nk88 Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Горд собственик съм на опел кадет 1.3 с карбуратор и акумулатора ми зе да здава багажа. С какви параметри трябва да ми е акумулатора за дадения двигател.Сегашния ми е искра 12v 44Ah 330A /EN/ , но от както почна зимата зе да прави проблеми.Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Горд собственик съм на опел кадет 1.3 с карбуратор и акумулатора ми зе да здава багажа. С какви параметри трябва да ми е акумулатора за дадения двигател.Сегашния ми е искра 12v 44Ah 330A /EN/ , но от както почна зимата зе да прави проблеми.Мерси предварително. ами взимаш си следващия по мощност, щом този ти прави проблеми- мисля, че 52 Ah ще са ти достатъчни. то всъщност и 44 трябва да са достатъчни за тази кубатура, ама то си зависи от марката на акумулатора. аз съм с 1.5 двигател и 44 Ач си въртят доволно добре и лете, и зиме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Горд собственик съм на опел кадет 1.3 с карбуратор и акумулатора ми зе да здава багажа. С какви параметри трябва да ми е акумулатора за дадения двигател.Сегашния ми е искра 12v 44Ah 330A /EN/ , но от както почна зимата зе да прави проблеми.Мерси предварително. Вече съм на принципа - "Забравете българското", вкисна ми от скъпи и некачествени стоки които купувам от шовинизъм... Специално за акумулаторите - никога вече made in BG, две зими и точно когато им свърши гаранцията сдават багажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Горд собственик съм на опел кадет 1.3 с карбуратор и акумулатора ми зе да здава багажа. С какви параметри трябва да ми е акумулатора за дадения двигател.Сегашния ми е искра 12v 44Ah 330A /EN/ , но от както почна зимата зе да прави проблеми.Мерси предварително. ония ден купувах и аз "батерия" :). 44 Ah за 1200 кубика. Някъв италиански. Успяха да ме накарат да го взема пред искра и монбат щото разликата беше 8 кинта само Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Горд собственик съм на опел кадет 1.3 с карбуратор и акумулатора ми зе да здава багажа. С какви параметри трябва да ми е акумулатора за дадения двигател.Сегашния ми е искра 12v 44Ah 330A /EN/ , но от както почна зимата зе да прави проблеми.Мерси предварително. ами взимаш си следващия по мощност, щом този ти прави проблеми- мисля, че 52 Ah ще са ти достатъчни. то всъщност и 44 трябва да са достатъчни за тази кубатура, ама то си зависи от марката на акумулатора. аз съм с 1.5 двигател и 44 Ач си въртят доволно добре и лете, и зиме! Зимните проблеми не са породени от малко Ah! Взимай 44, не по-голям, защото ще товари повече алтернатора и след месец-два ще четем във форума "алтернатора ми Зе да Здава багажа, с какви параметри трябва да е" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Виждам, че темата е стара, но не се сдържах, защото такава простотия не бях виждал скоро. И 180Ah да сложи зарядния ток е същия - ограничава се при по-старите модели от релета, при новите от електроника Аз съм от 2 години с 62Ah на 1.2 и ми няма нищо на алтенатора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.