Ael Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Е АБС, ако е екстра. Някога е било, ама сега ?Недей забравя, че и ние сме примати - кой по-голям, кой по-малък. А за Берлинготата фактите са си факти - как могат да бъдат тълкувани е друг въпрос. Глупости, тука не става въпрос за тълкувания , ти карай едно берлинго като твое ,а аз ще го карам като чуждо и ще видим кой колко пъти ще влезе в бокса ... Е не са направили още толкова здрава кола ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 ....На Газ пък никой не кара за екология а щото е по евтино.Наща държавица нали и от тва трябва да цоца затва има акциз и върху нея въпреки че е еко гориво.Това го няма по европа.... Ти май изобщо не си наясно как е в "европа".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Еми щом казваш смешка е - но пък точно с Рено Меган да го сравниш е обидно направо, дето едно от първите неща, които Гуугъл ми казва за Меган:"Най-често срещани повреди Мотор: шумове от работата на коляновия вал, дефекти в мениджмънта на мотора (до 97 г.), скъсани ангренажни ремъци (97-98 г.), прегорели гарнитури на главата, прекъснати маркучи на турбокомпресора, неуплатнени маркучи по горивната система, счупени ауспуси (97-98 г.), дефектни кабели за свещите, дефектни лули Електрика: проблеми с имобилайзера Шаси: блокиращи ръчни спирачки, ръждясали спирачки, течове от спирачния усилвател, дефектни амортесьори" - а само исках да проверя обема на багажника - горната информация обаче ме отказа. ...е, явно поне са с големи багажници. Много похвално за Хюндай щом сегашните им модели са на нивото на други фирми с модел от преди 13 години Просто са невероятни Иначе ако не видя аз говоря за КУПЕ.Едва ли някой си купува такъв род кола за да има голям багажник, а една такава има почти същият като едно тамагочи дето се води едва ли не семеен автомобил. Да сравним тва с Меган 3?Дай да видим неговите характерни проблеми? П.П. Мога да питам и да ти изброя по-подробно Берлинготата на Сачитата, какво са сменили, но знам за едното: За 150 000 - съединител 4 пъти !, полуоска с лагера, изронена скоростна кутия и някой по-дребни нещица по купето като неотваряща се врата и др. Едит2: И още нещо се сетих: кола с 2 литра hdi двигател (т.е. сравнително мощна) произведена 2006 година... да няма АБС Не съм проучвал, но съм готов да се обазложа, че няма източна кола от по-известните марки произведена след 2006 и да няма АБС. Чакай ся едно е фирмена кола и друга е моята кола.Аз много лесно мога си попилявам съединителят на малко километри.Ще си държа крака все на него дори и ще пиля.Да видим тогава дали няма да сменям често.Некадърни шофиори има бол така че това не е изобщо показателен пример. Леле мале с кой спорим дето се пише разбирач на Меган и Берлинго а незнае че 96-та година Берлинго с ХДИ мотор няма Просто но комент. Ти май изобщо не си наясно как е в "европа".... Кво ще ми кажеш че в Холандия или Италия има пътна такса и акциз върху пропан-бутана? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted April 17, 2010 Author Share Posted April 17, 2010 "Британци избраха най-надежния автомобил Hyundai i30 бе поставен от потребителите на Острова на първо място в анкетата за надеждност и задоволяване на изискванията Driver Power Top 100. Обобщавайки мненията на 23 000 британски шофьори, най-престижният автомобилен седмичник в страната - Auto Express, постави Hyundai i30 на първо място пред всички останали автомобили, включително множество представители на луксозни марки като миналогодишния победител Jaguar XF. Като марка Hyundai направи най-големия скок в историята на анкетата, изкачвайки се с 12 места до шеста позиция. „Поздравления за Hyundai. Това е сериозен пробив за марката. От много години собствениците ни казват колко надеждни са тези автомобили и колко доволни са от покупката си. Първото място в анкетата ни напълно съответства на реалното отношение на хората към тази марка”, заяви главният редактор на Auto Express Дейвид Джоунс. Това не е първото подобно признание за Hyundai i30. В анкета сред читателите на Which?, публикувана миналата година, този автомобил бе определен за най-надеждната кола в средния клас." източник Не че нещо, ама в прав текст са признали значителния прогрес на марката и в частност на и30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Тея работи за надеждността за мен са пълна измислица, защото се говори за нови коли и фабрични дефекти. Истинския тест за надеждност е като дойде в България на 400000 с върнат километраж и "поддръжката" оттук нататък се състои в смяна на масло и наливане на бензин В това отношение не смятам Hyundai, Daewoo, Dacia Logan, турско рено симбол и тн за надеждни, но за цената си са ОК. Винаги получаваш каквото си платил без изключения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 дори моя боклучав хюндай акцент 2000, който е от старите и няма нищо общо с новите модели в момента е на 210,000 километра и не виждам нещо да не е надежден след като рядко му се сменят части различни от спирачки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 В крайна сметка авторът на темата купи ли си автомобилът или избра друг? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Да ми препоръчате магазин или сервиз в Пловдив, където продават части (в частност накладки ) за Хюндай? И естествено да не режат глави откъм цени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 А, аз търся щанги за чистачки на hyundai atos от 2000, идеи, някаква авто-морга в Пловдив или пък сервизче, магазинче... всичко що е горе-долу изгодно е добре дошло като предложение? И хахаха, обърках бушончетата на второто табло, ся третото ляво от долу на горе (10 ампера) е за фаровете, ясно, ама кое трябваше да е свободно... това над него или това под него? Амнезия съм, к'во да правя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.