Jump to content
BulForum.com

Мера Според Мера

Recommended Posts

гледам, че липсват 2 и 4 част, а и не знам дали са общо 6, та въпросът ми е - смята ли се да се качат до 1-2 седмици липсващите?

благодаря предварително

.:edit:.

в arenabg има и 7 част, но нямат 4. някой ще даде ли разяснение по въпроса - колко са общо частите?

папка1

папка2

папка3

Интересно наистина :) Еми тука ще цитирам какво пише в една енциклопедия на БГ кино: "... 04.05.1981 - първа серия "1901-1902"; 11.05.1981 - втора серия "1903"; 18.05.1981 - трета серия "1906-1912"..." А малко по-надолу пише: "Телевизионния вариант, реализиран в 6 серии носи ро-различна атмосфера, стил и послание. Нещата са обективирани. Акцентира се върху историческите фигури, а не толкова върху Дилбер Танас"

Та, доколкото аз разбирам са две отделни неща, а тази 7 серия незнам кой я е измислил :rolleyes: и въобще успях ли да ти помогна по някакъв начин :)

изглежда наистина са 6 части, щом така пише в твоята енциклопедия за бг кино, а и след като това е TVRip. сравних файловете по-големина тук и в арената - всички са еднакви, освен този 7( :confused ) в арената и един, който се води за 3 също там. интересно ми е дали някой от тези 2-та може да се окаже търсената за сега 4 част?(ама, и аз си задавам едни риторични въпроси ...) - когато ги изтегля ще рзбера!

curidge, благодаря за поясненията :)

btw 4 част е все още в процес на издирване .... :pirate

... сравних файловете по-големина тук и в арената - всички са еднакви, освен този 7( :confused ) в арената и един, който се води за 3 също там.

изтеглих малко от въпросния 7 файл, пуснах го и ..... : " VII серия 1910-1915 г. ". 3-ят се оказа 3-и. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...