DON_CHEFO Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Винаги съм се чудил какво толкова се хвалят някой хора... на 1ва 90, на 3та 130 и тн... Не е ли по-важно на последната предавка колко вдигаш по-важното е колко бързо ще ги вдигнеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Искам Бънди да коментира дали тази голяма кола не става за писта и че пича не си доставя удоволствие...http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopi...1418590#1418590 Дали на Нюрбургринг няма да си прави кефа по по-правилния начин? Освен това не е А6. Доколкото си спомням ставаше дума за А6-цата на Злобил. Сам той каза, че не става за пистата. А истинска М3-ка Е36 съм карал предполагам си бил бебе затова може да спреш да ми обясняваш за колите като цяло Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Дали на Нюрбургринг няма да си прави кефа по по-правилния начин? Освен това не е А6. Доколкото си спомням ставаше дума за А6-цата на Злобил. Сам той каза, че не става за пистата. А истинска М3-ка Е36 съм карал предполагам си бил бебе затова може да спреш да ми обясняваш за колите като цяло Не се знае, щото за Нюрба(Нордшлайфе) се искат....да го наречем много обиколки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 3, 2009 Author Share Posted February 3, 2009 Дали на Нюрбургринг няма да си прави кефа по по-правилния начин? Освен това не е А6. Доколкото си спомням ставаше дума за А6-цата на Злобил. Сам той каза, че не става за пистата. А истинска М3-ка Е36 съм карал предполагам си бил бебе затова може да спреш да ми обясняваш за колите като цяло По-същата логика аз мога да ти кажа, че съм карал Е92 М3 когато ти си гледал ревюто й в аутобилд... Сега за да не ми се нахвърлят 45345 човека ще кажа... Какво значение има какво си карал като аз съм бил бебе? Както и какво значение има какво съм карал аз... Едит: По-вероятно е да си карал е30 316и когато аз съм бил бебе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Няма да спорим - 93-та година беше. Имам точно предвид, че не съм ултрас и да познавам и признавам само една марка автомобили, което за теб е много лесно, но за мен е много трудно, защото някак си съм разбрал, че всяка кола си има своето очарование и усещането като седнеш зад волана е някак си различно в никакъв случай не можеш да кажеш, е това е по добро, другото е по зле. Но това е типично за възрастните хора Не мога да разбера само защо е този стремеж, постоянно да се опитваш да оспориш написаното от мен, да се изтъкнеш над мен? Притеснявам ли те нещо? По принцип пиша само истини и проверени неща и предпочитам да напиша личното си мнение за обсъждания проблем, дори и да не съвпада с общо наложеното, а някой път само за да подпаля фитила на някой леснозапалим Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 3, 2009 Author Share Posted February 3, 2009 Няма да спорим - 93-та година беше. Не оспорвам, че може да си карал Е36 М3 93та година По принцип пиша само истини и проверени неща Ето това оспорвам, ако беше проверил щеше да знаеш, че 93та не съ бил бебе. Имам точно предвид, че не съм ултрас и да познавам и признавам само една марка автомобили, което за теб е много лесно Да, фен съм на БМВ и какво от това? Моделите на БМВ ми доставят точно това от което се нуждая аз. На тоя етап за мен БМВ са най-добрите коли, понеже напълно задоволяват нужди те ми. Не оспорвам, че и другите марки и модели имат добри качества, но в повечето случай аз не се нуждая от по-добрите им качества. Живот и здраве, а и парична възможност - смятам да се задоволявам на някое порше. Но това е типично за възрастните хора От доста време все го пишеш това. Като си по-възрастен какво? Да не си хванал господ за шлифера? Не мога да разбера само защо е този стремеж, постоянно да се опитваш да оспориш написаното от мен, да се изтъкнеш над мен? Защото искрено ме забавляват глупостите които пишеш. по-важното е колко бързо ще ги вдигнеш. За едни е важно колко бързо, за други колко повече... и тн Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Не обръщайте и тази тема в заяждания, плийз...вече има една специализирана в другия раздел. Що се отнася до БМВ-то на снимките - да, общо взето правеше доста добър дрифт всеки път, но и си имаше целия потенциал за това. А пък за следващото събиране там, казах, че ще следя и ще го обявя тук...засега се очертава пак някоя неделя до края на месеца (ако е хубаво времето) или в краен случай остава за някоя неделя през март - след това пистата е доста заета с други мероприятия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 защото някак си съм разбрал, че всяка кола си има своето очарование и усещането като седнеш зад волана е някак си различно в никакъв случай не можеш да кажеш, е това е по добро, другото е по зле. Не искам да те обидя, но много си заблуден и се вижда от това, което пишеш.Ти никога не си имал истинска кола, а си карал само боклуци Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 С тоя горния лаф, ши подпалиш буланата на форумния москвич( да се чете като "тази тема" ).Не знам ти колко коли си карал ама е доста оптимистично да кажеш, че знаеш всичко що е карал Бънди и дали то е "такова" или "онакова". Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Мухахахаха. Просташка му работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Само да направя едно допълнение за една кола, която се открояваше с динамичните си показатели миналата неделя на Калояново.... Днес се запознах с един пич, дето кара професионално в националния шампионат. Той също е бил в неделята на Калояново и ми каза нещо интересно за един тъмносин голф, който на правата набираше невероятно и май гумите му не се опираха на асфалта, а просто си летеше ниско над асфалта. Та....разговорихме се за неделята и по едно време той ми вика - "...а видя ли го оня голф с 500-те гоня?" Баси...аз си мислех, че е с 300 най-много, а то... Освен това ми спомена, че до края на месеца всяка неделя се очертава да има свободни събирания. Тунинг.бг пишат, че за 8-ми май няма да ходят, така че ще проверя кои смятат да са там тази неделя...и дали изобщо ще има свободна сбирка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 4, 2009 Author Share Posted February 4, 2009 Освен това ми спомена, че до края на месеца всяка неделя се очертава да има свободни събирания.Тунинг.бг пишат, че за 8-ми май няма да ходят, така че ще проверя кои смятат да са там тази неделя...и дали изобщо ще има свободна сбирка. Пич, явно не четеш като хората... j1v е организаторът на пистата, когато каже, че няма да има нещо - значи няма да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 .........."...а видя ли го оня голф с 500-те гоня?" Баси...аз си мислех, че е с 300 най-много, а то... .......... за тройката ли сте си говорили? - разработва се Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Това е АБФ с турбо, още го доизкусуряват и не е минал дино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Това е АБФ с турбо, още го доизкусуряват и не е минал дино. да де. турбото му е голямо колкото мойта глава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Пич, явно не четеш като хората... j1v е организаторът на пистата, когато каже, че няма да има нещо - значи няма да има. Ти май не ме разбра - j1v е организаторът на пистата за хората от Тунинг.бг, а на Калояново както сам знаеш (надявам се), ходят много други групи и организации. Така че тази неделя може да са напр. 'VW форума', другата 'клуб F1' и т.н. Ще разпитам допълнително както казах... П.П. @Чефо - да. И една забележка към теб и оня, дето всеки път си заплитам езика като трябва да му кажа ника - като цитирате пост, цитирайте не всичко, а само това, върху което смятате да пишете и има значение за вашия пост, тъй като с целите риплеи ненужно се утежняват темите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 4, 2009 Author Share Posted February 4, 2009 Ти май не ме разбра - j1v е организаторът на пистата за хората от Тунинг.бг, а на Калояново както сам знаеш (надявам се), ходят много други групи и организации.Така че тази неделя може да са напр. 'VW форума', другата 'клуб F1' и т.н. Ще разпитам допълнително както казах... Ммм... как да го кажа... той е нещо като "управител" на пистата, отговаря за всичко за нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 ...той е нещо като "управител" на пистата, отговаря за всичко за нея... Знам, но уведомява за неделята само хората от Тунинг.бг. Освен това ремонтните работи, за които споменава, бяха най-вече извън пистата (отзад). Нека изчакаме и който пръв разбере нещо, ще пише тук. Едит-допълнение: Ето още едно потвърждение, на това, което разбрах днес - преди малко мернах няк'ви фенове в Карлово, които също са били миналата неделя, но май само са гледали отстрани. Та единият от тях е бил говорил с организаторите и му е било казано същото, което и на мен (предпоследният пост в темата им). Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Днес....към 15:00 часа до към 17:00 часа....20 градуса....слънце....без таван....рай....ето това е удоволствие.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
relaxprom Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 по-важното е колко бързо ще ги вдигнеш. а това дали набира бързо ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 Днес....към 15:00 часа до към 17:00 часа....20 градуса....слънце....без таван....рай....ето това е удоволствие.... И днес, и днес... Link to comment Share on other sites More sharing options...
relaxprom Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 И днес, и днес... ок!... днес и утре и вдругиден добре ! А какво правите с покривите като стане 40 градуса ??? Май тогава удоволствието изчезва Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 ок!... днес и утре и вдругиден добре ! А какво правите с покривите като стане 40 градуса ??? Май тогава удоволствието изчезва Все едно през целия ден 40 градуса Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 а това дали набира бързо ... тоя нисан е толкова сток, колкото аз съм Барак Обама....ама е бръз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 тоя нисан е толкова сток, колкото аз съм Барак Обама....ама е бръз Де тоз късмет всички сток коли да бяха като неговата... ...тоя с бая коне са го напомпали...направо все едно, че бяха забързали кадрите. П.П. Абе ония 2 "привидения" в края на клипа (горе вдясно) с к'во са облечени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.