fulcrum Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Имам някво CD за преинсталация , лаптопа е с XP , но няма CD устройство . Помагайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 сложничко е, аз бих ти препоръчал да се обърнеш към някой специалист, защото работата е деликатна.. и аз имам проблем със моето ЕЕпс, и мисля да го закарам до някой сервиз. по принцип, ето как става: цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Много туткава работа. Като си избираш дистрибуция на ХР-то си избери някоя с всички драйвери - сата, мата и т.н. щото после ще питаш как да натисна ф6 и къде да му го туря диска. Ама става. Инсталирал съм два пъти Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulcrum Posted January 17, 2009 Author Share Posted January 17, 2009 Този диск които го имам разбирам че не ХР така ли е? И ако не е за чив у.... ми е. През флашка не става ли ?..........сега се зачетох в линка които си ми пуснал дано да действа..........че вече ми мирише на преинсталация Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Цепни си харда и в D:-то(1ГБ стига) си правиш папка и ръгаш файловете от диска на Windows там. Стартираш инсталацията и избираш Advanced (Clean installation) или нещо такова беше, форматираш C:-то после след ребуут-а, инсталираш и си пич. Аз така много пъти съм си инсталирал Windows XP от харда и няма грешка, пък ако не изтриеш D:-то после и ако ти трябват файлове от инсталацията няма да ти иска диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Как ще инсталираш XP от харда, като трябва да бутне от него, тва да не ти е вин98 да стартираш setup.exe. Аз имам ееепц701 и от флашка си качиш XP-то. Става за 5 часа, но поне спестяваш пари да не купуваш цд ром на усб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Как ще инсталираш XP от харда, като трябва да бутне от него, тва да не ти е вин98 да стартираш setup.exe. Аз имам ееепц701 и от флашка си качиш XP-то. Става за 5 часа, но поне спестяваш пари да не купуваш цд ром на усб. ХР всъщност може да се инсталира почти по същия начин като Win98. Само дето не стартираш точно setup.exe, но това е подробност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Ами да...всеизвестната директория i386...напомня ми за нещо хардуерно преди доста време...а можеха за всичките тези години да я ъпгрейдват поне на i486. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 ХР всъщност може да се инсталира почти по същия начин като Win98. Само дето не стартираш точно setup.exe, но това е подробност. Да ама трябва все пак да заредиш отнякъде и да си оправиш бутсектора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Не разбирам какъв е проблемът да буутне ДОС от флашка? Просто един буут имидж, но не на FD, а на флашка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Да ама трябва все пак да заредиш отнякъде и да си оправиш бутсектора Какъв бутсектор, ставаше въпрос за инсталацията от харда, при инсталирането (независимо по кой начин), инсталацията си прави бутсектора какъвто трябва да бъде за нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Да. Така е - става номера Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Хайде и аз да питам а за MSI WIND как става далаверата можели някой да го пообясни по на кратко и ако може да каже коя версия на XP препоръчва малко като се позачетох ми стана ясно ама то голяма занимавка да ви кажа сега се чудя вънншно cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.