Jump to content
BulForum.com

ASCII за DEFiANCE TEAM

veseo

Recommended Posts

Значи, ква е "далаверата" - предлагам на всеки, който има интерес да се опита да направи ASCII за нашия тийм. Задължително е да е изобразено името на тийм-а по някакъв начин. Ако имате допълнителни въпроси - PM. Награда .. ами мога да предложа само място в инфо файла по ваше желание :) Накрая между предложенията ще се избере един печеливш B)

Кофти че не си забелязал .. ъплоудваме на вареза (предимно игри). Както гледам няма особен интерес, благодаря за признанието и уважението на всички.

Не ъплоадвате нещо, което е интересно за мен поне :) . Евала, че се занимавате, но с ъплоадване на игри няма да ме спечелите мен лично. Видях, че сте качили Санитариум - една от малкото игри, които съм изиграл - браво, нея мога да сваля, че ми липсва CD 3 ;) .

@Shade - опитай, ще видим и ще го изберем :)

@karaman - добре е, ще обсъдим с момчетата :)

ZGAN - как ги правиш точно всичките тея? С някаква програма ли?

Ne

преди време имаше подобен топик .. виж го. това което искаш се казва ascii art ... има си и програми преобразуващи картинки в ascii, но ZGAN е прав човек ги прави доста по-добри стига да има голям екран ... и търпение. Успех!!!

Ne znam shte vidim ma taq bira si q zaslujavam i shte si q izpiq s kef ! /ne mi beshe lesno ma pone sum dovolen ot rezultata/

Ima vreme az sum nagal kato mi se pripie bira edno PM i tva e

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...