Ael Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Чакайте малко. Вече двама трима се оплакаха от старите Хюндаи.Тук, в тази тема. Как заключихте, че новите са по добри ? Не видях някой да каже "Аз карам нов от 3 години и не е пръчка!". Тенденцията сочи друго . Новите коли се трошат повече от старите, щото ги прават с еко матряли, по сложни били , бла бла бла... Не виждам що Хюндай да се откроява от отстаналите и да бърка баланса във вселената ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 От една година имам наблюдение върху Санта Фе. Доволен ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 20, 2009 Author Share Posted January 20, 2009 Бънди, ае да не се оправдаваме Да не кажете, че не е по темата.Алтернатива е на корееца > http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.ph...asc&start=0 Като сме тръгнали с "алтернативите" ето за 24000 лева: => П.П. Само да не смятаме, акциза (има варианти за него), разхода (ако и се сложи газова) и трансопрта (той пък не е чак толкова много пари) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Влизаш лека по лека в правата вяра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 20, 2009 Author Share Posted January 20, 2009 Влизаш лека по лека в правата вяра Това е защото не мога да си позволя (сърце не ми дава) да сложа метан на Мерц. П.П. Ся някой (БМВ фен) да не ми скочи на бой - и на тази не бих сложил метан... (може би газ само) Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 ОФфф, газ...земи поне неква голяма кубатура барем да режеш яко и да си насметка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Чакайте малко. Вече двама трима се оплакаха от старите Хюндаи.Тук, в тази тема. Как заключихте, че новите са по добри ? Не видях някой да каже "Аз карам нов от 3 години и не е пръчка!". Тенденцията сочи друго . Новите коли се трошат повече от старите, щото ги прават с еко матряли, по сложни били , бла бла бла... Не виждам що Хюндай да се откроява от отстаналите и да бърка баланса във вселената ? познавам човек с Хюндай Соната 2004 автоматик 75 000 мили (120 000 км) - до момента нищо освен спирачки и смяна на ремъка не е сменяно. Другия има Елантра 2007 автоматик на 70 000 мили (112 000 км) навъртяни за по-малко от 2 години - абсолютно никакви проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 20, 2009 Author Share Posted January 20, 2009 ОФфф, газ...земи поне неква голяма кубатура барем да режеш яко и да си насметка. По-голяма от V8 4,5l 325 hp не ми трябва, все пак за служебна кола говорим. Но ако имаш предложения давай. познавам човек с Хюндай Соната 2004 автоматик 75 000 мили (120 000 км) - до момента нищо освен спирачки и смяна на ремъка не е сменяно. Другия има Елантра 2007 на 70 000 мили (112 000 км) навъртяни за по-малко от 2 години - абсолютно никакви проблеми И аз имам подобни данни от разузнаването. Между другото сещам се как яростно хората говореха срещу т.нар. Goldstar сега LG примерно и TV -тата които правеха (за Самсунг нямам спомени, но е било подобно предполагам), а сега като отидем в ТМ ми то половината качествени TV -та са корейски. Да не говорим, че даже и матриците на другите марки пак те ги правят !!! Тъй че току виж двигателите на всички BMW -та и Ferrari -та след 10 години са Hyundai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Vie napravo se izbihte da sporite .... No ako trqbva da sme pravi daje vchera po ikonomika daskala razpravqshe che qponskite koli sa nachelo na spisuka na nai-doibrite koli spored (cena , ikonomichnost , kachestvo , zdravina i t.n.).Marki kato Mazda , Toyota , Honda , Hyndai i dr bili nachelo sled tva nemskite .... i t.e. I az chestno kazano mislq che sa dosta dobri no vupreki tova predpochitam nemski .... Prosto zasega karam stariqt opel na bashta mi veche godina i nikoga ne sum imal problemi spored tova che dosta chesto mi se sluchva da izminavam kum 550-600 km idvaiki si kum Bulgariq.Pri polojenie che kolata e na 17 godinki se predstavq otlichno. Hyndaicheto izgljeda dosta na dobre spored dizain otvutre i spored vsichkite ekstri koito poluchvash mislq che nasitina si zaslujava .... Uspeh s pokupkata i vsichko hubavo Izvinqmva se za shliokavicata , no sum v uchilishte i me murzi da se zanimavam s flex-ypove i prostotiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Ставаше дума за Hyundai i30. #host от общи приказки нищо на никой не става ясно. Направи си труда да дадеш поне цени, ниво на оборудване, данъчен кредит ползват ли и т.