jozo Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Въпросът ми е следният.Къде да ида да ми монтират аларма която само и единствено да ми пищи при отваряне на врата и при клатушкане на колата.Не ми трябва да се връзва към централното, не искам имобилайзери и т.н. простотии.Трябва ми възможно най-евтината аларма заради каското.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 ЕМК/Toyaga - та.... Там слагат едни китайски, които са доста евтини.... трябва да отидеш и да попиташ ;] ако не знаеш къде се намират - Кукленско шосе 17, точно до БОША, но имай предвид, че слагат само тяхни... ако вече си си взел - няма да ти я сложат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Преди няколко месеца и аз обикалях за аларма поради същата причина,но най-евтиното и елементарно,което успях да намеря беше от порядъка на 150лв. с монтажа. Друг е въпроса,че има разни изпълнения тип "Руски пазар",но не исках да се притеснявам от падане на акумулатора или от разярени съседи. ЕМК/Toyaga - та.... Там слагат едни китайски, които са доста евтини.... трябва да отидеш и да попиташ ;] ако не знаеш къде се намират - Кукленско шосе 17, точно до БОША, но имай предвид, че слагат само тяхни... ако вече си си взел - няма да ти я сложат. Мдааа точно там тези китайските бяха 142лв.(по спомен). Офф.Нещо се омотах с бутоните на форума,..май. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 19, 2009 Author Share Posted January 19, 2009 Добре ще проверя там все пак ми е близо до работа.Иначе 142 лв. за китайска ми се вижда доста скъпарско....Зет ми сложи за 100 лв няква българска и ще питам от къде. Иначе със сигурност не искам да ми е връзват към централното, защото то ми е вързано към ключа и имобилайзера на колата.После ще имам проблеми с него и не ми се оправя комп заради няква глупава аларма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 няма никакви проблеми с тия имобилайзери не се вкарвай във филми а тия китайските ги заеби , и дете знае как се отварят , отверка в мигача и се прекъсва там нещо и край. иди на Източен точно срещу румекса има малко офисче там монтират български аларми качественно и горе долу най евтино . Китайските ги заеби като вариант ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Добре ще проверя там все пак ми е близо до работа.Иначе 142 лв. за китайска ми се вижда доста скъпарско....Зет ми сложи за 100 лв няква българска и ще питам от къде. Иначе със сигурност не искам да ми е връзват към централното, защото то ми е вързано към ключа и имобилайзера на колата.После ще имам проблеми с него и не ми се оправя комп заради няква глупава аларма... При нас последно слагаха за 120 лв някви БГ. Че и екстри имаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Доколкото съм чел насам натам българските аларми са много добри . Иначе и за по 50лв има китайски с хиляда хиляди екстри палене от разстояние , дистанционни като тамагочита и т.н. ама се отварят повече от лесно а не е изолиран случай заради китайска аларма да останеш на пътя..... помисли добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 И аз мисля да слагам БГ аларма. На мен ми трябва колкото да ми отваря вратите. То ако е нарочена(да не дава Господ) алармата няма да ми помогне. Все си мисля, че не би трябвало да се занимават с 10 годишната ми "пате-модена" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 абе то ако е нарочена няма да те спаси нищо виждал съм как мерцедес за 300 бона го отварят за има няма 3 минути а аларма не чух да свирне ...... идете там където ви казах тоя магазин е доказан има го от години сигурно са първите в града които монтират аларми преди румекса има едно "салонче" което продава ретро коли точно от другия край на булеварда в едно гаражче под блока е магазина , сервиза в който монтират е в двора на аутоюниън на мария луиза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Миналата година тук ми оправиха механизма за ел.стъклата, Имаха и аларми от около 55 - 60 лв. Не знам дали се включва и поставка, но ако си носиш, поставянето е около 40 лв. Не са ми поставяли аларма там, но за механизма останах изключително доволен. Улицата е Акад. П. Динеков 14, влиза се навътре по една тясна уличка. Ако искаш може да ти дам телефона направо да питаш човека. ЕДИТ: Или май във Valcor на бул. Христо Ботев мисля че имаше такива от по 50 лв. без поставянето, може и да се бъркам. Иначе в сервиза имаше със сигурност аларми за 100 лв. + поставка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitolino Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Добре ще проверя там все пак ми е близо до работа.Иначе 142 лв. за китайска ми се вижда доста скъпарско....Зет ми сложи за 100 лв няква българска и ще питам от къде. Иначе със сигурност не искам да ми е връзват към централното, защото то ми е вързано към ключа и имобилайзера на колата.После ще имам проблеми с него и не ми се оправя комп заради няква глупава аларма... Bat Joro, на булеварда е магазина, а на малката уличка монтират алармите. Баща и син са, на мен лично ми допадна както отношението така и цената на предлаганите аларми. Все пак е в Кючук Париж. Приятен избор http://maps.google.com/maps?f=d&source...e=UTF8&z=17 Edit: Забравих адреса.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 19, 2009 Author Share Posted January 19, 2009 няма никакви проблеми с тия имобилайзери не се вкарвай във филми а тия китайските ги заеби , и дете знае как се отварят , отверка в мигача и се прекъсва там нещо и край. иди на Източен точно срещу румекса има малко офисче там монтират български аларми качественно и горе долу най евтино . Китайските ги заеби като вариант ....... Май не ме разбра.Проблемът ми е че ако ми е вържат за централното колата ще се отключва/заключва ама фабричният ми имобилайзер ще е задействан.