djadomraz Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Мидекс, тойотата е така - като тръгна да излизам със забравен ключ на таблото или включени мигачи или фарове (даже габарити) и писка... А и пазу имаше предвид да сложиш и прекъсвач та когато е затворена вратата да не пищи Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Не се засягай от майтапа, а кажи утре няма ли да те видя на Калояново, за да ми демонстрираш малко умения? На работа съм от 5 сутринта . Ще боядисвам един камион на бащата , даже до ся обикалях по магазините да търся чорапогащник , щото нямам тензух , а тая боя трябва да се прецеди все пак , по някакъв начин ... иначе дядо мраз хубаво допълни за прекъсвача - бях го забравил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 На работа съм от 5 сутринта . Ще боядисвам един камион на бащата... Пак се измъкна по терлици...от мен да мине, извинен си...и да не забравиш утре като боядисваш да теглиш 2 ленти и на камиона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Пак се измъкна по терлици...от мен да мине, извинен си...и да не забравиш утре като боядисваш да теглиш 2 ленти и на камиона. Ша мъ бият от пожарната . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Ша мъ бият от пожарната . Много биячи станаха дагоева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Днес бях на Калояново и преди малко се прибрах. Мислех, че ще има 50-60 човека, а то само колите бяха над 100, а хората - поне 300. Лично аз се размазах от кеф тотално...досега бях ходил на Калояново само с предишната си кола, която няма много връзка с тази...даже хич. Като се има предвид, че по едно време двигателят на един голф изпуши по средата на пистата...на един форд също му се случи "двигателна" случка...колата ми издържа стоически на гаврите, на които я подлагах. Пускаха ни на серии по 10 обиколки - аз извъртях 5 Х 10. След всяка серия, когато спирах колата - и 4-те ми гуми продължаваха да пушат поне още 2 минути. За съжаление на последната серия ми се откачи жилото от педала за газта и не успях да участвам в драг-а...все пак се прибрах до Пловдив на "самоход" - блокирахме механично жилото в двигателния отсек така, че оборотите да са около 3000 и на "круз контрол" със 70 км./ч. и аварийни мигачи се прибрах благополучно. Сега остава да намеря тия дни някой да ми закачи пак жилото, че аз лично не успях да го хвана от купето...само дано педалът не се е счупил, че е пластмасов, а перманентото му движение по обиколките беше или рязко до дупка, или рязко в горно положение. Но като цяло съм много удовлетворен от днешния ден...и от себе си, и от колата, като се има предвид, че част от колите бяха доста модвани, усилени, с двойно и тройно повече конски сили....че чак оня ненормалник, биг брадъра - Нед (от "Нешоуто на Нед") беше дошъл с една модвана с ролбари вътре, която като запали и даде газ на празно...трябва да си на поне 500 м. от него, че иначе не си чуваш приказките, дето ги говориш с някой. Много е добре, че има такава писта близо до Пловдив, където човек може безопасно да опита неща с колата си, които другаде или на пътя няма как да станат, а и са доста опасни. Жалкото е, че от форума видях само Mindles_Cooky...други май нямаше...а може и да не съм ги видял, защото в навалицата имаше хора от София, Русе, Варна и откъде ли не... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 1, 2009 Author Share Posted February 1, 2009 Знаеш ли какво ми е гадно, че сегашната кола не ми е със М окачване Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 предлагам от форума да съберете пари и да ми купине на мене едно рс4 а на инцинератора едно м3 и да ги пробваме да видим кое е по добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 1, 2009 Author Share Posted February 1, 2009 предлагам от форума да съберете пари и да ми купине на мене едно рс4 а на инцинератора едно м3 и да ги пробваме да видим кое е по добро Не забравяй, че трябва да продаваме етажерки, а ти да измиеш Х на брой коли... за да съберем парички за уроци по шофиране при ал бънди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Не забравяй, че трябва да продаваме етажерки, а ти да измиеш Х на брой коли... за да съберем парички за уроци по шофиране при ал бънди. По-скоро идете на уроци при Пазу...