Jump to content
BulForum.com

Удоволствие от шофирането...

INCINERATOR

Recommended Posts

Спортна, спортна....ама има ли някой, който може да я кара тая спортна кола.....щото аз мога ама на компа :unsure:

Имали са пари хората - купили са!

Нищо лошо не виждам.

Извинявай, ама това си е чиста злоба.

Зависи ;). Аз също не бих купил такава кола(за подарък)...ако имам възможност.

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply
Спортна, спортна....ама има ли някой, който може да я кара тая спортна кола.....щото аз мога ама на компа :unsure:

Зависи ;). Аз също не бих купил такава кола(за подарък)+...ако имам възможност.

Ти да, но много хора мислят по различен начин.

Защо да не купиш нова кола на детето си? Поне ще си малко по-спокоен, че е защитено. Все пак едно е да кара Ауди 2009година, отколкото ауди 80 не знам си коя година примерно.

Защо да не купиш нова кола на детето си? Поне ще си малко по-спокоен, че е защитено. Все пак едно е да кара Ауди 2009година, отколкото ауди 80 не знам си коя година примерно.

щото ще се задаволи и със ситроен Ц4 на 2 , 3 години, докато не ми докаже, чезаслужава нещо повече. Освен ако не съм нарко бос и парите ги нямям за нищо.. Има много варианти. Има и 2 начина на трупане на пари....Единия е бърз ама и опасен :lol:

щото ще се задаволи и със ситроен Ц4 на 2 , 3 години, докато не ми докаже, чезаслужава нещо повече. Освен ако не съм нарко бос и парите ги нямям за нищо.. Има много варианти. Има и 2 начина на трупане на пари....Единия е бърз ама и опасен :lol:

Аха, значи родителите ми са наркобосове или трафиканти, защото ми подариха нова кола малко след като взех книжка?

Ясно. Поредното МАЛОУМНО БГ мислене.

Добър избор за първа кола... На която по принцип човек се учи да кара xD.

Човек се учи да кара, като научи правилника и го спазва. От водача на МПС не се изискват знания как се правят "понички", дрифт и змейки по 6-ти септември. Колкото колата е по-добра, толкова по-голяма част от вниманието на младия шофьор е на пътя, вместо да е заровено в този лост "дето все забравям как беше пета и как задна", в този педал на газта, че постоянно гасне, в онова копче с лампичката, че тате ми се кара като карам на бензин, а не на газ, и тази червената лампичка за масло ли за вода дето тате ми каза да я гледам постоянно, ох забравих пътя да гледам! колко да я натисна тази спирачка, ай как ми хлъзна на паветата, тате сега ще се кара че строших калника в дървото, ох добре че беше дървото иначе щях да отнеса бабата.....

Та коя кола според теб е правилния избор? Тази която трябва да си мазохист да я караш и цялото ти внимание да бъде насочено в нея, или новата автоматик, с която цялото ти внимание е насочено на пътя?

Аха, значи родителите ми са наркобосове или трафиканти, защото ми подариха нова кола малко след като взех книжка?

Ясно. Поредното МАЛОУМНО БГ мислене.

кога го казах това за теб :rolleyes: може ли цитат :rolleyes: . И да, няма да му купя нова кола, но няма да ти кажа защо.....ще продължиш да бягаш гузен не гонен ;). При теб нещата са бяло и черно. Или си мислиш, че да си богат - тряба да имаш пари като на Тръмп :bgrin:

Човек се учи да кара, като научи правилника и го спазва. От водача на МПС не се изискват знания как се правят "понички", дрифт и змейки по 6-ти септември. Колкото колата е по-добра, толкова по-голяма част от вниманието на младия шофьор е на пътя, вместо да е заровено в този лост "дето все забравям как беше пета и как задна", в този педал на газта, че постоянно гасне, в онова копче с лампичката, че тате ми се кара като карам на бензин, а не на газ, и тази червената лампичка за масло ли за вода дето тате ми каза да я гледам постоянно, ох забравих пътя да гледам! колко да я натисна тази спирачка, ай как ми хлъзна на паветата, тате сега ще се кара че строших калника в дървото, ох добре че беше дървото иначе щях да отнеса бабата.....

Та коя кола според теб е правилния избор? Тази която трябва да си мазохист да я караш и цялото ти внимание да бъде насочено в нея, или новата автоматик, с която цялото ти внимание е насочено на пътя?

Карането на нова кола ме научи най-много да я пазя и да се грижа за нея. Например има хора които родителите им могат да си позволят да им купят скъпи коли, но са решили да вземат някоя евтина докато се научат - точно тия съсипват колите. Мислят си нещо от сорта - ся като му купи такава таратаика ще и еба мамамата и сигурно тогава ще ми вземат нова.

