Rotting Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Бас китарата я взех преди няколко години, след като дълго време нямах. Имах мераци да я стягам, боядисвам и т.н., но пусто време... Беше без прагове - фретлес, така си дрънчах на нея известно време, докато я разглобих за стягане. Сложил съм й прагове. Искат допилване отстрани и донагласяне на височина с пиличка, който свири, знае за какво става въпрос. Може и да се махнат, разбира се. Грифът е опънат като струна - за мен винаги това е било важно - прав гриф, иначе все едно свириш на пиано, и на предните ми китари, струните бяха перфектно близо до праговете. Сложих ново магаре, добре е напаснато. Пуснато е каблече за маса. Очертал съм формата за нов плексиглас, но иска рязане, играчка, време. В големите магазини могат да изрежат парче 30/40см. Адаптерите и потенциометрите са както си бяха. Нови са пъпките за коланите. Ключовете работят, НЕ искат подмяна. Общо взето, който я вземе трябва да й хвърли няколко часа за шкурене, нагласяне на праговете, боя и лак за естетика Струните са нови. Искам й 30лв, като взех струните, магарето и пъпките за колан дадох преди няколко години 20 , така че на пазарлъци не нося. Иначе може да я транспортирам из Пловдивския регион . Телефон 0898 83 79 07, Владо Поради големия интерес, праговете са напаснати и китарата е в пълна бойна готовност, настроена като за концерт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vankisa Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Трябва ли и много ремон, с електрониката как е за 15 лева я взимам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotting Posted January 21, 2009 Author Share Posted January 21, 2009 ПРОДАДЕНА Е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.