Jump to content
BulForum.com

Удоволствие от шофирането...

INCINERATOR

Recommended Posts

Винаги съм се чудил какво толкова се хвалят някой хора... на 1ва 90, на 3та 130 и тн...

Не е ли по-важно на последната предавка колко вдигаш :laughing:

по-важното е колко бързо ще ги вдигнеш.

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply
Искам Бънди да коментира дали тази голяма кола не става за писта и че пича не си доставя удоволствие...

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopi...1418590#1418590

Дали на Нюрбургринг няма да си прави кефа по по-правилния начин? Освен това не е А6. Доколкото си спомням ставаше дума за А6-цата на Злобил. Сам той каза, че не става за пистата. А истинска М3-ка Е36 съм карал предполагам си бил бебе затова може да спреш да ми обясняваш за колите като цяло :lol:

Дали на Нюрбургринг няма да си прави кефа по по-правилния начин? Освен това не е А6. Доколкото си спомням ставаше дума за А6-цата на Злобил. Сам той каза, че не става за пистата. А истинска М3-ка Е36 съм карал предполагам си бил бебе затова може да спреш да ми обясняваш за колите като цяло :lol:

Не се знае, щото за Нюрба(Нордшлайфе) се искат....да го наречем много обиколки. :rolleyes:

По-същата логика аз мога да ти кажа, че съм карал Е92 М3 когато ти си гледал ревюто й в аутобилд...

Сега за да не ми се нахвърлят 45345 човека ще кажа...

Какво значение има какво си карал като аз съм бил бебе? Както и какво значение има какво съм карал аз...

Едит: По-вероятно е да си карал е30 316и когато аз съм бил бебе...

Няма да спорим - 93-та година беше. Имам точно предвид, че не съм ултрас и да познавам и признавам само една марка автомобили, което за теб е много лесно, но за мен е много трудно, защото някак си съм разбрал, че всяка кола си има своето очарование и усещането като седнеш зад волана е някак си различно в никакъв случай не можеш да кажеш, е това е по добро, другото е по зле. Но това е типично за възрастните хора :lol:

Не мога да разбера само защо е този стремеж, постоянно да се опитваш да оспориш написаното от мен, да се изтъкнеш над мен? Притеснявам ли те нещо? По принцип пиша само истини и проверени неща и предпочитам да напиша личното си мнение за обсъждания проблем, дори и да не съвпада с общо наложеното, а някой път само за да подпаля фитила на някой леснозапалим :pirate

Няма да спорим - 93-та година беше.

Не оспорвам, че може да си карал Е36 М3 93та година

По принцип пиша само истини и проверени неща

Ето това оспорвам, ако беше проверил щеше да знаеш, че 93та не съ бил бебе.

Имам точно предвид, че не съм ултрас и да познавам и признавам само една марка автомобили, което за теб е много лесно

Да, фен съм на БМВ и какво от това? Моделите на БМВ ми доставят точно това от което се нуждая аз. На тоя етап за мен БМВ са най-добрите коли, понеже напълно задоволяват нужди те ми. Не оспорвам, че и другите марки и модели имат добри качества, но в повечето случай аз не се нуждая от по-добрите им качества.

Живот и здраве, а и парична възможност - смятам да се задоволявам на някое порше.

Но това е типично за възрастните хора :lol:

От доста време все го пишеш това. Като си по-възрастен какво? Да не си хванал господ за шлифера?

Не мога да разбера само защо е този стремеж, постоянно да се опитваш да оспориш написаното от мен, да се изтъкнеш над мен?

Защото искрено ме забавляват глупостите които пишеш.

по-важното е колко бързо ще ги вдигнеш.

За едни е важно колко бързо, за други колко повече... и тн ;)

Не обръщайте и тази тема в заяждания, плийз...вече има една специализирана в другия раздел. :P

Що се отнася до БМВ-то на снимките - да, общо взето правеше доста добър дрифт всеки път, но и си имаше целия потенциал за това.

А пък за следващото събиране там, казах, че ще следя и ще го обявя тук...засега се очертава пак някоя неделя до края на месеца (ако е хубаво времето) или в краен случай остава за някоя неделя през март - след това пистата е доста заета с други мероприятия.

защото някак си съм разбрал, че всяка кола си има своето очарование и усещането като седнеш зад волана е някак си различно в никакъв случай не можеш да кажеш, е това е по добро, другото е по зле.

