Blitz^^ Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 От скоро време имам някакъв проблем с монитора си(F700P). Както си работи изведнъж се показва картинката по долу и се задържа около 30 сек. по някога и повече. Някой да има идея от какво е? ~Проблем~ <{POST_SNAPBACK}> Ухаааа северното сияние . Еми Ванчо ( Ласков ) прецакан си. По - добре иди при някой, който наистина разбира от тия работи. Но според мен ще е най-добре ако си вземеш нещо по - "тествано" CTX например . Аре чао. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 Ухаааа северното сияние . Еми Ванчо ( Ласков ) прецакан си. По - добре иди при някой, който наистина разбира от тия работи. Но според мен ще е най-добре ако си вземеш нещо по - "тествано" CTX например . Аре чао. <{POST_SNAPBACK}> Благодаря за стойностното изказване. Не мога да ти опиша колко много ми помогна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 На твое място за да изключа софтуерен проблем (от всякакво естество, вкл вирус), бих заредил ДОС от дискета, и така няколко часа, или колкото там е достатъчно за да се появи въпросното сияние с голяма вероятност. Под ДОС си пускаш някаква картинка, бяло, или нещо средно, но не черно и чакаш. Предполагам си помислил по въпроса с магнитни полета наоколо, трафове, както и си правил DEgauss на монитора, ако има такава функция.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 На твое място за да изключа софтуерен проблем (от всякакво естество, вкл вирус), бих заредил ДОС от дискета, и така няколко часа, или колкото там е достатъчно за да се появи въпросното сияние с голяма вероятност. Под ДОС си пускаш някаква картинка, бяло, или нещо средно, но не черно и чакаш.Предполагам си помислил по въпроса с магнитни полета наоколо, трафове, както и си правил DEgauss на монитора, ако има такава функция.. <{POST_SNAPBACK}> Проблема 100% е от монитора. Вече спря да работи напълно. Сега единственото нещо, което му бачка е диода на копчето за включване. А той от своя страна дава много странна индикация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Кофти работа. Да не е нещо по високото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 братле и аз съм с ЛГ и мога да кажа с чиста съвест че по големи бракми няма да намериш(за ЛСД-тата на лг незнам)... Моя като пусне нещо с повече бяло и се издува и не мога да видя краищата,явно от някво напрежение,незнам.Като работи повече от 6 часа и почва да издава странни звуци и почва да се размазва къртината , абе ко да ти говоря По добре го продай на фирмата докато не му е паднала ного цената и си намери нещо втора ръка,ем ша е хубаво,ем няя да си прецакваш зрението,защото при тестове е учудващо какви неща можеш да видиш на него Съвета ми е да се оттървеш от него ако можеш Има някой бройки при който няма никакъв проблем , но ми се струва че булчинството са доста скапани бройки,въпрос на късмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Maj pri tozi model niama 'bolshinstvoto'. Kato gledam kak defektirat nared... Nadqwam se da si w garanciq...Moia ne mojaha da go oprawiat sled 1 mesec prestoi w serviza ... i mi go podmeniha s Philips.. Ako ti e garancionen, kysmet s razmianata..ako ne e.... 680175 - Nikolaj, toi moje i da pomogne. Kysmet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Ами неможете да очаквате от евтина корейска техника да работи безпроблемно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 9, 2005 Author Share Posted June 9, 2005 Ами неможете да очаквате от евтина корейска техника да работи безпроблемно... <{POST_SNAPBACK}> Евтина техника ли? Ти знаеш ли колко пари съм дал за него точно преди 1 год? П.П. В гаранция е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Maj pri tozi model niama 'bolshinstvoto'. Kato gledam kak defektirat nared... Nadqwam se da si w garanciq...Moia ne mojaha da go oprawiat sled 1 mesec prestoi w serviza ... i mi go podmeniha s Philips.. Ako ti e garancionen, kysmet s razmianata..ako ne e.... 680175 - Nikolaj, toi moje i da pomogne. Kysmet. <{POST_SNAPBACK}> И аз съм чувал същото за LG-тата. И бтв добре си направил, че си взел PHILIPS. Аз съм с такъв от 2 години и не е мръднал, да чукам на дърво, картината е почти перфектна (доколкото може за тръба), фокусирана, не издава никакви звуци (вкл. при смяна на режимите, ясно защо) и стабилна. Въобще много доволен монитор. Всички тези неща около ЛГ на които ставам свидетел напоследък ме отазват от тази марка по принцип, било за cd, dvd-rw и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Ами неможете да очаквате от евтина корейска техника да работи безпроблемно... <{POST_SNAPBACK}> и ти се изказа Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Евтина техника ли? Ти знаеш ли колко пари съм дал за него точно преди 1 год? П.П. В гаранция е. <{POST_SNAPBACK}> Колко пари си дал за него, колкото струва едно сони,ейзо вюсоник или нещо от този клас ли ? Или 3 пъти по-малко ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Това че е по-евтино незначи че е дефектно или трябва да се развали бързо. Просто ще има по-лоша картина от по-скъпите Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Плюс факта, че след една-две години губи я фокус, я контраст/яркост, или пък и трите в комплект. Да не забравяме и доста ниските честоти на опресняване, калпавото покритие и така нататък.Като видиш в фирмите за техника втора употреба да се появи читаво ЛГ ела ми се обади да те почерпя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 9, 2005 Author Share Posted June 9, 2005 Плюс факта, че след една-две години губи я фокус, я контраст/яркост, или пък и трите в комплект. Да не забравяме и доста ниските честоти на опресняване, калпавото покритие и така нататък.Като видиш в фирмите за техника втора употреба да се появи читаво ЛГ ела ми се обади да те почерпя. <{POST_SNAPBACK}> Абе ти имаш ли си идея каква му е честотата на опресняване? Виждал си ми монитора да ми кажеш, че губи фокус или контраст? Ако не можеш да кажеш нищо свястно поне не говори глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Я по спокойно, като си си го купил незначи, че е най-доброто, много добре знам, и съм напълно наясно, за разлика от някои други хора. Ако ще ми отговаряш си смени тона, ако ще ми отговаряш със същия- сети се къде да отиваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Ами неможете да очаквате от евтина корейска техника да работи безпроблемно... <{POST_SNAPBACK}> само да кажа нещо, което няма много общо с темата. Днес ми пратиха от USA дигитален фотоапарат Samsung и пише Made In China, както и домашен безжичен телефон Panasonic - Made In Mexico. Малко трудно е да намериш нещо японско в днешно време, независимо в коя страна живееш. Всичко почти се прави в Китай. Това не означава че е некачествено, както се опитваш да ни убедиш. един цитат от преди няколко седмици Китай, корея..все лошо качество. Трябва Made in Japan да пише, но такива работи тук рядко идват... <{POST_SNAPBACK}> бих казал рядко има такива работи по целия свят Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Колко пари си дал за него, колкото струва едно сони,ейзо вюсоник или нещо от този клас ли ? Или 3 пъти по-малко ? <{POST_SNAPBACK}> Мисля, че долавям нотка на заюждане. Пък и на голям разбирач се пишеш. Я по спокойно, като си си го купил незначи, че е най-доброто, много добре знам, и съм напълно наясно, за разлика от някои други хора. Ако ще ми отговаряш си смени тона, ако ще ми отговаряш със същия- сети се къде да отиваш. <{POST_SNAPBACK}> Найстина май някой трябва да си смени тона. Влизаш в негова тема и му държиш тон?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.