кога го казах това за теб :rolleyes: може ли цитат :rolleyes: . И да, няма да му купя нова кола, но няма да ти кажа защо.....ще продължиш да бягаш гузен не гонен ;). При теб нещата са бяло и черно. Или си мислиш, че да си богат - тряба да имаш пари като на Тръмп :bgrin:

Няма от какво да "бягам". Давам пример със себе си и го сравявам с тъпото мислене които имат доста българи.

ТТ...! На хлапе което не може да кара и ще се чустваш по-спокоен.... :blink: !? Явно нямаш деца....

Освен това, човек колкото и пари да има, трябва да покаже малко уважение към тях. Парвенющината никога не е била проява на добър вкус, по-скоро е демонстрация на абсолютна цървулщина.

П.с. Повярвай ми, това моето не е проява на злоба....

INCINERATOR,има си заслуги нали се сещаш.Това си е чиста проба първенющина,С какво някой току-що взел книжка, с никакъв стаж има моралното право да кара луксозна колаа ,каквато няма и баща ми, а не е като човек да не може да си я позволи...ами щом това му е първата каквa да очакваме да бъде следващата?Ферари Енцо може би?(поздрав за Чефо :D )

Карането на нова кола ме научи най-много да я пазя и да се грижа за нея. Например има хора които родителите им могат да си позволят да им купят скъпи коли, но са решили да вземат някоя евтина докато се научат - точно тия съсипват колите. Мислят си нещо от сорта - ся като му купи такава таратаика ще и еба мамамата и сигурно тогава ще ми вземат нова.

Няма от какво да "бягам". Давам пример със себе си и го сравявам с тъпото мислене които имат доста българи.

явно тъпото мислен го има и на ЗАПАД :lol:

ТТ...! На хлапе което не може да кара и ще се чустваш по-спокоен.... :blink: !? Явно нямаш деца....

Освен това, човек колкото и пари да има, трябва да покаже малко уважение към тях. Парвенющината никога не е била проява на добър вкус, по-скоро е демонстрация на абсолютна цървулщина.

П.с. Повярвай ми, това моето не е проява на злоба....

Ти го разбираш така, други го разбират така - ако му бях взел по-нова и сигурна кола сега нямаше да е станало еди какво си...

INCINERATOR,има си заслуги нали се сещаш.Това си е чиста проба първенющина,С какво някой току-що взел книжка, с никакъв стаж има моралното право да кара луксозна колаа ,каквато няма и баща ми, а не е като човек да не може да си я позволи...ами щом това му е първата какво да очакваме да бъде следващата?Ферари Енцо може би?(поздрав за Чефо :D )

Ами представи си, че може да я е заслужил някой новата кола? Я стипендия, я отлично завършване на нещо си, я приемане в елитен университет в чужбина, че дори и в друг град в България и да е нужна кола за пътуване?

Това твоето си е чиста злоба!

Ще дам пример с един приятел. Първата му кола беше 122 коня, кола с всички възможни екстри за модела си кара я около година, втората кола му беше 163 коня, кара я 2-3 седмици, третата му кола е с всички екстри за модела си и 300 коня. Навърта по над 30 000 километра на година, обикаля из България и чужбина, защо да не кара хубава нова кола? За справка момчето няма нито 1 нарушение за скорост и тн...

Ти го разбираш така, други го разбират така - ако му бях взел по-нова и сигурна кола сега нямаше да е станало еди какво си...

Ами представи си, че може да я е заслужил някой новата кола? Я стипендия, я отлично завършване на нещо си, я приемане в елитен университет в чужбина, че дори и в друг град в България и да е нужна кола за пътуване?

Не мисля, че единствено ТТ е сигурна и стабилна кола, даваща нужен комфорт на едно 18-годишно лапе,което сигурно си няма и понятие от автомобили, но щом казваш :wacko:

Значи на 18 години ТТ,след това какво да очакваме - на 20 апартаментче-мезонет може би,и други глезотийки.Айде сега да ми кажеш как това дете ще има стимул да си развива и да си изкарва само пари с такива родители, даващи му всичко на секундата?!

Не мисля, че единствено ТТ е сигурна и стабилна кола, даваща нужен комфорт на едно 18-годишно лапе,което сигурно си няма и понятие от автомобили, но щом казваш :wacko:

Значи на 18 години ТТ,след това какво да очакваме - на 20 апартаментче-мезон може би,и други глезотийки.Айде сега да ми кажеш как това дете ще има стимул да си развива и да си изкарва само пари с такива родители, даващи му всичко на секундата?!

Не мислиш ли, че един от стимулите му за развитие ще бъде да стане като родителите си и да може да си позволява да си угажда?

Нещо не си ме разбрал ! Никъде не съм споменал, че задължително човек трябва да се учи на таратайка. Само не ми е ясно - за къф х.й, трябва - първо, да се дава спортна кола -второ за над 90к ?