в Италянското преследване няма да имате равни Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Не забравяй, че трябва да продаваме етажерки, а ти да измиеш Х на брой коли... за да съберем парички за уроци по шофиране при ал бънди. Аз ги давам без пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 бе то и аз в скайпа разправям че ми е 35 санта мек та и твойта работа е такава май май Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 бе то и аз в скайпа разправям че ми е 35 санта мек та и твойта работа е такава май май Е , щом толкова държите .. мога да сложа някаква цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 предлагам от форума да съберете пари и да ми купине на мене едно рс4 а на инцинератора едно м3 и да ги пробваме да видим кое е по добро Мноо ясно, че м3-то бие отвсякъде, тва рс4 изобщо за кола ли го имаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Какво удоволствие може да има, като баща ти е параноя, когато той е в колата си държи ръката на ръчната, еми не ми е приятно докато щофирам някой да пипа каквото и да било. Питам го защо държи ръчната, когато вика че съм карал добре, той ми отговаря, че било за сигурност. Еми добре ама някой да ти седи на главата и да ти вика, че трябва да внимаваш като минаваш на няколко санта от колите изобщо не е на кеф карането. Иначе, обичам да карам бавно с тиха музика извън града. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Пък, аз мноо обичам някоя да ми държи ръчката докато шофирам..., ма не се е случвало отдавнааа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ru3-cWjMKEI...feature=related Тия бензин ли пият вместо бира. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Много са добри тези, вероятно пилотите участват в дрифт шампионата в Япония. Едит: Я кажи за тоя Бестмоторинг?Какви са тез? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Много са добри тези, вероятно пилотите участват в дрифт шампионата в Япония. На нен ми се върти в главата Бестмоторинг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Като си говорим за Калояново има ли навитаци да се съберем и да идем някоя неделя за шоуто?Не е задължително всички барабар с колите,то и да покибичим и подискутираме с бира няма да е зле А който иска и може да покаже умения - тъкмо да видим Злобил дали е усволи куатрото за дрифт Мидекс, какви пари е за обиколка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Пък, аз мноо обичам някоя да ми държи ръчката докато шофирам..., ма не се е случвало отдавнааа... Чета и си мисля че на мен ми повече ми харесва да ме държат другаде а не за ръчичката Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Ти изобщо видя ли той кво е написал ? Ръчката , а не ръчичката ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Ц ц ц ... мале как се изложих... как го прочетох като ръчичка не знам Явно взе да ми се премрежва нещо погледа от тоя коняк (много хубав се оказа между другото!)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Абе ръчки, ръчички където и да е мен не ме кефи да ме барат докато карам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Като си говорим за Калояново има ли навитаци да се съберем и да идем някоя неделя за шоуто?Не е задължително всички барабар с колите,то и да покибичим и подискутираме с бира няма да е зле А който иска и може да покаже умения - тъкмо да видим Злобил дали е усволи куатрото за дрифт Мидекс, какви пари е за обиколка? Лошооооо...момчета и момичета...дядо ви Мраз взе да недовижда, а дядо ви Мидекс май взе да сдава багажа. Задрямал съм на компютъра около 23.30 и се събудих преди 5 минути - нещо, което не ми се беше случвало досега по това време на денонощието. И което е по-лошото - събудих се и установих, че имам мускулна треска в краката и ръцете. ...от едни 50 обиколки на Калояново. То вярно, че беше бая зор и докато дрифтваш (че и съм с предно предаване) на всеки завой се стягаш на максимум и влагаш всичкото усилие на краката и ръцете си...ама чак да ме хване мускулна треска... ...ама като се замисля, защо не...Подобна мускулна треска имах преди 20-тина години след една катастрофа - само от стягането на мускулите и претоварването от многото пъти "G" за последните 3 секунди преди удара и особено в самия удар. А днес претоварванията също не бяха малки...е...не толкова големи като при катастрофа, но много по-продължителни... Що се отнася до таксата - трябва да следим кога пак ще отидат тия от "Тунинг.бг" на свободни обиколки и да се вместим между тях....така всеки ще плати само 2 лв. за входа и нищо друго. Направо си е далаверка, а и имаше подвижно барче с кафе, бира и скара (бирата е за зяпачите, дето не карат). Тъкмо ако се съберем повече хора от тук, ще си проличи кой само говори на едро в темите и кой наистина го може...Пазу и Бънди ги искам на всяка цена...а Злобила много си пази колите....Раптора - и той същия....несериозници (последните двама). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.