам ако съм написал нещо глупаво не ми се сърдете, толкова си знам ) Едит: Ей сега докато пак ги ръчках кабелите в РС-то шума спадна много, като е на 100% от ситемката даден и 100% от РС-то трябва да си залепиш ухото на говорителя за да усетиш жуженето.?!Странно!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Щом има промяна в силата на шума, при всички случаи причината е извън системата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 27, 2009 Author Share Posted January 27, 2009 Еми ще си купя нови кабели, и да не е от тях все пак какво ми пречи да й дам шанс за 7-8 лева вместо да я скарапна( напълно работеща )!? Благодаря за помоща.Темата е за Del. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.