Lyudmilsl Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Купувам тв тунер до 20лв. нямам претенции за дистанционно! Оферти приемам до 26.01.2009! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maket Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Купувам тв тунер до 20лв. нямам претенции за дистанционно! Оферти приемам до 26.01.2009! Имам един LIFE VIEW - Мисля че е същия като Pixel View. На мен ми работеше до последно, но сега съм с Виста, а тунера не го поддържа. Аз го ползвах и бях супер доволен с DScaler.... има и дистанционно, но никога не съм го ползвал даже не знам и дали работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyudmilsl Posted January 22, 2009 Author Share Posted January 22, 2009 Имам един LIFE VIEW - Мисля че е същия като Pixel View. На мен ми работеше до последно, но сега съм с Виста, а тунера не го поддържа. Аз го ползвах и бях супер доволен с DScaler.... има и дистанционно, но никога не съм го ползвал даже не знам и дали работи. Ако може точния модел и естествено исканата от теб цена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maket Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 ами 20 кинта е добре, ама най-добре ела го виж да не кажеш, че не ти харесва. Като гледам май е това: http://ixbtlabs.com/articles2/fly-3000/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyudmilsl Posted January 23, 2009 Author Share Posted January 23, 2009 Тунерът е купен от mashev Благодаря на всчики за предложенията! Моля да затворите обявата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.