бат Ицо Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Може да звучи банално, но го имам предвид. Докато мисля, няма да ми се случи със сигурност. Разсея ли се - ще се случи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Най хубавата музика е звука на двигателя. Който си го няма си пуска сидита Е да де,но не всеки може да си позволи автомобил с "музикален" двигател. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 23, 2009 Author Share Posted January 23, 2009 Е да де,но не всеки може да си позволи автомобил с "музикален" двигател. Е как бе, слагаш едно ремусче за 100 лева и си най-големият... К`во ми говориш Тука всички карат коли които имат завиден звук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 К`во ми говориш Тука всички карат коли които имат завиден звук. Явно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Е как бе, слагаш едно ремусче за 100 лева и си най-големият... К`во ми говориш Тука всички карат коли които имат завиден звук. Да бе...за к'во да дава той 100 лв., когато може да 10 да си сложи в ауспуха , дето вие като турбо...даже става по-яко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Да бе...за к'во да дава той 100 лв., когато може да 10 да си сложи в ауспуха , дето вие като турбо...даже става по-яко... Мдаа и колата ми от 80к.с. става 160к.с. и ставам най-големия "турбо" гъзар в града Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 В линка от предния ми пост пасаторът добре обаждаше....ама специално за гоуфаджиите , с който ще изтрепят рибата (на сухо)...btw, в сравнение с диодите, спойлерите, летите джанти, емблемките GTI и др., които добавят средно по 50-60 коня, този има предимството, че впряга наведнъж още 136 магарета, 212 катъра и един Змей Горянин... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 че впряга наведнъж още 136 магарета, 212 катъра и един Змей Горянин... Особено за змея съм много съгласен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 два такива - двойни ... и совалката е готова Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 23, 2009 Author Share Posted January 23, 2009 Да бе...за к'во да дава той 100 лв., когато може да 10 да си сложи в ауспуха , дето вие като турбо...даже става по-яко... В Гърция продавали някви тонколонки които се слагали при двигателя и издавали звуци като турбо, чарджъри, по-мощен двигател и тн... На мен фаворит са ми светещите ауспуси Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 След като за вас Голфа не е кола. Ще ми подарите ли един АБФ, КР.....може и нещо друго Астра ХЕ. Не искам 320 920-ки, Ц класи и т.н. Това много реално бе! Дай на нфс, ф1 или квото да е там в мрежа по добре Готово. Казваш игра, писта и сезон. Избираш един от 1977-ма на сам и се почваме Никакви подобни оправдания не се приемат Всичките спортисти - явете се на пистата да видим способностите! Основни правила - ЗАБАВЛЕНИЕто е на първо място, всякакви питиета са приемливи по всяко време. Пламене, така и го нямаше онзи диск! Обеща да го донесеш на срещата с бавните картове всичко е до свикване и да си лек. Един пич дето 60 кила на правата ме прави дроб. Не съм хич добър, но ми трябва 1 ден да разбиря рекорда по техните коефиценти. Просто има около 2 точки на спиране дето трябва да уцелиш как да ги минеш.........образно казано айде Ти верно си каза, че си дърт, ама моля ти се вземи си очила. Да съм написал, че аз съм по-добър от твоите велики 101%? Или, че аз ще карам? миналата година на "италианското" На Калояново мой приятел го спечели с кола 1,3. На оная спъната писта няма да искате да сте срещу него. Червено 106 рали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 23, 2009 Author Share Posted January 23, 2009 миналата година на "италианското" На Калояново мой приятел го спечели с кола 1,3. На оная спъната писта няма да искате да сте срещу него. Червено 106 рали. Кой клас? Тя пистата, че е спъната - спъната е. Там е рай за малки коли, особено като сложат шиканите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Кой клас? Тя пистата, че е спъната - спъната е. Там е рай за малки коли, особено като сложат шиканите. предполагам най-малкия. виж това не го питах. имаше снимка в тунинг.бг с купата като продаваше ралито пежака е атмосферка Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 23, 2009 Author Share Posted January 23, 2009 предполагам най-малкия. виж това не го питах. имаше снимка в тунинг.бг с купата като продаваше ралитопежака е атмосферка Малка, лека и атмосферна - перфектната кола за там. Ако имахме по-широка писта щеше да е много яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Искам да ви попитам с каква скорост карате в града(при позволени) 60км/час? Просто съм любопитен;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 23, 2009 Author Share Posted January 23, 2009 Искам да ви попитам с каква скорост карате в града(при позволени) 60км/час? Просто съм любопитен;-) Cruise Control-a си го нагласям на 60. В много рядки ситуации вдигам повече от 60. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Искам да ви попитам с каква скорост карате в града(при позволени) 60км/час? Ъъъ, в града не е ли максимално разрешена 50км./ч.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Ха..ха...явно се оказва, че поне двама (засега) не го знаят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Ха..ха...явно се оказва, че поне двама (засега) не го знаят. Ами колко е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Винаги е било 50км./ч. за града,90 извън града и 130 за магистралите.Стига да не е указано друго с пътни знаци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Аз пък мислех,че е 60 и си карам преспокойно;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Винаги е било 50км./ч. за града,90 извън града и 130 за магистралите.Стига да не е указано друго с пътни знаци. или пък МПСто да е от друга категория освен Б. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Ако караш с 60 няма да те спрат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Винаги е било 50км./ч. за града,90 извън града и 130 за магистралите.Стига да не е указано друго с пътни знаци. не е било винаги така. Имам някви спомени, че преди години беше 60 в града, 80 извън града и 120 на магистрала Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 не е било винаги така. Имам някви спомени, че преди години беше 60 в града, 80 извън града и 120 на магистрала В населено място винаги си е било 50, освен ако със табела не е оказано нещо друго! А за другите скорости си прав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.