samkijot Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 гледам, че липсват 2 и 4 част, а и не знам дали са общо 6, та въпросът ми е - смята ли се да се качат до 1-2 седмици липсващите? благодаря предварително .:edit:. в arenabg има и 7 част, но нямат 4. някой ще даде ли разяснение по въпроса - колко са общо частите? папка1 папка2 папка3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 Интересно наистина Еми тука ще цитирам какво пише в една енциклопедия на БГ кино: "... 04.05.1981 - първа серия "1901-1902"; 11.05.1981 - втора серия "1903"; 18.05.1981 - трета серия "1906-1912"..." А малко по-надолу пише: "Телевизионния вариант, реализиран в 6 серии носи ро-различна атмосфера, стил и послание. Нещата са обективирани. Акцентира се върху историческите фигури, а не толкова върху Дилбер Танас" Та, доколкото аз разбирам са две отделни неща, а тази 7 серия незнам кой я е измислил и въобще успях ли да ти помогна по някакъв начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 30, 2004 Author Share Posted March 30, 2004 изглежда наистина са 6 части, щом така пише в твоята енциклопедия за бг кино, а и след като това е TVRip. сравних файловете по-големина тук и в арената - всички са еднакви, освен този 7( ) в арената и един, който се води за 3 също там. интересно ми е дали някой от тези 2-та може да се окаже търсената за сега 4 част?(ама, и аз си задавам едни риторични въпроси ...) - когато ги изтегля ще рзбера! curidge, благодаря за поясненията btw 4 част е все още в процес на издирване .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 31, 2004 Author Share Posted March 31, 2004 ... сравних файловете по-големина тук и в арената - всички са еднакви, освен този 7( ) в арената и един, който се води за 3 също там. изтеглих малко от въпросния 7 файл, пуснах го и ..... : " VII серия 1910-1915 г. ". 3-ят се оказа 3-и. Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 Обърках се Я ни разясни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.