Пак ще трябва от дистанционното на ключа да заключа и отключа за да ми се изключи фабричният имобилайзер.Затва ми трябва както казах само да писка да не ми се правят тея от ДЗИ-то че съм нямал аларма. Доколкото съм чел насам натам българските аларми са много добри . Иначе и за по 50лв има китайски с хиляда хиляди екстри палене от разстояние , дистанционни като тамагочита и т.н. ама се отварят повече от лесно а не е изолиран случай заради китайска аларма да останеш на пътя..... помисли добре Разбрах го къде е и това място ще го проверя.Ако те ми предлагат изгодна цена и да ме е включат както аз искам и им казвам ще си купя от тях. Миналата година тук ми оправиха механизма за ел.стъклата, Имаха и аларми от около 55 - 60 лв. Не знам дали се включва и поставка, но ако си носиш, поставянето е около 40 лв. Не са ми поставяли аларма там, но за механизма останах изключително доволен. Улицата е Акад. П. Динеков 14, влиза се навътре по една тясна уличка. Ако искаш може да ти дам телефона направо да питаш човека. ЕДИТ: Или май във Valcor на бул. Христо Ботев мисля че имаше такива от по 50 лв. без поставянето, може и да се бъркам. Иначе в сервиза имаше със сигурност аларми за 100 лв. + поставка. И там ще проверя какво продават и какви цени предлагат.Иначе тоя магазин на Христо Ботев къде се намира точно че ако е в района между Сточна гара и Макдонълдс все едно ми е до нас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Не, пада се точно до квазер електроникс магазина на централна гара. Демек тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 да знам че на реното се отключва като насочиш ключа към имобилайзера правили сме 1 лагуна там правят го и това Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Добре ще проверя там все пак ми е близо до работа.Иначе 142 лв. за китайска ми се вижда доста скъпарско....Зет ми сложи за 100 лв няква българска и ще питам от къде. Жоре ЕМК слагат чудесни български аларми с цена 140-160 лева. Трябва да си луд да слагаш китайски боклуци на почти същата цена. Родните аларми са много високо качество, особено за тези пари. Имат ги в монтажното сервизче в Технополис и разбира се в техния магазин до АВЕЛ. Смятам че това е най-добрия вариант за теб като цена/качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Жозо, мога да те пратя при един човек дето елиминира имобилайзера на Мегана, иначе ще щракаш като улав с ключа Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 20, 2009 Author Share Posted January 20, 2009 да знам че на реното се отключва като насочиш ключа към имобилайзера правили сме 1 лагуна там правят го и това Ами идеята ми е от там да купя аларма, но първо ще проверя информативно тея на Кукленско, че те са ми много близо до работата. А да знаеш тези дали предлагат услугата ремонт на фабрична аларма? Жоре ЕМК слагат чудесни български аларми с цена 140-160 лева. Трябва да си луд да слагаш китайски боклуци на почти същата цена. Родните аларми са много високо качество, особено за тези пари. Имат ги в монтажното сервизче в Технополис и разбира се в техния магазин до АВЕЛ. Смятам че това е най-добрия вариант за теб като цена/качество. Ами българска ще е най-вероятно.Проблема ми е да е най-евтина, защото както казах е слагам единствено заради каското. Жозо, мога да те пратя при един човек дето елиминира имобилайзера на Мегана, иначе ще щракаш като улав с ключа Ми ако видя зора ще те потърся.За момента не искам да ми е елиминират и да режат 5-ти крак на компа ако се не лъжа.Дано като се прецака имобилайзера да е пред нас та тогава с густо да го махна. П.П.Знам че нестава само с рязане.Просто четох че след като го махнат софтуернбо се режи 5-ти крак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 То ако ставаше с рязане щеше да го има във всички форуми. Първо трябва софтуерно да се дезактивира кода в ЕКУ и после се реже имобилайзера да не го обучи пак. Но си иска специализираната техника за диагностика прогамиране на Рено Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 То ако ставаше с рязане щеше да го има във всички форуми. Първо трябва софтуерно да се дезактивира кода в ЕКУ и после се реже имобилайзера да не го обучи пак. Но си иска специализираната техника за диагностика прогамиране на Рено В събота ще разбера дали нямам такива симпотми. Би ли драснал на л.с две три изречения за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Става дума за френски коли Чефо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Става дума за френски коли Чефо. Аз съм махал(махали са ми имобилайзер). Помислих, че има общи звена. Защото проявява тия симптоми още в начален стадий. Блокираше ми паленето. Вариантите бяха поръчка на кодове или някой хакер Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Трябва ми възможно най-евтината аларма заради каското.... извинявай, чак сега се зачтох за каското - никой не проверява, защото на всички им е ясно колко са надеждни алармите. Питат те има ли - има. Това е. Не си давай парите за излишни глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Проверяват и още как.Без аларма не можеш да минеш освен ако нямаш познат. А jozo сложи ли аларма на колата и ако си сложил къде го направи?И аз се оглеждам напоследък за аларми.И мен също ме интересува по-евтин вариант заради каското. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 3, 2009 Author Share Posted May 3, 2009 Не си сложих аларма, защото в ДЗИ ми направиха проблем за каското.Хем няма как да спра на центъра хем после ми се переха и незнам кво.Теглих им една майна и за сега съм без аларма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Ок,благодаря.А някой друг да е се сдобил наскоро с това чудо на техниката наречено аларма? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.