Alex Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 Vuprosut mi e:Kak da zapisvam muzika ot kompa na kompa bez ka4estvoto da e drop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 pita6 v kakvo da gi convert li be man? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted March 30, 2004 Author Share Posted March 30, 2004 Ne bre.Naprimer puskam nqkakvo radio i iskam muzikata da se zapishe na kompa.Vse edno da pusna winamp da si duni i az da si zapisvam zvucite v "wav" ili "mp3" fail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 Tova vidia li go, dosta dobre e obiasneno, ako pravilno sum te razbral, zashtoto kazvash, 4e iskash ot radioto da zapishesh, tui 4e pro4eti go shte razberesh za kakvo stava na vapros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 ako e za net radio moje da polzva iRadio mnogo lesno e:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentor Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 Има тука една пинната тема от chochosan ... Та ето кво е написал човека: Total Recorder 4 Pro - programka za capture na vseki vuzmojen zvuk kojto se playva na computura - ot CD, Line in, Microphone, moje da je da vlezesh v igra i da zapishesh pesnite i zvukovete i... raboti bezpogreshno, ima si i codirane v mp3 napravo rating 6/6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted March 31, 2004 Author Share Posted March 31, 2004 A mentor 10x.To4no tva mi trqbvashe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted April 11, 2004 Share Posted April 11, 2004 Bix mu predlojil edna dosta po-uda4na programa ot profesionalno nivo: Cool Edit Pro. Uspex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.