AN4ETO Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 AN4ETO sas sigurnost na moito momi4e na zadnika ne pi6e prokuror ako me razbira6 Ми не те разбирам и незнам дали го искам тц...от снощи пиша в тоя форум а именцето ми почна много често да се спряга..не варви на добре работата май Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 тц...от снощи пиша в тоя форум а именцето ми почна много често да се спряга.. ако погледнеш класацията "тop 10 posters" ще забележиш, че си на първо място. най-вероятно това е причината, пък и както споменах в предишни поустве ти си една от малкото представителки на "нежния" пол Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Дано не съм единствената представителка на нежния пол че по принцип с мъже малко трудно се излиза на глава ихихихи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Анита Л., далеч не си единствената, но повечето не пишат толкова активно като теб, което разбира се в твоя случай не е нещo лошо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.