Не искам да те обидя, но много си заблуден и се вижда от това, което пишеш.Ти никога не си имал истинска кола, а си карал само боклуци :bgrin:

С тоя горния лаф, ши подпалиш буланата на форумния москвич( да се чете като "тази тема" ).Не знам ти колко коли си карал ама е доста оптимистично да кажеш, че знаеш всичко що е карал Бънди и дали то е "такова" или "онакова". ;)

Само да направя едно допълнение за една кола, която се открояваше с динамичните си показатели миналата неделя на Калояново....

Днес се запознах с един пич, дето кара професионално в националния шампионат. Той също е бил в неделята на Калояново и ми каза нещо интересно за един тъмносин голф, който на правата набираше невероятно и май гумите му не се опираха на асфалта, а просто си летеше ниско над асфалта. :bgrin:

Та....разговорихме се за неделята и по едно време той ми вика - "...а видя ли го оня голф с 500-те гоня?" :blink:

Баси...аз си мислех, че е с 300 най-много, а то... :wacko:

Освен това ми спомена, че до края на месеца всяка неделя се очертава да има свободни събирания.

Тунинг.бг пишат, че за 8-ми май няма да ходят, така че ще проверя кои смятат да са там тази неделя...и дали изобщо ще има свободна сбирка. ;)

Освен това ми спомена, че до края на месеца всяка неделя се очертава да има свободни събирания.

Тунинг.бг пишат, че за 8-ми май няма да ходят, така че ще проверя кои смятат да са там тази неделя...и дали изобщо ще има свободна сбирка. ;)

Пич, явно не четеш като хората... j1v е организаторът на пистата, когато каже, че няма да има нещо - значи няма да има. :)

.........."...а видя ли го оня голф с 500-те гоня?" :blink:

Баси...аз си мислех, че е с 300 най-много, а то... :wacko: ..........

за тройката ли сте си говорили? - разработва се :rolleyes:

Пич, явно не четеш като хората... j1v е организаторът на пистата, когато каже, че няма да има нещо - значи няма да има. :)

Ти май не ме разбра - j1v е организаторът на пистата за хората от Тунинг.бг, а на Калояново както сам знаеш (надявам се), ходят много други групи и организации.

Така че тази неделя може да са напр. 'VW форума', другата 'клуб F1' и т.н.

Ще разпитам допълнително както казах... ;)

П.П. @Чефо - да.

И една забележка към теб и оня, дето всеки път си заплитам езика като трябва да му кажа ника :P - като цитирате пост, цитирайте не всичко, а само това, върху което смятате да пишете и има значение за вашия пост, тъй като с целите риплеи ненужно се утежняват темите.

Ти май не ме разбра - j1v е организаторът на пистата за хората от Тунинг.бг, а на Калояново както сам знаеш (надявам се), ходят много други групи и организации.

Така че тази неделя може да са напр. 'VW форума', другата 'клуб F1' и т.н.

Ще разпитам допълнително както казах... ;)

Ммм... как да го кажа... той е нещо като "управител" на пистата, отговаря за всичко за нея...

...той е нещо като "управител" на пистата, отговаря за всичко за нея...

Знам, но уведомява за неделята само хората от Тунинг.бг. Освен това ремонтните работи, за които споменава, бяха най-вече извън пистата (отзад). Нека изчакаме и който пръв разбере нещо, ще пише тук. :)

Едит-допълнение: Ето още едно потвърждение, на това, което разбрах днес - преди малко мернах няк'ви фенове в Карлово, които също са били миналата неделя, но май само са гледали отстрани.

Та единият от тях е бил говорил с организаторите и му е било казано същото, което и на мен (предпоследният пост в темата им).

И днес, и днес... :)

ок!... днес и утре и вдругиден добре ! А какво правите с покривите като стане 40 градуса ??? Май тогава удоволствието изчезва :)

ок!... днес и утре и вдругиден добре ! А какво правите с покривите като стане 40 градуса ??? Май тогава удоволствието изчезва :)

Все едно през целия ден 40 градуса :D

тоя нисан е толкова сток, колкото аз съм Барак Обама....ама е бръз

Де тоз късмет всички сток коли да бяха като неговата... :laughing: ...тоя с бая коне са го напомпали...направо все едно, че бяха забързали кадрите. :punk

П.П. Абе ония 2 "привидения" в края на клипа (горе вдясно) с к'во са облечени :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...