grunchaka Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 здравейте, първо да кажа че въобще не съм наясно с термонологията така че да не ми се смеете много проблема е следния.Синът ми сабори лаптопа от 1 метър височина,в следствие на което екрана ми се нацепи целия,появиха се някви ленти с различни цветове и видимо нещо вътре е нацепено,свалих монитора,на него пише самсунг wxga 15.4.в нета намерих това http://www.yallstore.com/laptop-dell-inspi...ent-p-1434.html въпросът ми е ако го поръчам ще мога ли да си го сменя сам,с други думи плъг енд плей ли е цялата работа.като гледам този е идентичен с моя,но да не би да има друга особеност,която пропускам? надявам се да помогнете,4е сега съм с монитор от настолен компютър Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 здравейте,първо да кажа че въобще не съм наясно с термонологията така че да не ми се смеете много проблема е следния.Синът ми сабори лаптопа от 1 метър височина,в следствие на което екрана ми се нацепи целия,появиха се някви ленти с различни цветове и видимо нещо вътре е нацепено,свалих монитора,на него пише самсунг wxga 15.4.в нета намерих това http://www.yallstore.com/laptop-dell-inspi...ent-p-1434.html въпросът ми е ако го поръчам ще мога ли да си го сменя сам,с други думи плъг енд плей ли е цялата работа.като гледам този е идентичен с моя,но да не би да има друга особеност,която пропускам? надявам се да помогнете,4е сега съм с монитор от настолен компютър Благодаря предварително Не е трудно да се смени матрицата. Какъв е номера отзад (нещо от сорта на LTN154X1-L02)? Повечето от по- новите 15.4" са взаимнозаместими, можеш и друга марка матрица да вземеш. По- евтино ще ти излезе да потърсиш по форумите, по 150-180 лв вървят втора ръка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grunchaka Posted January 17, 2009 Author Share Posted January 17, 2009 въпросната матрица я намерих по парт номер има за под 200лв нови,ама се поръчват от Англия.Ама щом е лесна смяната ще заръчам.Мерси за отговора Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 за какъв лаптоп става дума? Сигурно ли е, че инвертора и кабела са наред? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grunchaka Posted January 20, 2009 Author Share Posted January 20, 2009 става дума за делл инспайрън 6400.Видимо монитора е сцепен отвътре и седи като разлят,даже и загасен се вижда къде е начупен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.