н. неща, за да можем и аз и другите да сравним. i30 не е най-великата кола естествено, но като сравняваме да е конкретно... Именно, аз като автор съм се постарал да дам конкретна информация за това за което говоря. И е проява на добър тон, като се говори за някакво сравнение да е конкретно, а не: "Еми то гледайте колко коли има в този клас: Пежо 308, Тойота Корола, Форд не знам си какъв..." и т.н. и т.н. Защото това всеки го знае, няма грам полезна информация в подобни писания. И сега като се замислям, точно Фиат и Форд... Даже и ценовата им листа не ми се отваря. Признавам си, че за Фиат нищо не знам и никакви впечатления нямам - само предубеждения. Но така бях и за Hyundai , а успяха да ме тушират отвсякъде малките корейчета. 36000 лева ли каза. http://www.fiat.bg/content_files/pages/fil...20SportLine.pdf http://www.fiat.bg/content_files/pages/fil...ist%20Bravo.pdf Аз съм на полусъединител още няколко години Хюндая от вътре ми хареса. Каза служебна кола. Има и 1,3 мултиджет 75 коня. Ако дава толкова градско ще си прережа вените по дължина :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Не говори глупости, човека 7-ма серия ще взима! neslomim , дай някъкви координати да си пусна апликация за кандидатсване за работа при тебе.Щом 7-ца ще взимаш за служебна сигурно си и коректен работодател Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Познай той като си вземе 7-мица, колко ще останат за заплати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 21, 2009 Author Share Posted January 21, 2009 ... che qponskite koli sa nachelo na spisuka na nai-doibrite ... Аз това не го оспорвам, само ми се струва, че и корейците ще заемат място начело на списъка. 36000 лева ли каза.Каза служебна кола. Има и 1,3 мултиджет 75 коня. Ако дава толкова градско ще си прережа вените по дължина :) За Фиат като се сетя и все ми се струва, че ще трябва поне 2 по-големички комплекта с инструменти да си взема, а хич ме няма по тая част. Истината е, че няма никой около мен са Фиат, та затова и нямам никакви преки впечатления, което пък е важно когато тръгнеш да избираш. Не говори глупости, човека 7-ма серия ще взима!neslomim , дай някъкви координати да си пусна апликация за кандидатсване за работа при тебе.Щом 7-ца ще взимаш за служебна сигурно си и коректен работодател АКО взема 7-ца за служебна, непременно ще ти се обадя. Ама като се замисля това с BMW бяха твоите предложения. Между другото на тая седмица и дават градско 13 - да се чудиш да плачеш ли или да се смееш. Познай той като си вземе 7-мица, колко ще останат за заплати Сега пък и заплати кой въобще е казвал, че ще има, сега е време да се работи за чест и за слава, и за да преборим кризата. Тойота дават пример: "Всеки служител ще си купи по-една нова кола, за да стимулират продажбите си..." а ся де - ей това имам предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Нали за нова гаранционна кола говорим. Какви инструменти? Легенди и митове от рода на Мерцедес и всички други ли ще си разправяме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Ама като се замисля това с BMW бяха твоите предложения. Между другото на тая седмица и дават градско 13 - да се чудиш да плачеш ли или да се смееш. Не знам с какъв двигател е... ама нереално ли ти се струва да гори 13? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Уникална оферта за служебна http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.ph...asc&start=0 тая специално я караш 4 години макс и я заебаваш.Да си нямаш проблеми с пълномощното. А колкото до продажбите, в момента на никой не му вървят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 21, 2009 Author Share Posted January 21, 2009 Не знам с какъв двигател е... ама нереално ли ти се струва да гори 13? Ей този 4,4l, 325 коня, бензин. - не ми се вижда нереално, ами направо невъзможно. Нали за нова гаранционна кола говорим. Какви инструменти? Легенди и митове от рода на Мерцедес и всички други ли ще си разправяме? Принципно това, че е гаранционна, ако ще е всяка седмица, че дори и месец в сервиза, направо няма значение. Просто за Фиат от никой не съм чул да каже, че са здрави машинки. #host продължавай в този дух с предложенията, почвам да подозирам, че са те наели от BMW да ги подпомагаш в пласирането на колите им, явно са затруднени доста от щутгартци Едит: http://jalopnik.com/5135675/where-are-auto...ing-unsold-cars Е не е като да няма. Смятам да им помогна в близко време , все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 http://jalopnik.com/5135675/where-are-auto...ing-unsold-cars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Аз това не го оспорвам, само ми се струва, че и корейците ще заемат място начело на списъка.