spiri Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 niakolko puti preinstaliram poradi slednia problem "Windows couldn't start because widows\system32\config\system is missing or corrupt " stignah do izvoda 4e problema e v harda no predi da go smenia bih iskal da se dopitam Blagodaria predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 niakolko puti preinstaliram poradi slednia problem "Windows couldn't start because widows\system32\config\system is missing or corrupt " stignah do izvoda 4e problema e v harda no predi da go smenia bih iskal da se dopitam Blagodaria predvaritelno Имам няколко въпроса към теб и вероятно след това мога да ти дам отговор иначе ще гадая 1. от ЦД ли инсталираш windows-а или е копиран на ХДД и от там го инсталваш ??? 2. Защоп си толкова сигурен че е ХДД а не РАМ "примерно"? 3. Точно кои wин ползваш ? Надявам се в твоите отговори да се крие проблема на ПЦ-то ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiri Posted March 30, 2004 Author Share Posted March 30, 2004 Instaliram go ot cd -WinXP PRO ne sum suvsem siguren no nishto drugo ne mi idva naum poslednia put cheknah harda predi da preinstaliram chkdsk kaza 4e ima niakolko nepopravimi greshki Cleron 2.6 256 DDR HDD Maxtor 80g SATA 4uh 4e imali problemi problemnia file mi lipsva sled restart pri instalazia , poslednia put (predi 2h) updatvah antivirusa i pri restart zabi, sled koeto kato restartirah s rest izleze suobshtenieteo za greshka . Sledvashtia put sugurno shte znam seriinia nomer naizust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 Т'ва ми се е случвало и на мен няколко пъти. При мен се е получавало само след ънинстал на нещо и рестарт. Забелязал съм че се се оправя (понякога), когато се сложи загубения файл от друг компютър. WinXP Pro - от СД и от ХДД MAXTOR 40 GB 256 SDRAM На един приятел компа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 Instaliram go ot cd -WinXP PROne sum suvsem siguren no nishto drugo ne mi idva naum poslednia put cheknah harda predi da preinstaliram chkdsk kaza 4e ima niakolko nepopravimi greshki Cleron 2.6 256 DDR HDD Maxtor 80g SATA 4uh 4e imali problemi problemnia file mi lipsva sled restart pri instalazia , poslednia put (predi 2h) updatvah antivirusa i pri restart zabi, sled koeto kato restartirah s rest izleze suobshtenieteo za greshka . Sledvashtia put sugurno shte znam seriinia nomer naizust Пробваи със други инсталлЦД или смени самия ЦДром .Сблъсквал съм се точно с такъв проблем от грешно прочетена информаця при инсталацията. А ако ХДД ти дава грешка....пробваи да го инсталнеш на друг дял "ако ти е разделено на дялове ХДД-то" УСПЕХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.