Midex Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 То вярно си е за смях, но тук говорим за тотална изневяра...и евентуално за още такива в бъдеще. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 То вярно си е за смях, но тук говорим за тотална изневяра...и евентуално за още такива в бъдеще. марката е в тотален възход. Е, верно, че Виден иска стотици хиляди бройки да се продават, но да оставим този виц на страни. Ще пиша на Маркионе да влезе тука да се допита до мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 И ние ще се смеем от страни Аз лично бая се смея. Изключително весело ми е. Най-весело ще ми е като излезе електромобила. Е тогава вече с глас ще се смея. Дано само успея да открия наглеенето от преди - как нали не ги интересувало и нямало никога да правят. Макя ви убиташка дееба насрана... Ще правите и ще пеете под строй! Така да мразя надменни наглеци, че няма накъде повече. Но няма по-голям мед от това да ги видиш насрани... Това имам предвид аз - някой постоянно трябва да им набива в мутрите мазни високопарните им изаквания отпреди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Туй хибридно ферари според мен си ечисто копи- пейст на порше кайен. в профил и отзад е още по-грозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Оле мале DAT ASS >>> ужаст! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Е, спокойно. И втора ръка няма да си го вземете... Така, че всичко е ок. Други ще карат грозотията Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 И да ми го подарят, Стефче, ще го продам, батьовата. Това е простата истина. Ако имам такава сума за кола, това никога няма да взема. Виж на Мазерати машината от тоя тип малко да се освЕстиш, макар да знам , че е невъзможно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Момчета, това е Ферари, стегнете се. Не сте за такава кола ако ще всичките пари на света да имате Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Това е просто Ферари - така е. Нищо особено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 https://media.giphy.com/media/wkBysf5P5eCOc/giphy.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Момчета, това е Ферари, стегнете се. Не сте за такава кола ако ще всичките пари на света да имате Добре де, не мислиш ли, че има хора които просто не харесват ферари, дори и всичките пари на света да имаха. Ако имах много пари, аз лично бих си взел Nissan GT-R, просто ми харесва с пъти повече като визия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 То не става въпрос за харесване, Асене. Наглостта на тия боклуци предизвиква лично мен да ги ненавиждам като държание, като цялостно поведение. И колите им вече не са нищо особено. Отдавна вече има една камара подобни, някои и по-добри. За визия да не говорим - там маса коли ги млатят кат шкембе в дувар. А тоя джиБ дето са го спретнали - не'ам думи откъм гъза! На Лада проекта е по-красив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Добре де, не мислиш ли, че има хора които просто не харесват ферари, дори и всичките пари на света да имаха. Ако имах много пари, аз лично бих си взел Nissan GT-R, просто ми харесва с пъти повече като визия.не харесване е едно, глупостите дето се говорят е друго.Чети долу Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 То не става въпрос за харесване, Асене. Наглостта на тия боклуци предизвиква лично мен да ги ненавиждам като държание, като цялостно поведение. И колите им вече не са нищо особено. Отдавна вече има една камара подобни, някои и по-добри. За визия да не говорим - там маса коли ги млатят кат шкембе в дувар. А тоя джиБ дето са го спретнали - не'ам думи откъм гъза! На Лада проекта е по-красив.естествено, че ще говорят така. Това да не ти е шибаната дизелова киа 1.4 литра Мурбо дизел за возене на арпаджика от горно нанадолнище. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Това да не ти е шибаната дизелова киа ... Точно 'киа' ли имаше предвид или друга марка... П.П. Баси...откакто съм във форума за пръв път ползвам тази емотикона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Точно 'киа' ли имаше предвид или друга марка... П.П. Баси...откакто съм във форума за пръв път ползвам тази емотикона. L0VcoELLI18trBtAlZseNzLw702N69uLAPpmqiVRhyzmXmk9MkFBUaAt_zEALw_wcB&gclsrc Що, нямат дизел ли? Нямам никаква идея какво произвеждат. Нямам и мерак да разбирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Нямам и мерак да разбирам То няма и нужда...малко трудно схващаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 10, 2018 Share Posted March 10, 2018 Айде малко новини: https://www.google.com/amp/s/www.topgear.com/car-news/geneva-motor-show/ferraris-new-road-racer-711bhp-488-pista%3famp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Когато един бранд разполага с повече финанси от една държава като нашата... Volkswagen инвестира още 20 млрд. евро в 16 предприятия за батерии Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Москвич се завръща на пазара със супер модерен пикап Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 Джип BMW със софийска регистрация, смачка 11 паркирани коли в Кючука в Пловдив тази сутрин, след което водачът избяга. Край ударения джип по обед се появи млад мъж, който твърдеше, че съпругата му у шофирала. От полицията съобщиха, че 21-годишна жена е задържана за инцидента, била е пияна и дрогирана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 Ъммм, Пламене - туй като за темата за катастрофи или печат ми се струва, защо тук? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 В печата открай време говорите само глупости и няма изгледи това да приключи скоро, а не ми се вижда като реална катастрофа пияна кирка да разбие 10 паркирани коли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 И това е новина за автомобилната индустрия? Пък и що да не ти се вижда? Ако ги е посурнала странично както са наредени по улицата както гледам се е случило нищо странно не виждам. Пък и гледай снимките са и отляво и отдясно - може да е сменяла платната даже! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 Събирането на 5000 селяндура да живеят на едно място вече дава забележителни резултати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.