Идеята ми е, че за под, половината пари на тази може да се купи далеч по спокойна нова кола...

В такъв случай аз като родител бих се чуствал много-по спокоен за детето си!

Не мислиш ли, че един от стимулите му за развитие ще бъде да стане като родителите си и да може да си позволява да си угажда?

Е те тук страшно сбърка! Имам десетки примери пред очите си. Но няма да ви се меся в "приказката". Прост държа да знеш, че много сериозно грешиш с тази си мисъл. Също така не ползвай себе си като база за сравнение. Ако ти си свястно и съвестно дете (което е похвално) ти гарантирам, че си едно на 250 от твоя статус.

Нещо не си ме разбрал ! Никъде не съм споменал, че задължително човек трябва да се учи на таратайка. Само не ми е ясно - за къф х.й, трябва - първо, да се дава спортна кола -второ за над 90к ?

Идеята ми е, че за под, половината пари на тази може да се купи далеч по спокойна нова кола...

В такъв случай аз като родител бих се чуствал много-по спокоен за детето си!

Това си е само проблем на родителите каква кола да изберат, ако искат и RS4 могат да изберат за пъвра кола не мислиш ли?

И като е "спортна кола" това ТТ не може да се кара кротко ли?

Е те тук страшно сбърка! Имам десетки примери пред очите си. Но няма да ви се меся в "приказката". Прост държа да знеш, че много сериозно грешиш с тази си мисъл. Също така не ползвай себе си като база за сравнение. Ако ти си свястно и съвестно дете (което е похвално) ти гарантирам, че си едно на 250 от твоя статус.

И аз мога да дам десекти примери за това което говоря. И к`во?

Ъ? Какво ти става в последно време? Пича те хвали, а ти му се дървиш? Сигурен ли си, че искаш да ти отговоря на "И к'во?"-то?

Хм..с даването всичко на готово не мисля че ще стане...дано не съм прав.Дано и на въпросното дете не му се наложи някой път по спешност да кара обикновена кола,че с тоя скок директно на автоматик без грам опит,не ми се мисли после, ако се наложи :wacko:

Ванка, возил съм се, ама хвърляй чат-пат по едно око на смайлитата в края на постовете - не ги пляскам ей така - сещ се нали ;)

От къде да ти отговарям? От черна хроника ли искаш да почна да ти вадя? Колко млади шафиори с бързи коли са се изтрепали? И не взимат само себе си, а и още поне 1-2ма?

Или искаш да ти вадя от хрониката - ВИЖ ТАТЕ КО МИ КУПИ! => АЗ СЪМ ПО - ГОЛЯМ ОТ ТЕБ!

Другата тема била за lock...ами тази!?

Кой ще прави сметка на другиго за това какво може, трябва и има нужда да си купи :D Ебати смеха е тук разговора.

Такова нещо като "заслужил" няма в тоя живот.Който си е ИЗРАБОТИЛ паричките може да си харчи както иска.

Тия пост комунистически равнявания "тати е крал москве, аз карам москве и ти ще караш" може и да ги считате за правилни ама недейте ги дава за пример на другите.

Това да не купиш на детето си колата която иска е пълна глупост ако ги имаш пратите.Това дали то ще кара отговорно и с уважение към другите на пътя е до умствения му багаж.

От къде да ти отговарям? От черна хроника ли искаш да почна да ти вадя? Колко млади шафиори с бързи коли са се изтрепали? И не взимат само себе си, а и още поне 1-2ма?

Или искаш да ти вадя от хрониката - ВИЖ ТАТЕ КО МИ КУПИ! => АЗ СЪМ ПО - ГОЛЯМ ОТ ТЕБ!

А колко превъзбудили се рейсърчета с голф 2 и 3 са се изпотрепали?

Това си е само проблем на родителите каква кола да изберат, ако искат и RS4 могат да изберат за пъвра кола не мислиш ли?

И като е "спортна кола" това ТТ не може да се кара кротко ли?

Да се говори/обсъжда с теб по тези въпроси е абсолютно безпредметно! Просто на моменти вадиш убийствена логика.... :punk

Истината, че смъртта на пътя се дължи основно само и единствено на ЗАДВОЛННОТО УСТРОЙСТВО!Не е виновна новата кола, нито старата - ако е техн. изрядна.

Всичко друго са небивалици.

Като казахте логика...в този форум виждам страшно малко хора пишещи с някаква обосновка различна от 1 тон емотикони и подигравателно отношение спрямо другите пишещи.Идея нямам защо е така.

За удоволствието, днес на кръстовището на 6-ти и Априлов седя си в лява лента...4 светофара чакам докато си направя левия...ама такъв кеф.

Слъценто тъкмо напича здраво, взел съм си очилата, вън студа хапе, мен ми е топличко, музиката е ок...кеф си ми беше да съм в задръстването :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...