INCINERATOR Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Добре де,що пък да са бавни ? Само BMW ли има правото да е бърза кола ? Да съм написал тук някъде, че БМВ е бързо? Сравни заводските характеристики на колите му с модели коли същите години и ще разбереш какво искам да кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Не винаги това, което пише в спецификациите и това, което реално колата показва е 1:1. Понякой път е над, но по някой път е под писаното. Моята от 0 до 100 дава 2 секунди под това, което пишат германците в каталога за двигателя, с който е екипирана...като се има предвид, че нищо по двигателя не е пипано. Единствено има спортни предни амортисьори. Може и разликата да се явява, че бях сам в колата, когато правих замерванията....но пък резервоарът ми беше пълен догоре (75л), а и държах хронометъра със същата ръка, с която държах и кормилото, а с другата сменях предавките....така, че се компенсира от затруднените за мен условия... ...са сигурност я засякох 3 пъти на един и същ равен участък. Едит: Да - с хронометър, щракам копчето и тогава отпускам съединителя....и както казах го направих 3 пъти, с минимални десети разлика. А на следващата ви сбирка - с удоволствие...само трябва да съм в града и да нямам ангажименти. каква е точността на джи тека. Щото чета, че не бил от най-точните ама......де да знам Да и мерседеса, останалото е боза Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Едит: Да - с хронометър, щракам копчето и тогава отпускам съединителя....и както казах го направих 3 пъти, с минимални десети разлика. А на следващата ви сбирка - с удоволствие...само трябва да съм в града и да нямам ангажименти. Нямаш грижи, само казваш и ще замерим. Не претендирам, че "техниката" ми е абсолютно точна, но е по-точна от хронометър. Ето какво замерва: Performance Measurements * 0-60 MPH * Other Speed Tests (0-10 MPH through 0-100 MPH in 10MPH increments) * Quarter Mile Elapsed Time * Quarter Mile Trap Speed * Elapsed Time and Trap Speed for standard intervals (60', 330', 1/8 Mi, 1000') * Lateral G's (current and peak) * Braking G's (current and peak) * Friction Circle * Wheel Horsepower or Estimated Engine Horsepower Results Presentation * Realtime Speedometer and Graphs * Realtime Friction Circle and Graphs * View results for latest test run or any saved run * View averages based on vehicle, date, or modification * Compare results between vehicles, dates, or before-and-after modifications * Export Graphs for Timed Runs or Skidpad Runs Configuration * Rollout 0" to 24" (separate settings for 0-60 and Quarter Mile tests) * Stores vehicle weight and drivetrain efficiency in your vehicle's profile * Calibration routine gets the maximum accuracy possible with the built-in accelerometers Link to comment Share on other sites More sharing options...
ky4e Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 http://web.uni-plovdiv.bg/stu0608451015/Pa...pimgg%20001.jpg http://web.uni-plovdiv.bg/stu0608451015/Pa...pimgg%20003.jpg Май доста колеги с Рендета станахме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Current: От март нататък..: Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Не си крий номера, ше те намеря и ще го напиша. . Иначе честито за добрия избор, добре че махаш комбито (никога не съм ги харесвал)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Не си крий номера, ше те намеря и ще го напиша. . Иначе честито за добрия избор, добре че махаш комбито (никога не съм ги харесвал)... Дай да ходим на бира и ще ми го видиш Само дето няма да може и двата едновременно хаха. Малко ще ми липсва огромния багажник, защото ми се случвало даже да няма място в него... но това е положението. За Laguna 2 държах да е хечбек заради спортното излъчване отзад... но ако бях попаднал на хубаво комби щях да го взема, че с тия счупени коли по автосалоните е трудно да се намери читава или поне неудряна кола. Пък и претенции за екстри имах (ксенон, автопилот, ESP, говорящ компютър, парктроник, полу-кожа) Link to comment Share on other sites More sharing options...
summer4o Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 ето моята барака Що бе,кво му има на акцента че му викаш барака мен ако питаш хюндаи са наи- здрави и носят на тежко каране а и като дизайн вече ги правят яки ...еи го и моя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Не винаги това, което пише в спецификациите и това, което реално колата показва е 1:1. Понякой път е над, но по някой път е под писаното. Моята от 0 до 100 дава 2 секунди под това, което пишат германците в каталога за двигателя, с който е екипирана... Offtopic: И аз така си мислех ,щото и мойта и дават 13 сек по каталог и после като я засеках с хронометър ми даде 11. Обаче сме малко в грешка щото ако я засечеш с GPS ще разбереш че всъщност трябва да дигнеш 107-110 км/ч по километраж (дори и заводски гуми и джанти) за да си на реални 100. От там идва и малката разлика която се получава Ontopic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Нарочно я снимах по тъмно да не се вижда колко е мръсна... 1 , 2 , 3 , 4 , 5 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Едната ни кола е чисто нова Kia Сийд SW. Фууууул екстра. На листа с екстрите - всичко, което можеше да се избере и имаше смисъл го има. Еми... Моята кола (Ауди 96') има по - хубава возия от Киа-та. Същото важи и за Хюндай и30. Пунта мара... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Тъй като съвсем омазахте темата с безсмислени спорове - преместих офтопиците в общата тема за автомобили. Който иска да продължава спора - да го прави там. Тука слагайте само снимки или обяснения кой какво кара. @A55A551N80R, преобразувах огромните нощни снимки в линкове, защото много трябва да се скролва страницата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 В момента връткам на бащата старата кола - Хонда HR-V <333333 На теория я връткам с майка ми, ама на практика май си я връткам почти сам. Утре ще кача снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Eто го и моето By s1lv3r40, shot with iPhone at 2009-07-25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalunec89 Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Даи ми некои лев за бензин на астрата http://katalunec89.snimka.bg/graduates/astra.417794.14605468 http://katalunec89.snimka.bg/graduates/astra.417794.14605469 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 ^ Бих ти дал, ама фалирах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.