Jump to content
BulForum.com

Удоволствие от шофирането...

INCINERATOR

Recommended Posts

Ами това е я в Дубай, я в Оман или Саудитска Арабия...нещо от сорта.Те там не знаят какво да правят по цял ден тия с чаршафите и понеже парите им текат( на някои ) през крачолите, пък бенза е като пясъка там( в изобилие ), що да не си тунинговат едно Скайлаин-че!?

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply
Де тоз късмет всички сток коли да бяха като него... :laughing: ...тоя с бая коне са го напомпали...направо все едно, че бяха забързали кадрите. :punk

П.П. Абе ония 2 "привидения" в края на клипа (горе вдясно) с к'во са облечени :confused

с чаршафи, одеала и други пособия :rolleyes:

Абе какъв Дубай?? На мен ми се счува оня с 3/4-то гащи да вика в началото: "- Точно така, точно така....точно така.....стоп." :blink:

А иначе на Нисана като гледам ускорението му е сравнимо с това на драгстерите...просто си изхвърча... :wub:

Абе пичове ако ви кажа " ето ви едно яко копче (за балтон например ) дали ще задълбаете в термина до толкова че да ми кажете какъв е химичния анализ на копчето :confused Направо ме кефите как за едно клипче пишете цяла станица коментар ,но все пак нали е форум ! :lol:

Ами нормално е...както и по другите форуми, така и тук - всеки се кефи на различни неща...някои се кефят да правят забележки на другите....а другите пък просто се кефят като карат коли или гледат как се карат коли, които не могат да си позволят...хора най-различни...

П.П. Копчетата за балтоните не ме вълнуват, химичният им анализ може би ще развълнува до известна степен Алхимика, а иначе моите интереси се простират извън копчетата...в 3-4 малко по-обширни области... :)

Удоволствието ли?

Обичам да знам, че колата се подчинява на командите ми. Въпреки това нямам особено желание да разбера докато мога да й се доверя, това не е за мен.

Обичам да карам на дълъг път, междуградско-международно, особено когато няма много движение и се кара дълго време без да се налага да се намаля рязко или дори спира. Обичам комфорта в моята кола и колкото и път да има пред мен - знам, че все ще ми е комфортно и няма да се чувствам скапан - поне не и физически. Дразня се като има през 100-200 метра знаци - 80 - 60 - 80 - 50... но това явно е неизбежно. Мразя шофирането в градовете, супер изнервящо ми действа, но това е, защото не ми се налага да карам често в трафик и повечето ми път е извънградско и магистрално.

Мразя шофирането в градовете, супер изнервящо ми действа, но това е, защото не ми се налага да карам често в трафик и повечето ми път е извънградско и магистрално.

И аз и аз... споменах някъде че имам един познат който ми сподели, че откакто вече не кара ами само се вози е доста по-спокоен

И аз и аз... споменах някъде че имам един познат който ми сподели, че откакто вече не кара ами само се вози е доста по-спокоен

Че как иначе... когато съм в Пловдив и е в някой натоварен час обикновенно прехвърлям топката на човека, който е с мен и само се возя. Голям кеф :)

До преди малко карах около 150км извънградско и ми беше супер айляк и точно като вленах в Пловдив докато се прибера на 3 пъти се изнервих до червено от рогачи по кръстовищата. Имам чувството че само тука се кара кой както може...

До преди малко карах около 150км извънградско и ми беше супер айляк и точно като вленах в Пловдив докато се прибера на 3 пъти се изнервих до червено от рогачи по кръстовищата. Имам чувството че само тука се кара кой както може...

От 3 дена свалям тавана когато е по-топличко. Е всеки като ме види се дърпа с мен, засича ме, форсира се, прави някоя странна маневра за да е пред мен и тн...

А на върхът на сладоледа е когато някой ми напира в бронята да ме изпревари, като го пусна да ме изпревари с 5км/ч над моята скорост или въобще да не се сети, че го пускам. - Става дума за по-тесни улици.

Не е само там... в Sarajevo е същата работа само дето повечето коли са голфове (2-ки, най-вече). Завива се рязко като се дава мигач в последния момент или след като почнеш да завиваш :D

Уникално. Но сме им свикнали и караме на по-голямо разстояние и по-внимателно, че е някакъв ужас. Но от голфаджии и босненци очаквам всичко :)

Има много хубави бмв-та

на две колелета :wub:

Верно бях чувал за подобни велосипеди, една позната ми разказваше че имала велосипет Пежо... култово е да има човек подобен велосипед!

