Amigo Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 iskam da popitam nqkoi da mu se e slu4valo da ne mu ba4kat keys z,x,c,v,b v main windowsa na winampa a da si ba4kat v playlist editora?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 HahAhAhAhAhAhA 4uval sum edin friend mi razpraa6e negoviq se be6e bugnal taka kaji kva e versiqta ? HaHHahHA ludiq winamp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 пич, майна, защо изобщо питаш? даваш му реинстал и забравяш за проблемите! предполагам не използваш от вчера winamp и знаеш какъв буклук е в някои случаи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 Offtopic:Dava6 reinstall i tolkova.Golq rabota 4e ne rabotqt butonite.Bagnalo se e ne6to.Vse pak Winamp RuleZzZzZzZ :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 31, 2004 Author Share Posted March 31, 2004 10x fenove no go pravih 3 pyti predi da pitam i ot registri mahah i kvo li ne mu pravih na ne6tasniq winamp.versiikata e 2.95 ako nqkoi ima dr ginialna ideq molq d aq spodeli:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 pogledni si klaviaturnata podredba, imal sam shshtia problem. Moje da e ot neia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 Mi svali si po novata versiq we 5 li koq be6e i gotoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 Basi 4oveka maina.Mi izteglo nqkoq druga versiq. Tuka za nqkvi si kop4eta pravite problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 Basi 4oveka maina.Mi izteglo nqkoq druga versiq. Tuka za nqkvi si kop4eta pravite problem. Tctctct ne pravi problem a moje da iska da si zapazi staata versiq ot de da znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 interesno zashto na XMMS-a na nikoi ne mu se e sluchvalo podobno neshto ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 31, 2004 Author Share Posted March 31, 2004 razbrah ot kakvo se slu4ilo iztrih si ouposta ako nqkoi mu se slu4i sy6toto da znae 4e e ot tva Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Basi 4oveka maina.Mi izteglo nqkoq druga versiq. Tuka za nqkvi si kop4eta pravite problem. 6to we maina moje da mu bugva novata versiq, tq i na men mi bugva6e pc-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted April 4, 2004 Author Share Posted April 4, 2004 mi ne bygva man samo 4e me drazni:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.