Qzoveca Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 Всеки който може да предложи нещо да пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 shti predloja da proverish v magazinite moje i da imat takiva mebeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted March 30, 2004 Author Share Posted March 30, 2004 ехе неска сме весели нещо а както никога Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 ехе неска сме весели нещо а както никога huh...ne we tfa e ot vremeto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don___ Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 6to ne ide6 v METRO i ne si zeme6? Nikoiqma da se navie da ti gi prodade po-evtino! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupportMan Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 |_Closed_| kak moje we basii topic-a v magazina moje6 da nameri6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 Ace 4oveka e vidql naskoro temata za po-tunki CD-ta i si e pomislil 4e nqkoy moje da prodava podobni ili da znae kade se prodavat na po-tunki ceni a vie tuk mu vikate Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 най-ефтините дето знам са в Халите (на главната бе) и са по 36ст. ама май са от ония без никва щампа дето след 10-тина вкарвания в CD-Rom-a и почват да се жулят иначе аз ползвам Euro-Silver за по 40ст./броиката от Д&Ето Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 иначе аз ползвам Euro-Silver за по 40ст./броиката от Д&Ето ot de gi zima6 teq tvoite ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 Ace 4oveka e vidql naskoro temata za po-tunki CD-ta i si e pomislil 4e nqkoy moje da prodava podobni ili da znae kade se prodavat na po-tunki ceni a vie tuk mu vikate Taka e,ne zabravqite kak na skoro se sdobih s 88 chisto novi CDta za skromnata suma ot 24 lv t.e. 27 st. na disk.Tova se sluchi tochno tuk,v tozi forum Daje stefann momcheto ne gi e prebroql tochno,a mi e dal 89 diska,stefcho dalja ti 27 stotinki maina Aftermath uspeh v tarseneto Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 a nqkoi da znae kolko vurvqt 90min i 99min cd-ta i kade gi prodawat Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 a nqkoi da znae kolko vurvqt 90min i 99min cd-ta i kade gi prodawat Znam kade moje da ima takiva no za cena nemoga a znam. Goliam izbor ot CD-ta ima vyv D-Noel.Tova e bivshia sklad na Mahmud-Fares za cherna tehnika tochno na krystovishteto deto e za PU-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 мисля че в dinoeL има наистина много голям избор - най-големия който съм виждал ... не знам този сайт ли е обаче и колко е актуален ... май основния склад е някъде в кооперация с/у Фламинго киното има магазин и там където казва batko32 не правя реклама - просто наистина имаше всичко :-) от Princo старозагорско до Princo внос от Taiwan :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 Taka e,ne zabravqite kak na skoro se sdobih s 88 chisto novi CDta za skromnata suma ot 24 lv t.e. 27 st. na disk.Tova se sluchi tochno tuk,v tozi forum Daje stefann momcheto ne gi e prebroql tochno,a mi e dal 89 diska,stefcho dalja ti 27 stotinki maina Aftermath uspeh v tarseneto хаха, ще си ги търся като наследство !! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 Язо отрязаха те яко с тея ЦД-та Виж ся Владо отиваш в метро и си зимаш Мултидиск 90мин 790МБ. Супер са. Нищо че като ги запиша после записвачката ги чете с 300 зора ама на други ЦД-РОМ-и бачкат супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Мултидиск в Метро е фалшив... както и Princo ... и Creation и други сигурно... всички са правени у нас... купувайте си от Метро и разправяйте, че са лоши дисковете ... - така е. аз си купувам от Метро дискове - но си знам - за нищо сериозно, но на ниска цена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.