Велосипедите на Пежо започват от доста добри цени, но и като качество са много на ниво.Преди години в Тур Де Франс печелеха с такива.

А БМВ правят и мотоциклети.

Велосипедите на Пежо започват от доста добри цени, но и като качество са много на ниво.Преди години в Тур Де Франс печелеха с такива.

А БМВ правят и мотоциклети.

Имат и 2-3 модела велосипеди от карбон или титан бяха не помня :)

От вчера съм на началника колата Civic 2007 2.2 дизелче Type S ,ми да ви кажа чак сега разбрах защо тези с мощните коли карат бавно из града (само мамините синчета с новите коли се келешат и сееправят на рацери ;) ) . и както винаги се намира ентосиаст "колега" на pazu някоя голфетка ,с гарне в което кучето на съседа може да пренощува, да се напъва като балон на тръни , но дразнители винаги има но пък нарицателно е че винаги с с ГоУф :excl:

и все пак е удоволствие е да караш нова кола -бавно ,а когато трябва просто да насъпеш ......

От вчера съм на началника колата Civic 2007 2.2 дизелче Type S ,ми да ви кажа чак сега разбрах защо тези с мощните коли карат бавно из града (само мамините синчета с новите коли се келешат и сееправят на рацери ;) ) . и както винаги се намира ентосиаст "колега" на pazu някоя голфетка ,с гарне в което кучето на съседа може да пренощува, да се напъва като балон на тръни , но дразнители винаги има но пък нарицателно е че винаги с с ГоУф :excl:

и все пак е удоволствие е да караш нова кола -бавно ,а когато трябва просто да насъпеш ......

Мне...тея със скъпите коли ги карат бавно щото на една нова S Class само фара струва колкото полвин Голф 2...затфа ги карат бавно :lol:

Мне...тея със скъпите коли ги карат бавно щото на една нова S Class само фара струва колкото полвин Голф 2...затфа ги карат бавно :lol:

Като имам застраховка все ми е тая фара ми 50 или 5000 лева е ;)

Затова според мен твърдението ти не е вярно.

:JC_golly: Бавно ??? Повечето не бих казал че карат бавно, а за фара едно че щом може да си купи S class ще може да си купи и фар, второ че имат каско...

Какво за теб е по-точно "мамино дете" и всички,които карат нови,хубави коли и са млади са мамини дечица,така ли ?

Ако си на 18-19-20 и караш яка кола си мамино дете?!Или ако ваще ти подарят хубава,нова кола ти ще им кажеш НЕ!искам някоя на 15+ години за да не съм мамино дете?Има и келешчета - ДА!Но не всички са такива,нито всички са мамини синчета!

Мир :)

Какво за теб е по-точно "мамино дете" и всички,които карат нови,хубави коли и са млади са мамини дечица,така ли ?

Ако си на 18-19-20 и караш яка кола си мамино дете?!Или ако ваще ти подарят хубава,нова кола ти ще им кажеш НЕ!искам някоя на 15+ години за да не съм мамино дете?Има и келешчета - ДА!Но не всички са такива,нито всички са мамини синчета!

Мир :)

А какво ще кажеш за това. Една от бившия ми клас наскоро взела книжка. И естествено без кола не може да се мине. Ta, татко решил, че неговото момиченце трябва да се научи да кара на чистак ново Ауди ТТ, последен модел, автоматик и всичките там екстри. Цената е 90 000 лева.

Добър избор за първа кола... На която по принцип човек се учи да кара xD.

Прав си за всичко - такива лекенца ненаправили още нищо съществено в живота, ще ми карат такъв дзвер - айде по-полека и всяка жаба да си знае гьола. :ghost

ама ТТ автоматик? :JC_golly: Това убива цялото удоволствие от спортната кола...и камъните в бъбреците също :D

А какво ще кажеш за това. Една от бившия ми клас наскоро взела книжка. И естествено без кола не може да се мине. Ta, татко решил, че неговото момиченце трябва да се научи да кара на чистак ново Ауди ТТ, последен модел, автоматик и всичките там екстри. Цената е 90 000 лева.

Добър избор за първа кола... На която по принцип човек се учи да кара xD.

Имали са пари хората - купили са!

Нищо лошо не виждам.

Прав си за всичко - такива лекенца ненаправили още нищо съществено в живота, ще ми карат такъв дзвер - айде по-полека и всяка жаба да си знае гьола. :ghost

ама ТТ автоматик? :JC_golly: Това убива цялото удоволствие от спортната кола...и камъните в бъбреците също :D

Извинявай, ама това си е чиста злоба.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...