INCINERATOR Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Здравеите, имам Sony H2, но искам да си взема по-малък фотоапарат за да мога да го нося винаги с мен. Смятам да продам Sony-то. За сега съм се спрял на 3 модела: Panasonic LX3 - Nikon P6000 - Canon G10 Някакви съвети? Или някой друг подобен модел на тези да ми предложите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Canon G10 ол да уей. Или, ако искаш нещо още по-мъничко - Canon SD880. За G10 четох, че при еднакъв размер на снимката в пиксели можел да се сравнява по детайл с хаселблад СД880 пък има голяяям 3" екран (колкото на 5D MKII), страшно удобен е за използване (ергономичен е, можеш да снимаш с една ръка, има доста солидна стабилизация), а и хубави снимки вади мъничето: п.с. не съм фен на канон, лично аз снимам с никон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 27, 2009 Author Share Posted January 27, 2009 Така като чета наляво-надясно, Г10 е издънка спрямо другите Г серии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
onpro Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Така като чета наляво-надясно, Г10 е издънка спрямо другите Г серии. Определено! Поне от Г7 насам не са стока.Бих заложил на панасоника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 LX3 е твоя избор. Canon-a и Nikon-а просто не струват пред него. Аз имам LX2 и мога да ти пратя някоя снимка да видиш ако искаш, макар че LX3 е по-добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Определено! Поне от Г7 насам не са стока.Бих заложил на панасоника. 1 година ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 1, 2010 Author Share Posted February 1, 2010 Таа... взех си Sony HX1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.