За Фиат като се сетя и все ми се струва, че ще трябва поне 2 по-големички комплекта с инструменти да си взема, а хич ме няма по тая част. Истината е, че няма никой около мен са Фиат, та затова и нямам никакви преки впечатления, което пък е важно когато тръгнеш да избираш. Така ще си остане ,винаги ще ти се струва само че хюндай ще станат първи в някъв списък освен в този за най-дефектни коли или че ще спрат да прават само таксита... Как пък наплю Фиат като два реда по надоло обесняваш че нямаш дори и приятел който да ти сподели впечатления. Кво излиза ? Първо нямаше по ефтини коли от тази за класа си с толкова екстри ,после се появиха обаче веднага според теб са чупени....чупени колкото и и30 може би ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 21, 2009 Author Share Posted January 21, 2009 Така ще си остане ,винаги ще ти се струва само че хюндай ще станат първи в някъв списък освен в този за най-дефектни коли или че ще спрат да прават само таксита... Как пък наплю Фиат като два реда по надоло обесняваш че нямаш дори и приятел който да ти сподели впечатления. Кво излиза ? Първо нямаше по ефтини коли от тази за класа си с толкова екстри ,после се появиха обаче веднага според теб са чупени....чупени колкото и и30 може би ... Ти специално пишеш май само заради самото писане. Единствения който плюе тук (и не само) си ти, така че ти остава само да внимаваш с вятъра. Досега не видях кола в този клас, с тези екстри и да мога да си взема ДДС. Ти да не би да видя ?!? Крайно безидеен си, всичко което пишеш е шлака, така и никъде не каза нещо конструктивно. Разбрахме за Аурис можеш да не го повтаряш пак. На теб специално каквото имах да кажа го казах. Даже и чувство за хумор нямаш. Съжалявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Бла бла бла ... празни приказки, не написа нищо с което да опровергаеш думите ми ? На другите примери които ти дадохме с колегите няма нужда да им дърпаш ддс-то за да станат 30 000. Те са си толкова. Дачия Логан с всички екстри от магазина е 23к. На нея можеш да прибереш ддс-то. И кво сатва ,за същите пари горе доло можеш да купиш 2 служебни автомобила. Абе цялата идея е абсурдна. Служебен автомобил със всички екстри. Някой ако чуе ще се съдере от смях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 #host продължавай в този дух с предложенията, почвам да подозирам, че са те наели от BMW да ги подпомагаш в пласирането на колите им, явно са затруднени доста от щутгартци Не знам как са щутгардци ама... Като цяло през миналата година Audi продаде малко над 1 милион автомобила по света, като все още изостава зад BMW, който е номер едно в продажба на луксозни автомобили по света с реализирани 1 120 000 автомобила през миналата година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Наистина ако говорим за служебна, освен клима, ел. стъкла( предни само ) и халогени за какво са ти другите екстри при положение, че ще й се раз*б* майката на тази кола от каране? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 21, 2009 Author Share Posted January 21, 2009 Не знам как са щутгардци ама... Ми той Мерцедес е извън класациите, там е ясно никой не го коментира, затова се гледа как са другите само. Наистина ако говорим за служебна, освен клима, ел. стъкла( предни само ) и халогени за какво са ти другите екстри при положение, че ще й се раз*б* майката на тази кола от каране? Добре де, горе чак Дачия Логан ми предложи някой, служебния автомобил май всеки си го представя или товарен или за търговски представител. Има обаче и други типове, на мен специално ми трябва такъв в който често ще има пасажери, затова искам да е по-фешън и по-удобен - без да е S класа все пак. Едит: Ако исках нещо малко и простичко, щях да взема Айго -то, 18к, с клима и 5,5 градско - бензин, даже и е по-широка отколкото може човек да предположи отвън, но не ми върши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Ти специално пишеш май само заради самото писане. Единствения който плюе тук (и не само) си ти, така че ти остава само да внимаваш с вятъра. Досега не видях кола в този клас, с тези екстри и да мога да си взема ДДС. Ти да не би да видя ?!? Крайно безидеен си, всичко което пишеш е шлака, така и никъде не каза нещо конструктивно. Разбрахме за Аурис можеш да не го повтаряш пак. На теб специално каквото имах да кажа го казах. Даже и чувство за хумор нямаш. Съжалявам. Нямам фирма и не съм се интересувал от тия врътки за ДДС. Ако е само до 4+1 и горните линкове бяха такива. Гранде Пунтото не ми се занимава да го докарам до 36000 лева, ще трябва 18-ки да му слагаме да стигне тия пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.